WhatsApp Destek Hattı
YAMAHA RX-A3070 Genişlet
YAMAHA RX-A3070
  • YAMAHA RX-A3070
  • YAMAHA RX-A3070
  • YAMAHA RX-A3070
  • YAMAHA RX-A3070 Microphone stand
  • YAMAHA RX-A3070 Remote control
  • YAMAHA RX-A3070 Microphone
  • YAMAHA RX-A3070
  • YAMAHA RX-A3070

SATILDI

YAMAHA RX-A3070

YAMAHAYAMAHA

CA4639

Kullanılmış

     

     

Teknik ve kozmetik olarak kusuru yoktur, orijinal uzaktan kumandası, kalibrasyon mikrofonu ve elektrik kablosu ile birlikte gönderilecektir.

Daha Fazla Detaylar

YAMAHA RX-A3070

 

AVENTAGE ağ AV alıcıları için sunulan en yüksek düzeyde işlem gücüyle sınıfının en iyi performansını deneyimleyin.

Bu 9,2 kanallı (11,2 kanal işleme) AV alıcısı, gerçekçilik için Dolby Atmos® ve DTS:X™ surround ses teknolojilerine ve düşük sinyal iletimi için XLR terminallerine sahiptir. En son HDMI® teknolojileriyle, büyüleyici 4K Ultra HD ve yüksek dinamik aralıkta (HDR) filmlerin keyfini çıkarın. Ayrıca Dolby Vision™ ve Hybrid Log-Gamma uyumluluğu inanılmaz kontrast, pürüzsüz ton ve zengin, parlak renkler sağlar. Ücretsiz MusicCast uygulaması, müzik kitaplığınıza ve müzik akışı hizmetlerine erişmenizi kolaylaştırır. MusicCast kablosuz hoparlörler veya diğer MusicCast cihazlarıyla 9'a kadar ek odaya ses ekleyin. Wi-Fi®, Bluetooth® ve AirPlay® kablosuz bağlantısıyla kablosuz olarak bağlanın. Ek olarak, vinil oynatma için bir fono girişi, gelişmiş HDMI bölge değiştirme ve Bölge 2 kontrol seçenekleri, ilave sistem çok yönlülüğü sağlar.

AVENTAGE Avantajları

Mühendislik yoluyla en yüksek düzeyde ses performansı sunmak üzere tasarlanmıştır

Kapılı alüminyum ön panel, simetrik amplifikatör düzeni, H şeklinde çapraz çerçeve, çift tabanlı şasi

Dolby Atmos®, DTS:X™ ve CINEMA DSP HD3 ile 9.2 kanal (7.1.2 kanal veya 5.1.4 kanal)

11,2 kanallı işleme (harici 2 kanallı amplifikatörle 7,2,4 kanala kadar genişletilebilirlik)

Düşük sinyal iletimi için XLR terminalleri

MusicCast ile 9'a kadar ek odaya ses ekleyin

Echo veya Echo Dot gibi Alexa cihazınızı kullanarak ses kontrolü

8 giriş, 2 çıkışlı HDMI

HDCP 2.3 desteğiyle 4K Ultra HD geçiş, Dolby Vision ve Hybrid Log-Gamma dahil HDR Video ve BT.2020

Gelişmiş HDMI bölge değiştirme (Bölge 2)

Yüksek performanslı dijitalden analoğa dönüştürme (ESS SABRE32 Ultra DAC ES9016S ve ESS Premier DAC ES9006A)

Wi-Fi, Bluetooth , AirPlay, Spotify Connect, TIDAL ve Deezer müzik akışı hizmetleriyle tam yüklü

Pandora®, Spotify, Napster®, SiriusXM İnternet Radyosunu ve binlerce ücretsiz internet radyo istasyonunu dinleyin

DSD 2,8 MHz / 5,6 MHz, FLAC / WAV / AIFF 192 kHz / 24 bit, Apple® Kayıpsız 96 kHz / 24 bit oynatma

Favori pikapınıza bağlanmak için fono girişi

3D, 64 bit hassas EQ hesaplaması ve açı ölçümü ile YPAO™-RSC kullanılarak oda akustiği optimizasyonu

Bölge 2 kontrol seçenekleri

MusicCast'lı AVENTAGE serisi

Özellikler

Mühendislik tasarımında işçilik. AVENTAGE yüksek performanslı AV alıcı serisi, film ses efektleri ve müzik kaynaklarının doğru şekilde çoğaltılması için muazzam, tam gövdeli ses sağlamaya yönelik ses tasarımı konseptine dayanmaktadır. Geleneksel ve ileri teknolojilerin ustalıkla uyumlaştırılmasıyla, malzemelerden ve parçalardan yapıya, yerleşim düzenine, titreşim sönümlemesinden (benzersiz ayak) ve sesin "ince ayarına" kadar ses kalitesini etkileyen her faktör, en iyiyi elde etmekten başka bir düşünce olmadan ele alınır. olası ses kalitesi. Sonuç olarak her AVENTAGE modeli, yüksek çözünürlüklü sesin en ince ayrıntılarını yeniden üretme yeteneğine sahiptir, böylece dinleyiciler evlerinde gerçek anlamda birinci sınıf bir ses stüdyosu deneyiminin keyfini çıkarabilirler.

Toplam Saflık 

Mükemmel ses kalitesinin keyfini çıkarın. Yamaha'nın uzun yıllardır geliştirmekte olduğu Toplam Saflık Konsepti, yüksek tahrikli amplifikatör teknolojisini, yüksek saflıkta ön amplifikasyonu, titreşim önleyici teknolojiyi ve bağımsız saf güç kaynaklarını kapsar. Tüm modellerde bozulmayı en aza indirmeye yardımcı olan tamamen ayrı güç amplifikatörleri bulunur. Ayrıca, dijital gürültünün analog devreyi etkilemesini önlemek amacıyla analog ve dijital devreler için özel güç kaynaklarına izin veren saf bağımsız güç kaynaklarını da benimserler. Titreşim önleyici ısı emiciler, transistörlerden kaynaklanan titreşimi ve ses basıncını bastıracak şekilde tasarlanmıştır. DAC'ler için bağımsız güç kaynakları, belirli modellerde gürültüyü daha da ortadan kaldıracak şekilde tasarlanmıştır. Bu AV alıcıları, her ayrıntısına kadar mümkün olan en yüksek ses kalitesine önem verilerek tasarlanmıştır.

Optimum Performans için Yüksek Kaliteli Parçalar

Bütün, toplamdan büyüktür. AV alıcısındaki her bir parça ses kalitesini etkiler. AVENTAGE modellerinde, mümkün olan en yüksek performansı elde etmek için gereken parçaların tam olarak bulunması (veya geliştirilmesi) için ekstra zaman harcanır. Ses teknisyenleri, aslında alıcının sesini “ayarlamak” için bir test sürecinden geçer.

 ESS SABRE PRO Premier DAC™ ES9026PRO

Amiral gemisi RX-A3070 modelimiz, ESS'nin son teknoloji ürünü 32-bit SABRE PRO Premier DAC ES9026PRO özelliğine sahiptir. ESS'nin patentli 32 bit Hyper Stream, Toplam Harmonik Bozulma (THD) telafisi eğlenceli 32 bit canavar modu. Amiral gemisi RX-A3070 modelimiz, ESS'nin son teknoloji ürünü 32-bit SABRE PRO Premier DAC ES9026PRO özelliğine sahiptir. ESS'nin patentli 32 bit Hyper Stream, Toplam Harmonik Bozulma (THD) dengeleme işlevi, gürültü seviyelerini en aza indirmek için çalışır. Zemin gürültüsünü azaltmak için ses devresi aşamaları arasındaki potansiyel farkı ortadan kaldıran Yamaha orijinal DOPG (Saf Zeminde DAC) konseptiyle birlikte, en hassas seslerin bile zengin ve etkileyici bir şekilde çoğaltılması için tüm ses aralığı boyunca sessizliği ve çözünürlüğü önemli ölçüde artırır. sesler.

 XLR Girişi 

RX-A3070, profesyonel ses dünyasında olağanüstü bir üne sahip olan ve miksteki gürültüye karşı son derece duyarlı olan XLR dengeli ses giriş terminaliyle donatılmıştır. Blu-ray Disc™ playBalanced ses ile birlikte. Alıcı, XLR dengeli ses giriş terminalleriyle donatılmıştır. BD-A1060 gibi bir Blu-ray Disc™ oynatıcıyla veya dengeli çıkış terminalleriyle donatılmış CD-S3000 / S2100 gibi bir CD oynatıcıyla birlikte kullanıldığında, bu, harici gürültü nedeniyle ses kalitesinde daha az bozulmayla yüksek kaliteli sinyal iletimi sağlar. gürültü. Dengeli giriş terminalleri, Yamaha miks konsollarıyla çalışma konusunda uzun bir deneyime sahip bir şirket olan Neutrik tarafından üretilen altın kaplama bağlantılara sahiptir.

Simetrik Güç Amplifikatörü 

Ayrıntılara göre tasarlandı. Ünitenin içi, sol ve sağ kanalların fiziksel ve elektriksel olarak izole edilmesini sağlayacak şekilde hassas bir şekilde planlanmış, devreleri yönlendirilmiş ve inşa edilmiştir. Bu, doğal olarak kanal ayrımını en üst düzeye çıkarır, ancak aynı zamanda sinyal-gürültü oranını da büyük ölçüde geliştirir ve aynı zamanda üstün bir alıcı için geniş bir açık ses sahnesi elde edilmesine yardımcı olur.

Anti-Rezonans Teknolojisi Vakfı 

Sağlam bir temel. Anti-Rezonans Teknolojisi Takozu ünitenin merkezinde beşinci ayaktır. Güç transformatöründen, güç transistörlerinden ve ısı emicilerden gelen titreşimlerin yanı sıra hoparlörlerden gelen sesin neden olabileceği titreşimleri de azaltır.

Gelişmiş Tasarım Ayaklar

Ayak fetişi. Alıcının ayakları, gücü ve sönümleme performansını artırmak için iki farklı türde iç kiriş (düz ve kavisli) kullanan yeni tasarlanmış, yüksek yoğunluklu bir yapıya sahiptir. Kurulum stabilitesi artırıldı ve kasa rezonansı dağıtılarak harici titreşim etkili bir şekilde ortadan kaldırıldı. Düşük aralık tepkisi güçlendirilirken, orta ve yüksek aralıktaki rezonans tepe noktaları azaltılarak dinamik ses ve doğru ses üretimi sağlanır.

 Alüminyum Ön Panel 

Gürültüye karşı korumalı. AVENTAGE bileşenlerinin tümü, zarif bir alüminyum ön panel ve ipeksi dokunuşlu ses seviyesi/seçim düğmeleriyle aynı şık, temiz tasarıma sahiptir. Alüminyum ön panel, hassas devreleri harici gürültüden ve dimmer anahtarları, floresan aydınlatma, video monitörleri vb. tarafından üretilen elektronik radyasyondan etkili bir şekilde korumak için kullanılır. Bu, en geniş kurulum ortamlarında optimum ses performansını sağlar.

H-şekilli Çerçeve 

Sağlamlık için güçlendirilmiş. Alıcının iç kısmı, son derece sağlam ve sağlam bir çerçeve sağlamak için H şeklindeki çapraz elemanlarla güçlendirilmiştir. Bu, yüksek ses çıkışı sırasında bile kasa titreşimini neredeyse sıfıra indirir (görünüşe göre küçük titreşimler sesi etkileyebilir), en yüksek ses kalitesini korur.

4K Ultra HD Tam Destek

Daha koyu siyahlar, daha beyaz beyazlar ve daha canlı renkler. Bu AV alıcısı en son HDMI® standartlarını tamamen destekler. 4K videonun saniyede 60 kare geçiş hızında aktarımı sayesinde, 4K'nın yüksek çözünürlüklü video kalitesinin keyfini bozulma olmadan tam olarak çıkarabilirsiniz. Ayrıca 4K video aktarımı için HDCP 2.3 telif hakkı koruma standardına da uygundur. Ayrıca inanılmaz kontrast, pürüzsüz ton ve zengin, parlak renkler sağlayan Dolby Vision ve Hibrit Log-Gamma dahil HDR (Yüksek Dinamik Aralık) Videoyu da destekler. Ayrıca BT.2020 geçişin daha geniş renk gamını destekler. Bu AV alıcısı aynı zamanda kolay kullanım için 3D, Ses Dönüş Kanalı ve CEC ile de uyumludur.

*Dolby Vision ve Hybrid Log-Gamma, gelecekteki cihaz yazılımı güncellemesiyle kullanıma sunulacaktır.

 Yamaha Video İşleme

 Pürüzsüzlük için yükseltme. Olağanüstü video projektörlerinin mühendisliğindeki uzmanlığıyla Yamaha, bu AV alıcısının video yükseltme yeteneklerine uygulanan çeşitli gelişmiş işleme teknikleri üretmiştir. Bunlar arasında pürüzlü gürültüyü yumuşatmak için kenar uyarlamalı taramasızlaştırma, hareketli veya durağan görüntüleri tespit etmek için harekete uyarlanabilir taramasızlaştırma ve 3-2 aşağı çekmeyi içeren çoklu kadans algılama yer alır.

Gelişmiş Grafik Kullanıcı Arayüzü

Çok dilli kullanıcı arayüzü. Yamaha'nın en yeni grafik kullanıcı arayüzü, anlaşılır, kullanımı kolay menülere sahip yüksek çözünürlüklü bir ekrana sahiptir ve ayrıca giriş kaynağını, ses seviyesini, DSP modunu ve ses formatını gösteren seçilebilir bir durum çubuğu içerir. GUI sekiz dil seçeneği sunar: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Japonca ve Çince ve hem normal hem de 3D resimler üzerinde görüntülenebilir.

 MusicCast

Basit bir uygulamayla tüm müziğinize erişin ve mevcut Wi-Fi® ağınızı kullanarak evinizde kablosuz olarak yayınlayın.

Hepsini yayınlayın. Pandora®, Spotify, Napster, SiriusXM İnternet Radyosu, TIDAL, Deezer, binlerce ücretsiz internet radyo istasyonunu ve akıllı cihazlarınızda ve bilgisayarlarınızda depolanan müzikleri dinleyin.

Kablosuz bağlantı. Tüm MusicCast ürünleri Wi-Fi, Bluetooth ® ve AirPlay® ile tamamen yüklüdür .

Tüm ev ses deneyimini genişletin. Hazır olduğunuzda, MusicCast kablosuz hoparlörlerini, ses çubuklarını veya diğer cihazları 9'a kadar başka odaya ekleyin ve evinizin her yerinde müzik dinleyin.

Kablo yok, kurulumu kolay. MusicCast'i kullanarak kabloları duvarlardan geçirip diğer odalara yerleştirmeyle uğraşmanıza gerek yok.

 MusicCast kablosuz çok odalı ses hakkında daha fazla bilgi edinin

 Alexa MusicCast'ta

Echo, Dot, Tap ve Show gibi Amazon Alexa özellikli cihazlar artık sesli komutları kullanarak herhangi bir MusicCast ürününün temel işlevlerini kontrol edebiliyor. Evinizdeki müzik ve eğlence deneyimlerini kontrol etmenin yeni ve heyecan verici bir yolunu keşfedin.

 Bluetooth® 

En sevdiğiniz akış hizmetini oynatın. Bu AV alıcısı , mobil cihazlardan kolayca kablosuz müzik çalmanın keyfini çıkarmanıza olanak tanıyan Bluetooth işleviyle donatılmıştır . Yamaha'nın Sıkıştırılmış Müzik Geliştiricisi, müziğinizin kablosuz çalma sırasında canlı, canlı bir ses kalitesine sahip olmasını sağlamak üzere artık Bluetooth ses aktarımları için optimize edilmiştir.

 Bluetooth Çıkışı

İç ve dış. RX-A3070 , kablosuz çalışmayı her zamankinden daha kolay hale getiren en yeni Bluetooth teknolojisiyle donatılmıştır . Özel dinleme için RX-A3070'ten Bluetooth kulaklıklara veya Bluetooth hoparlörlere müzik akışı gerçekleştirebilirsiniz .

 Airplay® 

iUyumlu. Bu AV alıcısı AirPlay'i destekler; bu da iPod touch®, iPhone®, iPad®'in yanı sıra Mac® veya PC'deki iTunes®'tan kablosuz müzik akışını kabul edebilecekleri anlamına gelir. Bu, mobil cihazlarınızdaki veya bilgisayarınızdaki müziğin keyfini ev sinema sisteminizde çıkarmanızı kolaylaştırır. Alıcının ekran görüntüsünde şarkı adı, sanatçı adı ve albüm kapağı gibi meta verileri görüntüleyebilirsiniz.

Ağ İşlevleri

Daha fazlasına erişin. Bu AV alıcısı, daha fazla kaynağa erişmenizi sağlayan ve aynı zamanda çalışmayı geliştiren çeşitli ağ işlevleri sağlar. İnternet Radyosu, Spotify®*, Pandora®* veya NAS ve ev bilgisayarında depolanan müziğin keyfini çıkarmak için alıcıyı ev ağınıza veya internete bağlayabilirsiniz. AV Controller uygulaması (iTunes App Store veya Google Play'den) iPod, iPhone, iPad veya Android telefonlarınızdan/tabletlerinizden çeşitli işlevleri kontrol etmenizi sağlar.

 Spotify Bağlantısı 

Milyonlarca şarkı. Mobil cihazınızdaki Spotify uygulamasıyla milyonlarca şarkıya anında ulaşabilirsiniz. Artık bu şarkıları Spotify Connect'i kullanarak ağa bağlı Yamaha AV alıcınıza aktarabilirsiniz. Müzik akışını başlatmak için oynat tuşuna basmanız yeterli. Spotify'ı dışarıda mobil cihazınızda dinleyip içeri girdiğinizde şarkı anında Yamaha AV alıcınıza aktarılır ve müzik çalmanızda hiçbir kesinti olmaz. Ayrıca Spotify'da müzik dinlerken çalma listelerini kişiselleştirebilir ve telefon çağrıları alabilirsiniz. Spotify uygulaması ve premium hesap gereklidir. Daha fazla ayrıntı için www.spotify.com adresini ziyaret edin. Spotify Premium'u Yamaha ev eğlence sisteminizde 30 gün boyunca ücretsiz deneyin. Daha fazla ayrıntı için http://spotify.com/yamaha adresini ziyaret edin.

Wi-Fi® ve Kablosuz Doğrudan

Daha akıllı bağlantı. Yerleşik Wi-Fi, kablosuz yönlendiricinizle kablosuz bağlantı kurmanıza olanak tanır ve ağ bağlantılı ses (PC / NAS) ve müzik akışı hizmetlerinin keyfini çıkarmak için sistem bağlantılarını büyük ölçüde basitleştirir. Bir Wi-Fi yönlendirici mevcut değilse, benzersiz Kablosuz Doğrudan özelliği yalnızca AV Controller Uygulaması, AirPlay® vb. aracılığıyla akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden doğrudan müzik akışı yapmanıza olanak sağlamakla kalmaz, aynı zamanda AV alıcısının kontrolünü de sağlar. .

 AV Denetleyici Uygulaması 

Kolay ve rahat kullanım. Bu AV alıcısı, gücü, ses seviyesini, giriş seçimlerini, DSP modlarını ve çok daha fazlasını bir iPhone® veya Android™ cihazından kontrol etmek için iTunes®, Google Play veya Amazon Appstore'dan indirilebilen Yamaha AV Controller Uygulamasını kullanmanızı sağlar. Ayrıca 23'e kadar farklı dil kullanabilir ve kullanılmayan simgeleri gizleyerek ve işlevleri yeniden adlandırarak arayüzü özelleştirebilirsiniz. Tablet versiyonu da mevcuttur.

Dolby Atmos® ve DTS:X™ 

Her boyutu bulun. Dolby Atmos ve DTS:X ile yeni bir ses dünyasına girin. Bu ses teknolojileri, odanızı inanılmaz zenginlik ve derinlikle dolduran büyüleyici, çok boyutlu sesle sizi sıradan bir andan olağanüstü bir deneyime taşıyor. Müzik, insanlar ve nesneler nefes kesen ayrıntılarla canlanıyor ve etrafınızda hassas bir koreografiyle akıyor, gerçekten orada olduğunuzu hissetmenizi sağlıyor. Bu yeni ses teknolojileri, odayı çok boyutlu sesle dolduracak ve ekranda gelişen hikayenin tam ortasında olduğunuzu hissettirecek.

Geliştirilmiş CINEMA DSP HD3

Çevresel seste heyecan verici gerçekçilik. 1986 yılında ilk DSP-1 ünitesinin piyasaya sürülmesinden bu yana otuzuncu yılı kutlayan bu yıl, Yamaha, Geliştirilmiş yeni nesil CINEMA DSP'yi geliştirerek yenilik geçmişini sürdürdü. Bu ses alanı programı alıcıya kuruludur ve en son görsel-işitsel medyada bulunan hareket ve mekansal temsil verilerini işleme yeteneğini daha da artıran yeni bir ses alanı işleme algoritmasına sahiptir. Buna Dolby Atmos ve DTS:X gibi üç boyutlu surround formatları da dahildir. Sonuç, en modern formatlardaki nesneler de dahil olmak üzere her ses kaynağını takip eden ve dinamik hareket ve mekansallık hissi veren doğal bir ses alanı etkisidir.

 Sanal sinema ön

Sanal surround sesin keyfini çıkarın. Dinleme konumunun arkasına surround hoparlörler takmanın imkansız olduğu durumlarda bile Virtual CINEMA DSP, yalnızca iki ön hoparlörden gerçekçilikle dolu sanal 7 kanallı surround ses üretir. Virtual CINEMA FRONT özelliği, üstün arka sanal ses lokalizasyonunun yanı sıra daha da yüksek kalite ve çözünürlükle sanal 7 kanallı surround sesin keyfini çıkarmak için ön tarafa iki surround hoparlör ve bir merkez hoparlör yerleştirmenize olanak tanır. İki ek ön hoparlörün eklenmesi, yüksekliği, derinliği ve sesin dikey hareketi hakkında fikir veren üç boyutlu bir ses alanı sağlar. Yüksek kaliteli surround sesin keyfini çıkarmanın yanı sıra hoparlörlerinizi odanın içinde düzenlemek için daha fazla esnekliğe sahip olursunuz.

 Sanal Varlık ve Çevresel Arka Hoparlörler

Geniş, yüksek ve yoğun ses. CINEMA DSP 3D geniş, yüksek ve yoğun bir ses alanı sağlar. HD Ses formatı kod çözme, HD Ses kaynaklarının keyfini çıkarmanızı sağlar. Sanal Durum Hoparlörü, varlık hoparlörlerini fiili olarak kullanmadan üç boyutlu ses sağlar.

 Hoparlör Düzeni Desenleri

Dolby Atmos ve DTS:X'i destekleyen varlık hoparlörleri için birden fazla yerleştirme düzeni mevcut olup, kurulumunuz için ideal bir ses alanı oluşturur. CINEMA DSP'nin üç boyutlu alanı ve her iki ses formatı da dahil olmak üzere herhangi bir düzen uygun şekilde yeniden üretilebilir.

 Codec Desteği 

Bu AV alıcısı Dolby® True HD ve DTS-HD Master Audio™ gibi birçok ses formatıyla uyumludur. Ayrıca DSD/AIFF/FLAC/WAV/Apple® Lossless gibi yüksek çözünürlüklü ses codec'leriyle de uyumludur. Ön paneldeki USB girişinden veya ağa bağlı cihazlardan gelen bu çeşitli yüksek çözünürlüklü ses codec'lerinin mükemmel ses kalitesinin keyfine varacaksınız.

Gelişmiş HDMI® Bölge Değiştirme

İkinci bölgede tam video ve ses özelliği. Standart HDMI bölge değiştirme, HD video programlarını yalnızca ana ve ikinci bölgelere gönderebilirken, Yamaha'nın gelişmiş HDMI® bölge değiştirme özelliği, Bölge 2*'de oynatma için tüm ses ve video kaynakları arasından seçim yapma olanağı sağlar. Ekrandaki grafiksel kullanıcı arayüzü, Ana Bölgede ne oynatılırsa oynatılsın, ikinci bölgeden keyif alacağınız içeriğe göz atmayı ve içeriği seçmeyi kolaylaştırır. *İkinci HDMI çıkışı da Bölge 4'e atanabilir (yalnızca HDMI girişleri).

 Bölge Ekstra Bas

Daha da düşükler. Sadece ana odanızda değil, diğer odalardaki sistemlerde de (Bölge 2 ve 3) bas tonlarını yükseltmek için Ekstra Bas özelliğini kullanın. Tipik olarak bası olmayan kompakt veya duvar içi hoparlörlerde bile, tüm kaynaklarınızı güçlü bas sesiyle duyacaksınız.

 Bölge Sesi Eşitleyici

Bölge 2 kontrolü. Diğer odalardaki (Bölge 2 ve 3) sistemlerin ses düzeyine uyacak şekilde bas ve tiz dengesini otomatik olarak ayarlar. Düşük ses seviyelerinde bile doğal ses kalitesi dengesiyle filmlerin ve müziğin keyfini çıkarın.

 Akıllı Amfi Ataması

Akıllı tasarım çok bölgeli sesle buluşuyor. Intelligent Amp Assign, seçilen hoparlör düzenine bağlı olarak amplifikatör kanallarını belirli hoparlörlere otomatik olarak atar. Örneğin, 9.1 kanallı bir sistemde Bölge 2 kapatıldığında, Ana Bölgede 9.1 kanalların tümü kullanılacaktır. Ancak Bölge 2 açıldığında, iki surround arka kanalın gücü otomatik olarak Bölge 2'deki iki hoparlöre yönlendirilecek ve Ana Bölge 7.1 kanallı güç alacaktır. Benzer şekilde, CINEMA DSP 3D açık olduğunda, iki surround arka hoparlöre değil, iki Ön Durum hoparlörüne güç verilecektir. CINEMA DSP 3D kapalıyken bu durum tersine döner. Akıllı Amp Ataması sayesinde AV alıcısının arkasındaki hoparlör kablolarını değiştirmeye gerek yoktur.

 Ekstra kullanışlı SCENE PLUS 

Favorilerinizi kaydedin. SCENE PLUS işlevi, istenen kaynağın ve uygun DSP programlarının seçiminin yanı sıra tek dokunuşla açma olanağı sağlayarak çalışmayı basitleştirir. SCENE PLUS, çok bölgeli bir sistemde dördü ikinci bölgeye atanabilen 12 SCENE seçimi seçeneği sunar. SCENE PLUS ön panelden, uzaktan kumandadan, GUI'den ve hatta AV Controller Uygulamasından seçilebilir.

YPAO™ - RSC (3D, 64 bit Hassas EQ ve Açı Ölçümüyle Yansıyan Ses Kontrolü)

Ses optimize edildi. YPAO-RSC, sisteminizi benzersiz odanızda en iyi sesi sağlayacak şekilde ayarlamak için birlikte verilen YPAO mikrofonuyla oda akustiğini analiz eder. Stüdyo kalitesinde surround ses için erken yansımaları düzeltmek üzere RSC (Yansıyan Ses Kontrolü) kullanır. YPAO 3D, Dolby Atmos ve DTS:X'in yanı sıra CINEMA DSP HD3'ün 3D ses alanı etkinliğini en üst düzeye çıkaran otomatik ses parametresi optimizasyonu sağlar. 64 bit hassas EQ hesaplaması mümkün olan en doğal oda akustiğini sağlar. Ayrıca DSP Efekt Normalleştirme, oda akustiğini her CINEMA DSP programından yansıyan seslere göre ayarlar.

 YPAO Hacmi

Hala her şeyi duyuyorum. İnsan kulağının yüksek ve alçak frekanslara, özellikle de düşük ses seviyelerine duyarlılığı daha azdır. YPAO Ses Seviyesi, ses seviyesi değiştikçe yüksek ve düşük frekans seviyelerini otomatik olarak ayarlamak için ses yüksekliği EQ düzeltmesi uygular. YPAO ölçüm sonuçları kullanılarak EQ düzeltmesi sistem ayarlarınıza ve dinleme ortamınıza göre optimize edilir

 Zengin Bas Üreme 

Düşüklerinizi hissedin. Bu özel düşük aralık geliştirme teknolojisi, kompakt ön hoparlörlerde bile iyi yerelleştirme ve ses dengesini korurken, daha küçük boyutlu hoparlörlerden beklediğinizden daha zengin bas sağlar. Bir subwoofer kullanıldığında, yalnızca ön hoparlörlerin değil, aynı zamanda subwoofer'dan gelen bas sesinin de iyileştirilmesi için hoparlör sisteminin tüm düşük aralığının ses düzeyini artırır. Olağanüstü güce ve varlığa sahip sese sahip video ve müziğin keyfini çıkaracaksınız.

Subwoofer Trimi 

Geliştirilmiş ses görüntüleme. Subwoofer Trim Kontrolü, ön hoparlör çıkışıyla çakışmayı önleyerek düşük frekansları geliştirir. Bu, kusursuz bir frekans tepkisi sağlarken, daha temiz, daha odaklanmış bir ses ortamıyla sonuçlanacaktır. Geleneksel sistemlerde subwoofer frekansı çakışması meydana geldiğinde, genel ses subwoofer'a doğru "itilir". Subwoofer Trim Control, düşük subwoofer frekanslarını temiz bir şekilde ayırarak bu sorunu çözer, böylece iyi dengelenmiş, geliştirilmiş bas sesi sağlarken ön sahneyi dengeler.

Sıkıştırılmış Müzik Geliştirici 

Daha fazlasını duyun. Müzik MP3 gibi dijital olarak sıkıştırılmış bir formatta kodlandığında frekans tepkisi olumsuz etkilenir. Yamaha'nın Sıkıştırılmış Müzik Geliştiricisi, kaybolanları geri yüklemek için özel algoritmalar kullanan gelişmiş dijital sinyal işlemeyi kullanır, böylece müzik her zaman olması gerektiği gibi duyulur.

Yüksek Çözünürlüklü Müzik Geliştirici

Daha fazlasını duyun. 96 kHz / 24 bit'e kadar yüksek bit yüksek örnekleme uzantısı, orijinal içerikteki müzikaliteyi daha da artırmak için CD (2 kanallı PCM) veya FLAC dosyası gibi kayıpsız 44,1 / 48 kHz içeriğe uygulanabilir .

 Boşluksuz Oynatma 

Ara yok. Birçok canlı ve klasik albümde müzikte boşluk yoktur. Boşluksuz oynatma, ses dosyaları arasında duraklama olmamasını sağlar. Bu, duyulması gerektiği şekilde kesintisiz oynatma sağlar. *WAV, FLAC ve ALAC dosya formatlarıyla ve USB/PC/NAS'tan girişle uyumludur.

DSP Ayarı 

Evde ses alanları oluşturun. Bu AV alıcısı, Yamaha'nın orijinal DSP teknolojilerini kullanan çeşitli ses programlarıyla donatılmıştır. Bu ses programları, doğal stereoskopik ses alanlarının keyfini çıkarmanız için odanızda gerçek sinema salonları veya konser salonları gibi ses alanlarını kolayca oluşturmanıza olanak tanır. Artık en sevdiğiniz filmin veya müzik albümünün havasına uyacak şekilde DSP parametrelerini temel veya gelişmiş modda ayarlamak için AV Controller Uygulamasını kullanmak mümkün.

AV Kurulum Kılavuzu Uygulaması 

Kolayca yükleyin. AV SETUP GUIDE, Yamaha AV alıcısıyla kurulum işlemini gerçekleştirmeyi çok daha kolay hale getirir. Bu uygulama AV alıcısı ile kaynak cihazlar arasındaki kablo bağlantılarında size yardımcı olur. Ayrıca hoparlör bağlantıları, TV ve kaynak cihaz bağlantıları ve güç amplifikatörü atamaları gibi çeşitli ayarlarda size yol gösterir. Sistem çizimleri ve gerçek AV alıcı görüntüleri, cihazlar arasındaki bağlantıları nasıl yapacağınızı anlamanıza yardımcı olur. Birden çok dilde mevcuttur ve iOS ve Android™ tabletler için tasarlanmıştır.

Fono Girişi 

Nostaljik olun. Bu AV alıcısı, bir pikap bağlayabilmeniz ve vinil koleksiyonunuzdan müziğin keyfini çıkarabilmeniz için fono giriş terminalleri sağlar.

EKO Modu 

Yeşile git. ECO modu açıldığında güç tüketimini yaklaşık yüzde 20 oranında azaltabilir. Üstelik gelişmiş enerji tasarrufu sağlayan tasarımıyla bu AV alıcısı, Ağ Bekleme modundayken iki watt'ı aşmayan düşük bir güç tüketimi sağlar. *ECO modu kapalıyken (Yamaha ölçümü) güç tüketimiyle karşılaştırılmıştır.

Yamaha Eko-Ürün 

Gelişmiş enerji tasarrufu tasarımıyla bu AV alıcısı, Ağ Bekleme modundayken iki watt'ı aşmayan düşük bir güç tüketimi sağlar.

 

Teknik özellikler

Kanal Sayısı: 9.2 Kanal

Kanal başına Watt RMS (4 Ω): 230 Watt

Kanal başına Watt RMS (8 Ω): 150 Watt

Uygulama Uzaktan Kumandası: Evet

Kablosuz teknoloji: Bluetooth

Ekran Görüntüsü: Evet

HDMI Bekleme Geçişi: Evet

4K Ultra HD Geçiş: Evet

FM: Evet

Dahili DAC (Dijitalden Analoga Dönüştürücü): Evet

Çok Odalı Ses-Video

Bölge 2 Ön/Hat Çıkışı: Evet

Bölge 3 Ön/Hat Çıkışı: Evet

Girişler ve çıkışlar

Ana Hoparlör Terminalleri: 9

Subwoofer Çıkışları: 2

HDMI Girişleri: 8

HDMI Monitör Çıkışları:2

Optik Dijital Girişler: 3

Koaksiyel Dijital Girişler: 3

Kompozit Video Girişi: 4

Bileşen Video Girişleri: 2

Analog Girişler: 10

Kulaklık Çıkışı: Evet

USB A Bağlantı Noktaları: 1

LAN: Evet

Kablosuz LAN (Wi-Fi): Evet

Fono Girişi: Evet

12V Tetikleyici: 2

IR Girişi/Çıkışı: 1 / 1

RS232 Bağlantı Noktası:Evet

Çok Kanallı Preamp Çıkışı: Evet

XLR Girişi: Evet

Boyut

Ürün Boyutu (Y×G×D) mm: 192x435x474 mm

Ürün Ağırlığı (Kg): 19,6 kg

Bir değerlendirme yazın

YAMAHA RX-A3070

YAMAHA RX-A3070