WhatsApp Destek Hattı
Denon AVR-X4500H Silver Genişlet
Denon AVR-X4500H Silver
  • Denon AVR-X4500H Silver
  • Denon AVR-X4500H BOX
  • Denon AVR-X4500H Inputs
  • Denon AVR-X4500H Remote control
  • Denon AVR-X4500H
  • Denon AVR-X4500H Anten

SATILDI

Denon AVR-X4500H

DenonDenon

CA3997

Kullanılmış

         

  

Teknik ve kozmetik olarak kusuru yoktur, orijinal kutusunda içeriği eksiksiz gönderilecektir.

Daha Fazla Detaylar

AVRX4500H

Dolby Atmos, DTS: X ve Auro-3D dahili özellikli en gelişmiş 3D ses paketini, kesintisiz kontrol için HEOS teknolojimiz ve Amazon Alexa ses uyumluluğu sayesinde benzersiz müzik çalma seçenekleri sunan Premium 9.2 kanallı AV Surround Receiver.

Denon AVR-X4500H 9.2 Kanallı Ağ A/V Alıcısı ile sürükleyici çok kanallı sesin keyfini çıkarın. 8 Ohm'da kanal başına 125W'a kadar güç sağlar ve nesne tabanlı ses desteği için Dolby Atmos, DTS:X ve Auro-3D uyumluluğuna sahiptir. Dahili Bluetooth ve AirPlay 2 desteği, alıcının akıllı telefonlar ve tabletler gibi uyumlu kaynaklardan kablosuz olarak müzik akışı yapmasına olanak tanır. HDR geçişi, HDR10, Dolby Vision ve HLG teknolojileri için de desteklenir.

Yerleşik Wi-Fi ve Ethernet bağlantısı, AVR-X4500H'nin Pandora, SiriusXM, İnternet radyosu ve daha fazlası gibi çeşitli İnternet tabanlı müzik kaynaklarına erişmesine olanak tanır. Ek bir kolaylık olarak, alıcıyı uyumlu Android, iOS veya Kindle cihazlarınızdan kontrol etmek için ücretsiz Denon AVR Remote Uygulamasını indirebilirsiniz.

Sekiz HDMI girişi ve üç HDMI çıkışı ile bu alıcı, HD kaynak bileşenleriniz için bir video değiştirici görevi görebilir. 4K bir ekranla eşleştirildiğinde daha düşük çözünürlüklü kaynakların daha iyi görüntülenmesi için 3D ve 4K sinyallerden geçer ve UHD olmayan sinyalleri 4K'ya yakın kaliteye yükseltir. Alıcıda ayrıca USB flash sürücülerinde depolanan medyaya erişmek için bir USB bağlantı noktası bulunur. Audyssey ses optimizasyonu, özel bir dinleme deneyimi için alıcıyı hoparlörlerinize ve oda kurulumunuza göre ayarlamanıza yardımcı olur. Not: Belirli İnternet tabanlı içeriğe erişim, bir hizmete abonelik gerektirebilir. Hizmetlerin hepsi her alanda mümkün değil.

Eco Modu ile Ayrık Amplifikasyon

Tüm kanallarda ayrı güç çıkış cihazları bulunan AVR-X4500H, 8 Ohm'da kanal başına 125W'a kadar güç sağlar. Auto Eco modu, ses düzeyine göre kullanılabilen maksimum gücü ve güç tüketimindeki azalmayı gerçek zamanlı olarak görmenizi sağlayan ekrandaki bir Eco ölçeri ayarlamak için tasarlanmıştır.

4K Ultra HD, HDR10, HLG, Dolby Vision ve HDCP 2.2 Desteği

Biri ön panelde bulunan sekiz HDMI bağlantı noktası ve tümü HDCP 2.2 uyumlu olan üç HDMI çıkışı bulunan AVR-X4500H, kopya korumalı 4K Ultra HD 60 Hz içerik, 4:4:4 Pure ile uyumludur Renk alt örneklemesi, BT.2020, 21:9 video, 3D, HDR10, HLG, Dolby Vision ve eARC (gelecekteki donanım yazılımı güncellemesi aracılığıyla). Imaging Science Foundation tarafından onaylanan AVR-X4500H, bir ISF teknisyeni tarafından kullanılmak üzere bir dizi video kalibrasyon aracının yanı sıra ISF Day ve ISF Night video modlarına sahiptir.

Dahili Bluetooth, Wi-Fi ve AirPlay 2 Özelliği

Kablosuz bağlantı Wi-Fi, Bluetooth ve AirPlay 2 tarafından sağlanır. Yerleşik HEOS teknolojisi, AVR-X4500H'nin tüm evi kapsayan kablosuz çok odalı ses ağının uygulama kontrollü kalbi olmasını sağlar. Yerleşik çift anten sistemi, sağlam, hatasız akış sağlamaya yardımcı olur.

Audyssey MultEQ XT32 ile Kolay Kurulum için Tasarlandı

Alıcı, doğru yapılandırmayı sağlamaya yardımcı olmak için kurulum sürecinde size rehberlik eder. Ses ve video ayarlarını sisteminizin geri kalanıyla eşleşecek şekilde optimize edebilirsiniz ve MultEQ XT32 oda ölçüm sistemi, bağlı her oda için sesi özelleştirmeye yardımcı olur.

 

 Dolby Atmos

Dolby Atmos surround ses teknolojisi, daha gelişmiş nesne tabanlı kodlama lehine kanal tabanlı kodlamayı ortadan kaldırarak, ses tasarımcısına sesleri 3 boyutlu uzayda herhangi bir yere tam olarak yerleştirme yeteneği verir. AVR-X4500H, 5.2.4 kanallı veya 7.2.2 kanallı surround ses hoparlör sistemini ek tepegöz veya yüksek sesli hoparlörlerle bağlama özelliğine sahiptir.

DTS:X, DTS Sinirsel:X, DTS Sanal:X

DTS:X ve DTS Neural:X, filmleriniz, oyunlarınız ve müziğiniz için gelişmiş gerçekçilik sağlamaya yardımcı olur. DTS Virtual:X, en az iki kat hoparlörü ve bir subwoofer'dan yükseklik efektleriyle sanal surround ses oluşturur.

Auro-3D

Auro-3D, müzik, oyunlar, filmler ve TV yayını için üç boyutlu ses sağlamak ve aynı zamanda Auromatic upmixing motoru sayesinde mevcut A/V koleksiyonunuzu geliştirmek üzere tasarlanmıştır.

Amazon Alexa Ses Kontrolü

Amazon Alexa ve HEOS Home Entertainment Skill ile alıcıyı eller serbest olarak kontrol edin. Sesi ayarlayın, sonraki parçaya geçin, girişleri değiştirin ve daha fazlasını yapın. Ayrıca ağdaki diğer HEOS uyumlu cihazlarınızın sesli kontrolünü de etkinleştirecektir.

Denon Kurulum Asistanı ile Kolay Kurulum için Tasarlandı

Ekranınızı HDMI aracılığıyla alıcıya bağladığınızda, kurulum boyunca size yol göstermek için Denon Kurulum Asistanı ekranınızda belirir. Ek olarak, yatay olarak düzenlenmiş hoparlör terminalleri, bağlantıyı daha da basitleştirmek için renk kodludur.

Hızlı Seçim Fonksiyonları

Uzaktan kumanda ve alıcının ön panelinde, her kaynak için tercih ettiğiniz ses ayarlarını saklayan dört Hızlı Seçim düğmesi bulunur. Bu kaynaklar arasında geçiş yapın ve alıcı, yeni seçilen kaynak için ayarları tercihlerinize göre ayarlar.

Denon AVR Remote Uygulaması ve HEOS Uygulaması

Denon AVR Remote uygulamasıyla alıcının çalışmasını kontrol edebilirsiniz ve HEOS uygulaması çok odalı akışınıza komut vermenizi sağlar.

Dört Çekirdekli DSP

DSP (Dijital Ses İşlemcisi), saniyede 1 milyardan fazla hesaplamayı işleyebilen dört adet 450 MHz DSP çekirdeğine sahiptir.

Çok Kaynaklı/Çok Odalı

AVR-X4500H ile bir odada 5.1 kanallı surround sesin keyfini çıkarırken, iki adede kadar diğer bölge CD veya akışlı ses gibi başka bir kaynağı oynatabilir.

Fono Girişi

Yerleşik fono girişi ile AVR-X4500H, plaklarınızı çalmak için pikapınızı bağlamanıza olanak tanır.

Yüksek Çözünürlüklü Ses

Alıcı, 24 bit / 192 kHz'e kadar ALAC, FLAC ve WAV dahil olmak üzere çoklu kayıpsız dosya türleri ile yüksek çözünürlüklü ses kod çözme özelliğine ve SACD'nin ses kodlama formatı olan 2.8/5.6 MHz DSD dosyalarına uyumluluğa sahiptir. .

Bass Sync Teknolojisi ile AL32 İşleme

AL32 Çok Kanallı İşleme, gelişmiş görüntüleme ile doğal bir ses sahnesi sunmak için tüm ses kanalları için ultra yüksek çözünürlüklü dijital ses filtreleme ve hassasiyet sağlamaya yardımcı olur. Bass Sync teknolojisi, çok kanallı kayıtların düşük frekans efektlerindeki (LFE) herhangi bir gecikmeyi düzeltmek için tasarlanmıştır.

32-Bit D/A Dönüşümü

AVR-X4500H, düşük bozulma ile gelişmiş aslına uygunluk ve dinamik aralık için tüm kanallarda 32-bit AKM AK4458VN dijital-analog dönüştürücüler içerir ve tüm kanallarda tutarlı yüksek sadakat ve kanal eşleşmesi sağlamaya yardımcı olur.

Harici Kontrol ve IP Kontrol Yetenekleri

Bu alıcı, Denon'un özel entegrasyon dostu A/V bileşenlerinin IN-Command serisinin bir parçasıdır ve gelişmiş kontrol yetenekleri ve üçüncü taraf ve özel entegrasyon çözümleriyle uyumluluk sağlamak için bir dizi özellikle donatılmıştır. ihiji Invision ve Domotz Pro gibi 3. taraf kontrol cihazlarıyla entegrasyon için IP kontrol özelliğine ve Control4 ev otomasyon ekipmanı ile basit entegrasyon için Control4 SDDP (Basit Cihaz Algılama Protokolü) sertifikasına sahiptir. Harici ev otomasyonu ve kontrol ekipmanına doğrudan bağlantı için ayrıca bir RS-232C seri bağlantı noktası ile donatılmıştır. Daha basit entegre kontrol kurulumları için alıcının arka panelinde bir IR (kızılötesi) uzaktan kumanda girişi bulunur ve bu da ev sinema sisteminizdeki diğer bileşenlerle uzaktan kumanda uyumluluğu sağlar.

HEOS Kablosuz Çok Odalı Müzik Akışı

Ev ağınızda, İnternet radyonuzda veya akış hizmetlerinde depolanan müziği, evin her yerinde HEOS kablosuz hoparlörleriniz veya diğer isteğe bağlı HEOS özellikli alıcılarla paylaşın. Hepsini ücretsiz HEOS uygulamasıyla kontrol edin. TuneIn, Pandora, Spotify, Amazon Prime Music, iHeartRadio, SiriusXM, SoundCloud, TIDAL, Napster ve Deezer'dan müziğin keyfini çıkarın.

Audyssey MultEQ Düzenleyici Uygulaması

AVR-X4500H, ayrıntılı ayar için ayarları görüntülemenize ve düzenlemenize, sesi odanızdaki belirli sorunlara daha hassas bir şekilde özelleştirmenize ve sesi kişisel tercihlerinize göre uyarlamanıza olanak tanıyan Audyssey MultEQ Editor Uygulamasını destekler. Android ve iOS cihazlar için Audyssey MultEQ Editor uygulaması, Google Play Store veya Android App Store'dan satın alınabilir.

Doğru kurulumu kontrol etmek için hoparlör algılama sonuçlarını görüntüleyin

Oda sorunlarının belirlenmesine yardımcı olması için Audyssey kalibrasyonunun öncesi ve sonrası sonuçlarını görüntüleyin

Her kanal çifti için elde edilen Audyssey eğrisini düzenleyin

Her kanal çifti için EQ frekans ayar aralığını ayarlayın

İki yüksek frekanslı rolloff hedef eğrisi arasında geçiş yapın

Vokal bölgeyi daha parlak veya daha pürüzsüz hale getirmek için orta aralık telafisini etkinleştirin/devre dışı bırakın

Kalibrasyon sonuçlarını kaydedin ve yükleyin

Ek özellikler

EKO modu

Simge tabanlı GUI ile kurulum yardımcısı

10 dakikalık artışlarla 120 dakikaya kadar Uyku Zamanlayıcısı

Beklemede HDMI geçişi

Akıllı TV bağlantısı

Android, Kindle Fire ve iOS uzak uygulamaları mevcut

Sıcaklık Monitörü ile Akıllı Uzaktan Yönetim özelliğini destekler

Kurulum için web kullanıcı arayüzünü destekler

UPC: 883795004572

Kutu içeriği:

Amplifikatör

Uzaktan kumanda

2 x AA Pil

Ses Kalibrasyon Mikrofonu

Ses Kalibrasyon Mikrofon Standı

FM İç Mekan Anteni

AM Döngü Anteni

Bluetooth/Wi-Fi Bağlantısı için 2 x Harici Antenler

Kablo Etiketleri

Güç kablosu

 

 Teknik özellikleri

Kanal Başına Güç Çıkışı  2 Kanallı: 8 Ohm'da 125 W / 20 Hz - 20 kHz / %0,05 THD

6 Ohm'da 165 W / 1 kHz / %0,7 THD

1 Kanallı: 6 Ohm'da 235 W / 1 kHz / %10 THD

Frekans tepkisi:10 Hz - 100 kHz +1/-3 dB (Doğrudan Mod)

Hoparlör Empedansı: 4 ila 16 Ohm

Ses İşleme

DTS Uyumluluğu: DTS:X

Dolby Uyumluluğu: Dolby Atmosfer

Auro 3D Desteği: Evet

Karıştırma Teknolojisi: DTS Sinirsel:X, DTS Sanal:X

Video

HDR Uyumluluğu: HDR10, Dolby Vision, Hibrit Log Gama

Geçiş Desteği: 4K60p 4:4:4 (3D, BT.2020)

Yükseltme: 4K UHD

GUI: Evet

Bağlantı

Arka A/V Girişleri: 7 x HDMI

2 x Optik TOSLINK

2 x Dijital Koaksiyel

2 x 3RCA Bileşen

3 x RCA Kompozit

5 x Stereo RCA

1 x Stereo RCA (Fono) Topraklama Vidalı

Arka A/V Çıkışları: 2 x HDMI

1 x HDMI Bölge 2

1 x 3RCA Bileşen

1 x RCA Kompozit

1 x RCA Kompozit Bölge 2

1 x Stereo RCA Bölge 2 Ön Çıkış

1 x Stereo RCA Bölge 3 Ön Çıkış

1 x 11 Kanallı RCA Ön Çıkış

Ön G/Ç1 x 1/4" / 6.35 mm Kulaklık Çıkışı

1 x HDMI Girişi

1 x USB Type-A

1 x 1/8" / 3.5 mm Kurulum Mikrofon Girişi

Diğer Arka G/Ç  1 x Denon Link HD

1 x FM Anten Terminali

1 x AM Anten Terminali

2 x Bluetooth/Wi-Fi Anten Terminali

1 x RJ45 (Ethernet)

1 x 1/8" / 3.5 mm (IR) Giriş

1 x 1/8" / 3.5 mm (IR) Çıkış

1 x DE-9 (RS-232C) Giriş

2 x 1/8" / 3.5 mm (12 V Tetik) Çıkış

Hoparlör Konektörleri: 11 x Bağlama Çifti

HDCP Desteği: Sürüm 2.2

Ses Dönüş Kanalı (ARC): Evet

HDMI CEC'si: Evet

Giriş Hassasiyeti: 200 mV

Sinyal gürültü oranı: Ön Amplifikatör: 102 dB (A Ağırlıklı / Doğrudan Mod)

Kablosuz bağlantı

Kablosuz internet: Evet

Bluetooth: Evet

Kablosuz Ses Protokolleri: AirPlay, AirPlay 2

Tuner Bölümü

Tuner Tipi: AM, FM

Radyo Frekansları: AM: 520 - 1710 kHz - FM: 87,5 - 107,9 MHz

Güç

AC Giriş Gücü: 120 VAC, 60 Hz

Güç tüketimi: Aktif: 710 W

Ses Yok (ECO Açık): 65 W

Ses Yok (ECO Açık): 110 W

Bekleme: 0,1 W

CEC Bekleme: 0,5 W

Fiziksel

Boyutlar (G x Y x D): 17,1 x 6,6 x 15,3" / 43,4 x 16,7 x 38,9 cm

Ağırlık: 30,2 lb / 13,7 kg

Garanti Süresi: Sınırlı 3 Yıl Garanti

Ambalaj Bilgileri

Paket ağırlığı: 36,1 libre (16.4 KG)

Kutu Boyutları: (UxGxY)21,2x19,4x10,4"

CAMAROSSAUDIO-MAGAZA.jpg

Keyifli alışverişler dileriz 

camaross-audio-hifi-high-detail-logo-.jp

Bir değerlendirme yazın

Denon AVR-X4500H

Denon AVR-X4500H