WhatsApp Destek Hattı
Denon AVR-2312 Genişlet
Denon AVR-2312
  • Denon AVR-2312
  • Denon AVR-2312 Reemote control
  • Denon AVR-2312
  • Denon AVR-2312
  • Denon AVR-2312

SATILDI

Denon AVR-2312

DenonDenon

CA4480

Kullanılmış

Teknik ve kozmetik olarak en küçük kusuru yoktur, özenle kullanılmıştır, tamamen orijinaldir, orijinal uzaktan kumandası, kalibrasyon mikrofonu ve güç kablosu ile birlikte gönderilecektir.

Daha Fazla Detaylar

               

AVR-2312

Yeni AVR-2312, "kutudan çıkar çıkmaz" kullanım kolaylığı üzerinde güçlü bir vurgu yaparak tüketicilere benzeri görülmemiş ağ oluşturma yetenekleri, esneklik, performans ve güvenilirlik sunar. Alıcı, günümüzün "ağ bağlantılı evine" yönelik bir dizi yeni nesil yaşam tarzı özelliğinin yanı sıra yeni tasarlanmış ön paneli ve daha ince profili olan şık yeni bir Denon kozmetik ile birlikte gelir. En dikkat çekici olanı, iTunes kitaplıklarından ve Apple'ın iPhone/iPad/iPod touch'ından en uygun müzik akışı için yerleşik AirPlay'e sahip olmasıdır.

 denon-avr-2312-spec.jpg

Yeni ve öne çıkan özellikler

Ağ özelliği

Ethernet üzerinden İnternet Radyosu ve ağ ses/fotoğraf akışı

Last.fm ve Flickr çevrimiçi desteği

"Party Mode Plus"

FLAC HD, Yüksek çözünürlüklü ses formatı (2 kanal)

Windows 7 ile uyumlu

web kontrolü

İnternet radyosunun hızlı ve kolay bir şekilde keyfini çıkarmak için İnternet Radyosu ve Ön Ayar düğmeleri

Dört hızlı seçim düğmesi, sık kullanılan video veya müzik kaynaklarına hızlı erişim

iPhone, iPod Touch ve iPad için Denon Remote Uygulaması (AppStore'da mevcuttur)

Dahili Airplay kablosuz müzik akışı

İzlemesi kolay kurulum talimatları sağlayan Kurulum Sihirbazı

Kolay kullanım, Gelişmiş Grafik Kullanıcı Arayüzü

HD kaynağında GUI yerleşimi

7-HDMI girişi

Son Teknoloji Denon Çözümleri

7 kanalın tümü için tamamen farklı, aynı kalite ve güç (135 W x 7 kanal)

Yüksek kaliteli ses ve resim oynatma için kararlı güç kaynağı

3D özellikli HDMI, Ses Dönüş Kanalı, Derin Renk, "xvColor", Otomatik Lipsync ve HDMI kontrol işlevini destekler

Yüksek tanımlı ses desteği, Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio

Dolby Pro Logic IIz işlemeyi destekler

Çift subwoofer ön çıkışı

Resim Ayarı

1080p'ye kadar I/P Dönüştürücü ve Ölçekleyici

Bağlantı ve Geleceğe Hazır Genişletilebilirlik

USB üzerinden iPod ve iPhone için doğrudan oynatma

AVR-2312'yi farklı amaçlar için kullanmada çok yönlülük için Güç Amplifikatörü Ata işlevi (Surround Arka, Ön Yükseklik, Bölge 2, Bi-Amp, Ön Hoparlör B)

Kullanım kolaylığı

Audyssey Dynamic Volume, gerçek zamanlı ses ayarı için

Audyssey MultEQ XT ve Otomatik Kurulum

Daha doğru ölçüm için kule tipi mikrofon

Sekiz ölçüm noktasına kadar

Uydu hoparlörler ve ayrıca subwoofer için yüksek seviye çözünürlüklü filtreler

 

7 kanal eşit güç çıkışı

7 kanal eşit güç, Denon Amplifikatörlerinde, ön çıkışlar aracılığıyla bağlanan ayrı güç amplifikatörleri gerektirmeyen, 7 hoparlörü bağımsız olarak bağlamak için kullanılan bir özelliktir. Bu özellik, Dolby Digital EX ve DTS ES ses modlarını tamamlar. Başlangıçta 6.1 için orada bulunan surround arka hoparlörü tamamlayan ikinci 'surround arka' hoparlörü, 7.1 surround formatlarını desteklemek için bir güç amplifikatörü eklemeden doğrudan ana amplifikatöre bağlamanıza izin verir. Amplifikatör, her kanala bağımsız olarak güç sağlamak için ayrı dahili amplifikatörlere sahiptir, bu sistem 6 ana kanalın Ön Sol, Ön Sağ, Orta, Surround Sol, Surround sağ, Surround Arka sol ve Surround Arka sağ olmasını sağlar. Böylece dengeli ve gerçekten yüksek etkili bir surround ses ortamı sağlayarak aynı yüksek güç çıkışının keyfini çıkarmanızı sağlar.

Dinamik EQ ile Audyssey MultEQ-XT

Audyssey MultEQ XT ile Otomatik Kurulum ve Otomatik Oda EQ

Audyssey MultEQ XT, oda düzeltme ve kalibrasyon teknolojisine olanak tanır. Otomatik Kurulum modu sırasında, MultEQ XT kaç hoparlörün bağlı olduğunu, bunların fazda bağlı olup olmadıklarını ve uydu veya subwoofer olup olmadıklarını otomatik olarak belirler. Bunu işledikten sonra hoparlör seviyesini, boyutunu ve mesafesini analiz eder ve kalibre eder. Ek olarak, MultEQ XT uygun geçiş noktasını algılar ve aynı anda sekiz adede kadar dinleyici konumu için doğru frekans yanıtını belirler. Bu, sistemi aynı anda birden fazla dinleme konumu için optimize eden ve telafi eden ilk sistemdir ve nerede otururlarsa otursunlar, odadaki hemen hemen her dinleyiciye bir "tatlı nokta" verir. Denon'un MultEQ XT uygulaması birden çok Texas Instruments'ı kullanıyor Üst düzey dijitalden analoğa dönüştürücülere sahip Aureus DSP işlemciler. Gerekirse hem Oda EQ hem de Otomatik Kurulum özellikleri devre dışı bırakılabilir.

 Sinema Ekolayzır

Dolby Digital, DTS veya diğer formatlarda kaydedilen film kaynaklarından gelen ses, sinema ekranının arkasına yerleştirilen ön hoparlörler nedeniyle yüksek frekans aralığını vurgular. Bu ses ev sinema sisteminde düzeltme yapılmadan yeniden üretilirse, yüksek frekans aralığı çok güçlüdür. Denon amplifikatörleri, sesin daha net ve daha kolay dinlenmesi için bu yüksek frekanslı bileşenleri düzelten bir Sinema Ekolayzırına sahiptir. (Dolby Digital, Dolby Pro Logic II ve DTS surround modları için.)

Dolby Dijital EX

Bir sinema salonunda, Dolby Digital surround EX teknolojisi ile kodlanmış film müzikleri, programın miksajı sırasında eklenen fazladan bir kanalı yeniden üretebilir. Surround Back olarak adlandırılan bu kanal, mevcut ön sol, ön orta, ön sağ, surround sağ, surround sol ve subwoofer kanallarına ek olarak sesleri dinleyicinin arkasına yerleştirir. Ek kanal, dinleyicinin arkasında daha ayrıntılı görüntüleme olanağı sağlar ve her zamankinden daha fazla derinlik, geniş ambiyans ve ses lokalizasyonu sağlar. Dolby Digital EX, çevre arka hoparlör(ler)i olmayan sistemde mevcut değildir.

Dolby Dijital Kod Çözücü

Dolby Digital, Dolby Laboratories tarafından geliştirilen çok kanallı dijital sinyal formatıdır. Dolby Digital en fazla "5.1" kanaldan oluşur - ön sol, ön sağ, orta, sol surround, sağ surround ve ek derin bas ses efektleri için özel olarak ayrılmış ek bir kanal (Düşük Frekans Efektleri - LFE - kanalı, aynı zamanda " .1" kanal, 120Hz'e kadar bas frekansları içerir).

Analog Dolby Pro Logic formatının aksine, Dolby Digital'in ana kanallarının tümü, en düşük bastan en yüksek frekanslara (22kHz) kadar tam kapsamlı ses bilgisi içerebilir. Her kanalın içindeki sinyaller diğerlerinden farklıdır, nokta atışı ses görüntülemeye izin verir ve Dolby Digital, en güçlü ses efektlerinden en sessiz, en yumuşak seslere kadar muazzam bir dinamik aralık sunar.

Dolby Pro Logic II

Dolby Pro Logic ll kod çözücü, TV, videolar ve CD'ler gibi 2 kanallı kaynaklardan dinamik 5.1 kanal surround ses üretir. Dolby Pro Logic ll, Pro Logic'e göre önemli ölçüde geliştirilmiş matris kod çözme teknolojisini kullanır. Örneğin, Pro Logic ll ile, Pro Logic ile Surround kanalları yalnızca mono yerine stereodur ve oynatma, Pro Logic ile 7 kHz'e kadar olan tüm frekans aralığını kapsar. Bu iyileştirmeler, 5.1 kanal surround sesin heyecan verici efektleriyle çok çeşitli 2 kanallı kaynakların keyfini çıkarmanıza olanak tanır. Dolby Pro Logic ll'de, filmler için bir ses alanı oluşturan bir Film modu (*1), müzik için aynısını yapan bir Müzik modu ve geleneksel Pro Logic'te olduğu gibi ses efektleri üreten bir Pro Logic öykünme özelliği vardır. yapmak.

Dolby Pro Logic II Music: Müzik modu, subwoofer'a iletilen zengin ve kuşatıcı bir surround ambiyans oluşturarak planlanan arka efektlerin iç organlarını optimize eder. Bu mod yalnızca 2 kanallı ses kaynakları ile kullanılabilir.

Dolby Pro Logic II Cinema: Sinema modu, Dolby Surround film müzikleri içeren filmler veya programlar için optimize edilmiştir. Bu mod, video oyunu ile kullanım için de uygundur.

Dobly Pro Logic II Game: Oyun modu, saf surround efektlerinden gelen bas etkisinin tamamen subwoofer'a iletilmesini sağlamak için uygulandı ve panlanmış arka efektlerin iç organlarını optimize etti. Bu mod yalnızca 2 kanallı ses kaynakları ile kullanılabilir.

 denon-app.jpeg

Dolby Pro Logic IIx

Dolby Pro Logic IIx, Dolby Pro Logic II teknolojisinin bir uzantısıdır. Bu son derece gelişmiş algoritma, 6.1 veya 7.1 çıkış kanalları üretmek için yerel stereo ve 5.1 kanal içeriğini işler. Ve Dolby Pro Logic IIx, çevre arka hoparlör(ler)i olmayan sistemde mevcut değildir.

Dolby Pro Logic IIx Music: Müzik modu, subwoofer'a iletilen zengin ve kuşatıcı bir surround ambiyans oluşturarak planlanan arka efektlerin iç organlarını optimize eder. Bu mod yalnızca 2 kanallı ses kaynakları ile kullanılabilir.

Dolby Pro Logic IIx Cinema: Sinema modu, Dolby Surround film müzikleri içeren filmler veya programlar için optimize edilmiştir. Bu mod, video oyunu ile kullanım için de uygundur.

Dolby True HD

Dolby TrueHD, 24-Bit'i ve 192 kHz'e kadar örnekleme hızlarını destekleyen, 8 kanala kadar yüksek çözünürlüklü ses için tamamen kayıpsız bir Audio-Codec'tir. Belirli Dolby HD kod çözücüleri gerektirir. Ortaya çıkan sinyal master için bit bit olduğundan, ses kalitesinde en üst düzeye ulaşabilirsiniz.

DTS 96/24

DTS 96/24, tam kaliteli, tam hareketli video ile yüksek kaliteli 5.1 kanal ses oynatmaya olanak tanır. DTS 96/24, mevcut DVD oynatıcınızdan hem dijital ses çıkışına hem de video çıkışına izin verir ve normal DTS 5.1 oynatma için mevcut DTS kod çözücülerle geriye dönük uyumludur. DTS 96/24 aslında bugüne kadarki çoğu film müziği ustasının çözünürlüğünü aşıyor ve başlangıçta esas olarak yüksek kaliteli DTS müzik DVD diskleri için geçerli olacak.

DTS-Kod Çözücü

Altı ses kanalını (5.1) alan ve bunları tek bir dijital bit akışına katlayan Digital Thheater Systems tarafından geliştirilen bir veri sıkıştırma yöntemi. Bu, veri hızının biraz daha yüksek 1,4 Mb olması bakımından Dolby Digital'den farklıdır, bu da yaklaşık 4'e 1'lik bir sıkıştırma oranını temsil eder. Bu DVD özelliğinden yararlanmak için bir DTS kod çözücü gerekir. DTS kod çözücüleri, Denon oynatıcılara ve A/V alıcılarına dahili olarak kurulur.

DTS-ES Ayrık/Matris 6.1

DTS-ES Extended Surround, Digital Theatre Systems Inc. tarafından geliştirilen çok kanallı bir dijital sinyal formatıdır. Geleneksel DTS Digital Surround formatı ile yüksek uyumluluk sunarken, DTS-ES daha da genişletilmiş surround sayesinde 360 ​​derece surround izlenimini ve alan ifadesini büyük ölçüde geliştirir. sinyaller. Bu format, 1999'dan beri sinema salonlarında profesyonel olarak kullanılmaktadır.

5.1 surround kanallara ek olarak, DTS-ES, surround oynatma için toplam 6.1 kanallı surround arka kanal da sunar. DTS-ES, DTS-ES Discrete 6.1 ve DTS-ES Matrix 6.1 gibi farklı surround sinyal kayıt yöntemlerine sahip iki sinyal formatı içerir.

DTS-ES Ayrık 6.1

DTS-ES Discrete 6.1 en yeni kayıt formatıdır. Bununla birlikte, tüm 6.1 kanallar (SB kanalı dahil), dijital ayrı bir sistem kullanılarak bağımsız olarak kaydedilir. Bu formatın ana özelliği, SL, SR ve SB kanalları tamamen bağımsız olduğu için sesin tamamen özgürce tasarlanabilmesi ve akustik görüntülerin etrafı çevreleyen arka plan sesleri arasında serbestçe hareket ettiği hissinin elde edilebilmesidir. 360 dereceden dinleyici. Bu sistemle kaydedilen ses parçaları bir DTS-ES kod çözücü kullanılarak çalındığında maksimum performans elde edilse de, geleneksel bir DTS kod çözücü ile çalındığında, SB kanal sinyalleri otomatik olarak SL

ve SR kanallarına düşürülür, bu nedenle sinyal bileşenlerinin hiçbiri kayıp.

DTS-ES Matrisi 6.1

Bu formatla, ek SB kanal sinyalleri matris kodlamaya tabi tutulur ve önceden SL ve SR kanallarına girilir. Oynatma üzerine SL, SR ve SB kanallarına deşifre edilirler. Kayıt sırasında kullanılan kodlayıcının performansı, DTS tarafından geliştirilen yüksek hassasiyetli bir dijital matris kod çözücü kullanılarak tam olarak eşleştirilebilir ve böylece, geleneksel 5.1 veya 6.1 kanallı sistemlere kıyasla, üreticinin ses tasarımı amaçlarına daha sadık surround ses elde edilir. Ek olarak, bit akışı formatı, geleneksel DTS sinyalleriyle %100 uyumludur, dolayısıyla Matrix 6.1 formatının etkisi, 5.1 kanallı sinyal kaynaklarında bile elde edilebilir. Elbette DTS-ES Matrix 6.1 ile kodlanmış kaynakları bir DTS 5.1-kanal kod çözücü ile oynatmak da mümkündür.

HDMI çıkışı (HDCP)

DVI-HDCP modelini temel alan yeni bir konektör olan HDMI (yüksek tanımlı multimedya arabirimi). HDMI, ev eğlence sistemlerinde birden fazla kablo ihtiyacını ortadan kaldıran, kurulumu basitleştiren ve teknolojiler arası karışıklığı ortadan kaldıran daha küçük bir konektör kullanan tek bir kabloda sıkıştırılmamış yüksek tanımlı videoyu ve çok kanallı sesi destekler. Görüntünün yüksek kalitede renk derinliği, parlaklık ve kontrastı koruması için sıkıştırılmamış dijital video iletir. Aynı zamanda AV.link protokolüne dayalı Tüketici Elektroniği Kontrolünü (CEC) de destekler, böylece Denon DVD oynatıcılar gibi çoklu HDMI kaynaklarıyla kullanılan evrensel bir uzaktan kumandayla kontrol edilebilir. HDMI, cihazlar arasında çift yönlü iletişimi destekleyerek DVD oynatıcıların Plazma, LCD ekranlar ve Projektörler ile iletişim kurmasını sağlar.

HDMI bağlantısı, 480I ila 480P, 720P, 1080I ve 1080P arasındaki tüm sıkıştırılmamış standart, geliştirilmiş ve yüksek tanımlı video formatlarının yanı sıra mevcut PAL formatlarını destekler. Ayrıca Dolby Digital, Dolby Digital EX, DTS, DTS EX gibi sıkıştırılmış ses formatlarını ve sekiz kanala kadar, 192 kHz'e kadar, 24 bit'e kadar sıkıştırılmamış formatları (PCM ses) desteklemek için bant genişliğine sahiptir.

Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Arayüzü(HDMI) ve Yüksek Çözünürlüklü İçerik Koruması (HDCP), bir HDMI veya DVI girişinden oluşan çoğu Plazma, LCD ve projektöre kurulan bir telif hakkı koruma sistemidir. Tüm Denon DVD oynatıcıları, tamamen uyumlu olmak için HDCP uyumlu ekranlar gerektirir. Telif hakkıyla korunan materyalin, örneğin bir VCR veya DVD kaydediciye kopyalanmasını yasaklar.

Radyo Veri Sistemi

VHF/FM yayını için Radyo Veri Sistemi.

Geliştiriciler, radyo alıcılarını çok kullanıcı dostu hale getirmeyi amaçladılar. Dinleyiciler, program hizmet adını (PS) sekiz karakterli alfanümerik bir ekranda görebilmelidir ve RDS olmayan radyolarda görüntülendiği şekliyle verici frekans bilgisi, bu durumda yalnızca bir RDS radyo tarafından arka planda kullanılır. Ayarlayıcı, bir dizi alternatif arasından en iyi kalitede alım sağlayan verici frekansını seçebilir.

RDS ile seyahat bilgileri şu anda Seyahat Programı (TP) ve Seyahat Duyurusu (TA) bayrakları kullanılarak mümkündür.

Bir radyo, bir ağ içinde yayınlanan bir program hizmetine ayarlandığında, RDS özelliği Gelişmiş Diğer Ağlar (EON) kullanılarak, aynı yayıncıdan diğer programlar hakkında ek veriler alınacaktır. Bu, dinleyicinin tercihine göre, radyonun seyahat bilgileri veya tercih edilen bir Program Türü (PTY, örn. Haberler) için otomatik geçiş modunda çalışmasını sağlar.

 RDS'nin diğer bir özelliği, seçildiğinde saati/tarihi görüntüleyen doğru Saat-Zamanıdır.

DTS Neo:6 Sinema ve DTS-Neo:6 Müzik

Bu mod, yüksek doğruluklu dijital matris teknolojisi kullanarak 2 kanallı sinyalleri 6 kanallı sinyallere dönüştürür. DTS NEO:6 kod çözücü, kanalların frekans özelliklerinde olduğu kadar kanal ayrımında da neredeyse ayrık özelliklere sahiptir.

Oynatılan sinyallere göre, oynatma için optimize edilmiş DTS NEO:6 Sinema modu veya müzik oynatma için optimize edilmiş DTS NEO:6 Müzik modu.

iPod için üretildi

"Made for iPod", bir elektronik aygıtın özellikle iPod'a bağlanmak üzere tasarlandığı ve geliştirici tarafından Apple performans standartlarını karşıladığının onaylandığı anlamına gelir.

Apple, bu aygıtın çalışmasından veya güvenlik ve düzenleme standartlarına uygunluğundan sorumlu değildir. Bu aksesuarın iPod ile kullanılmasının kablosuz performansını etkileyebileceğini lütfen unutmayın.

iPhone ile çalışın

« iPhone ile çalışır » sertifikası, iPod/iPhone 2G/ 3G / 4G üzerinden medya akışına izin verir. iPad'in şarj etme sertifikasıyla bütünleşik olmadığına dikkat edin.

Bu logo, ürünün ev ağına bağlanmak için bir ağ jakı entegre ettiğini gösterir.

Modellerin teknik spesifikasyonlara baktığı çeşitli işlevler: "DLNA" ise ağ üzerinden ses akışı İnternet yoluyla Güncelleme IP veya iPhone / akıllı telefon aracılığıyla kontrol edilebilir.

DLNA Sertifikalı

Airplay

AirPlay, ev ağınız üzerindeki PC veya Mac'inizdeki iTunes müziğini Airplay özellikli Denon ürününe aktarmanıza olanak tanır. Denon ünitesinden sanatçı bilgilerine, albüm kapağına ve geçen süreye ulaşılabilir. iTunes'unuzun bazı önemli navigasyon özelliklerini Denon ünitesinden kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Apple, tüm iTunes arşivinin içeriğini ve AirPlay özellikli ürünün ses düzeyini kontrol etmek için iPhone, iPod Touch ve iPad için ücretsiz Remote uygulamasını sunar.

Denon Remote Uygulaması

Evinizdeki ağ tabanlı bir Denon cihazını kontrol etmek için Denon, iPhone, iPod Touch ve iPad için "Denon Remote Uygulaması" adlı kendi Uygulamasını geliştirdi. Bu, giriş kaynaklarının, ağ içeriğinin, bölge kontrolünün ve daha fazlasının kolay ve gelişmiş seçimine olanak tanır.

Kolay kurulum için Kurulum Sihirbazı

​AVR'yi HDMI kablosu kullanarak TV ekranına bağladıktan ve alıcıyı açtıktan sonra Kurulum Sihirbazı görünür. Önce dili seçin (şu anda: İngilizce, Fransızca, Almanca). Ardından, hoparlörleri kurmak, hoparlör sistemini kalibre etmek, giriş kaynaklarını, uzaktan kumandayı ve ağı ayarlamak için TV ekranında görüntülenen talimatları izleyin.

 

Audyssey MultEQ Pro Kalibrasyonu

Audyssey Kayıtlı Kurulumcuları, Audyssey Kurulum Kiti ve MultEQ Pro Yazılımı ile kurulan MultEQ XT ile gelişmiş oda eşitleme sağlayabilir. Audyssey Kurulum Kiti, en doğru oda ölçümleri için profesyonel, önceden kalibre edilmiş araçlarla birlikte gelir. MultEQ Pro Yazılımı, daha fazla oda ölçümüne ve en hassas oda düzeltmesine olanak tanır. Bir ev sinemasını standartlaştırılmış hedef ses eğrilerine kalibre etmek ve hoparlörleri uygun seviye trimine, mesafeye ve subwoofer geçiş ayarlarına ayarlamak mümkündür.

MultEQ Pro, profesyonel olarak kalibre edilmiş bir mikrofon kullanarak oda genelinde 32 adede kadar kalibrasyon ölçümü sunar. Montajcınızla, orta kademe telafisi dahil olmak üzere hedef eğriyi özel olarak düzenleyebilirsiniz. Ayrıca geliştirilmiş geçiş optimizasyonu, subwoofer ve uydular arasında daha iyi uyum sağlar.

Burada sadece profesyonel oda kalibrasyonunun şaşırtıcı sonuçlarını görmekle kalmayacak, aynı zamanda düzeltme öncesi ve sonrası sonuçları gösteren bir sertifika da alacaksınız.

Sıkıştırılmış Ses Düzeltici

Sıkıştırılmış Ses Düzeltici, şu anda yaygın olarak kullanılan, veri sıkıştırılmış ses dosyalarının bile müzikle ve bolca eğlenceyle düzgün bir şekilde işleyebilmesini sağlar.

Orta frekans konumlarının hassas bir sinyal analizini ve karmaşık hesaplama prosedürlerini mümkün kılan, duruma göre donatılmış Denon bileşenleri, değerlendirmek için geleneksel MP3, WMA veya AAC sinyallerinin artık harmonik içeriği, eksik bas ve yükseklik oranları ve yine tam bir müzik üretmektir. sinyal. Uzamsal görüntü, dinamikler iyileştirildi. Sık sık rahatsız olan bas bile eski gücüne geri döndü. Bu, ses sinyalinin teknik olarak karmaşık bir şekilde yeniden yapılandırılması değildir. Restoratörler, geleneksel ses düzenlemeleriyle karşılaştırabilir.

Gürültü Şekilli Video (NSV)

NSV özelliği, video sinyali doğrusallığını geliştirmek amacıyla video sinyali frekans bandındaki paraziti azaltmak için dijital alanda çalışır.

DTS-HD

DTS-HD (Yüksek Çözünürlük), 24-Bit çözünürlük ve 192 kHz'e kadar örnekleme ile 8 kanala kadar destekleyen yüksek performanslı ses için DTS'nin bir ilerlemesidir. Formatlar arasındaki farklar şu şekildedir:

DTS-HD Yüksek Çözünürlüklü Ses

Bu format, DTS gibi çalışır, ancak daha etkili bir sıkıştırma algoritması kullanır ve daha fazla sıkıştırma sunar; data miktarı.

DTS-HD Master Audio

Bu format, yalnızca minimum sıkıştırma ile tamamen kayıpsızdır. Ortaya çıkan ses sinyali, master için bit bit olup, size ses kalitesinde optimum seviyeyi verir.

Bu logoya sahip A/V Alıcıları her iki formatın kodunu çözebilir, bu logoya sahip BD- veya HD-DVD Oynatıcılar, DTS-HD sinyalinin kodunu çözebilir veya HDMI yoluyla çıkış yapabilir.

Teknik özellikler

RMS gücü: 7 x 105 W 8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, THD %0,08 7 x 135 W 6 ohm, 1 kHz, THD %0,7

Boyutlar: 434x167x382mm

Ağırlık: 11,0 kilo

Diğer özellikler:Ağ Özellikleri

Yerleşik AirPlay®

Ağ kapasitesini geliştirin

Ağ üzerinden İnternet Radyosu ve ağ ses/fotoğraf akışı

Pandora, flickr, Napster ve Rhapsody çevrimiçi desteği

'Party Mode Plus' ve Bölge Yönetimi Kontrolü

MP3, WMA , AAC ve FLAC HD ses formatları desteklenir

Windows® 7 'Play To' ve DLNA v1.5 Sertifikalı (Müzik ve Fotoğraflar)

PC kurulumu ve kontrolü için Web Tarayıcı

Denon Remote Uygulaması* bir iDevice (iPhone, iPad, iPod touch)

İçerik Kalitesini En Üst Düzeye Çıkarmak için Son Teknoloji Denon Çözümleri

7 kanalın tamamı için tamamen ayrı, aynı kalite ve güç (105 W x 7 kanal)

Yüksek kaliteli ses ve resim oynatma için sabit güç kaynağı

3D doğrudan geçiş teknolojisine sahiptir

Yüksek tanımlı ses desteği, Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio

Dolby Pro Logic IIz işlemeyi destekler

Çift subwoofer çıkışı

Görüntü Ayarı

I/ 1080p'ye kadar P Dönüştürücü ve Ölçekleyici

Audyssey MultEQ® XT ve Otomatik Kurulum

Daha doğru ölçüm için kule tipi mikrofon

Sekiz ölçüm noktasına kadar

Uydu hoparlörler ve subwoofer için yüksek düzey çözünürlüklü filtreler

Bağlantı ve Genişletilebilirlik

7-HDMI girişi ve 1 -çıktı

HDMI (3D, Ses Dönüş Kanalı ile V.1.4a) Deep Color, “xvColor”, Otomatik Lipsync ve HDMI kontrol işlevini destekler

USB üzerinden iPod®, iPhone® ve iPad® için doğrudan dijital oynatma

Güç Amplifikatörü Ata işlevi, AVR-2312CI'yi farklı amaçlar için kullanmada çok yönlülük (Surround Arka, Ön Yükseklik, Bölge 2, Bi-Amp, Ön Hoparlör B)

Kullanım Kolaylığı

En sevdiğiniz İnternet Radyo istasyonlarına hızlı erişim için İnternet Radyo Ön Ayar düğmeleri

Dört Hızlı Seçim düğmeleri, sık kullanılan video veya müzik kaynaklarına tek düğmeyle erişim

Kurulum Sihirbazı, izlemesi kolay kurulum talimatları sağlar

Kolay kullanım, HD ve 3D kaynaklar üzerinde kaplamalı Grafik Kullanıcı Arayüzü

Gerçek zamanlı Audyssey Dynamic Volume® ses ayarı

Dinleme sesi ne olursa olsun gerçek zamanlı ses dinamikleri için Audyssey Dynamic EQ®

Uzaktan Kumanda Kurulum Sihirbazı

Sinyal gürültü oranı:100 dB

Tanım: 7.2 Kanallı Entegre Ağ A/V Alıcısı

THD: 0.08 %

Derece 
2023-06-04

Beğenmedim

Sesini hiç beğenmedim.

    Değerlendirmenizi yazın! !

    Bir değerlendirme yazın

    Denon AVR-2312

    Denon AVR-2312