WhatsApp Destek Hattı
YAMAHA Aventage RX-A1040 Genişlet
YAMAHA Aventage RX-A1040
  • YAMAHA Aventage RX-A1040
  • YAMAHA Aventage RX-A1040
  • AUDYSSEY Microphone
  • YAMAHA RAV508
  • YAMAHA Aventage RX-A1040
  • YAMAHA Aventage RX-A1040
  • YAMAHA Aventage RX-A1040

SATILDI

YAMAHA Aventage RX-A1040

YAMAHAYAMAHA

CA4611

Kullanılmış

     

   

Teknik ve kozmetik olarak kusuru yoktur, orijinal uzaktan kumandası, kalibrasyon mikrofonu ve güç kablosu ile birlikte gönderilecektir.

Daha Fazla Detaylar

YAMAHA Aventage RX-A1040

ESS DAC ve Sert Kasalı Simetrik Güç Amplifikatörü Tasarımı da dahil olmak üzere yüksek kaliteli ses tasarımına sahip AVENTAGE 7.2 kanallı Wi-Fi Dahili AV Alıcısı. Ayrıca HDMI Bölge Değiştirme, 4K 50/60p desteği, 4K Ultra HD yükseltme ve AV Denetleyici Uygulaması desteği sunar.

 Öne çıkanlar

AVENTAGE AV Alıcıları: En Yüksek Düzeyde Ses Performansı Sunacak Şekilde Tasarlandı

Alüminyum Ön Panel Görsel ve İşitsel Avantajlar Sağlar

Anti Rezonans Teknolojisi (ART) Takozu, titreşimlerin ses kalitesini etkilememesini sağlamaya yardımcı olur

Simetrik Güç Amplifikatörü Düzeni ve ek alt çerçevelere sahip Sert kasa

ESS DAC ile profesyonel kalitede dijital ses

7 kanallı güçlü surround ses

Kanal başına 170 W (4 ohm, 1 kHz, %0,9 THD, 1 kanallı [Avrupa Modeli])

Kanal başına 110 W (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, %0,06 THD, 2 kanallı)

Kanal başına 165 W (8 ohm, 1 kHz, %10 THD, 1 kanal tahrikli, JEITA)

AirPlay, Napster®*, Spotify®*, JUKE* müzik akışı hizmeti ve AV Controller uygulaması

Müzik hizmetinin kullanılabilirliği bölgeye göre değişir.

FLAC, WAV 192kHz / 24-bit, Apple Kayıpsız 96kHz / 24-bit oynatma ve boşluksuz oynatma uyumluluğu

HTC Connect™ uyumlu akıllı telefonlardan müzik akışı için HTC Connect™

En yeni HDMI sürümü (4K 50/60p uyumlu, 8 giriş / 2 çıkış, Ön giriş dahil)

Çok noktalı ölçümle YPAO RSC (Yansıyan Ses Kontrolü) ses optimizasyonu

Düşük ses seviyesinde bile doğal sesler sağlamak için YPAO Ses Seviyesi

Virtual CINEMA FRONT, öndeki 5 hoparlörle sanal surround ses sağlar

HDMI Bölge Değiştirme, farklı odalarda farklı HD ses/video kaynaklarının oynatılmasına olanak tanır

Bölge 2 açma/kapama ve Parti modu gibi çok yönlü Bölge kontrolü

Daha kolay kurulum için çıkarılabilir AC güç kablosu

Yaklaşık %20 daha az güç tüketimi için ECO modunda çalışma

Yamaha'nın AVENTAGE RX-A1040 7.2 Kanal Ağ AV Alıcısı, güçlü çok kanallı ses performansı sunar. Bu alıcı, 8 ohm'da kanal başına 135 W'a kadar üretim yapar ve video kaynaklarını UHD 4K kalitesine yakın bir seviyeye yükseltebilir. Yamaha YPAO ses optimizasyon teknolojisi, birlikte verilen kurulum mikrofonu ile alıcının sesini dinleme alanınıza göre uyarlamanıza yardımcı olmak için yerleşiktir. Alıcının ön panelindeki USB bağlantı noktası, iPhone'lar ve iPod'lar gibi Apple cihazlarıyla uyumludur ve ayrıca diğer USB müzik kaynaklarını bağlamak için de kullanılabilir. Ayrıca ön panelde akıllı telefonlar gibi cihazlardan gelen MHL bağlantılarını kabul eden bir HDMI bağlantı noktası vardır.

 

Yamaha RX-A1040, uyumlu cihazlardan kablosuz müzik akışı için Apple AirPlay özelliğine sahiptir. İnternet bağlantısı için alıcının Ethernet bağlantı noktasını veya yerleşik Wi-Fi'sini de kullanabilirsiniz ve bağlandıktan sonra alıcının Pandora, Spotify ve DLNA içerik paylaşımı gibi gelişmiş ağ özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Gelişmiş alıcı kontrolü için Android veya iOS için ücretsiz Yamaha AV Controller uygulamasını da indirebilirsiniz.

 Yüksek çözünürlüklü video ve ses kaynaklarını bağlamak için sekiz HDMI girişi yerleşiktir. Videoyu harici bir ekranda görüntülemek için iki HDMI çıkışı da vardır. Ek ses kaynaklarına arayüz sağlamak için üç dijital optik ve dijital koaksiyel giriş de yerleşiktir. Bu alıcıyı harici bir güç amplifikatörüyle kullanmak için ses ön çıkışları da yerleşiktir. Ayrıca bu model, dinamik çok kanallı bir ses deneyimi üretmek için Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio gibi yüksek çözünürlüklü surround ses formatlarının kodunu çözer.

 

Toplam Saflık Konsepti

Toplam Saflık Konsepti, yüksek tahrikli amplifikatör teknolojisini, yüksek saflıkta ön amplifikasyonu, titreşim önleyici teknolojiyi ve bağımsız saf güç kaynaklarını kapsar. Bu model, bozulmayı en aza indirmeye yardımcı olan tamamen ayrı bir güç amplifikatörüne sahiptir. Ayrıca, dijital gürültünün analog devreyi etkilemesini önlemek amacıyla analog ve dijital devreler için özel güç kaynaklarına izin veren bağımsız saf güç kaynaklarına da sahiptir. Titreşim önleyici ısı emiciler, transistörlerden kaynaklanan titreşimi ve ses basıncını bastıracak şekilde tasarlanmıştır.

Anti-Rezonans Teknolojisi

Anti-Rezonans Teknolojisi Takozu (ART Wedge), ünitenin ortasındaki beşinci ayaktır. Güç transformatöründen, güç transistörlerinden ve soğutuculardan kaynaklanan titreşimlerin yanı sıra hoparlörlerden gelen sesin neden olabileceği titreşimleri de azaltır.

Alüminyum Ön Panel Görsel ve İşitsel Avantajlar Sağlar

Alüminyum ön panel, hassas devreleri harici gürültüden ve dimmer anahtarları, floresan aydınlatma, video monitörleri ve daha fazlası tarafından üretilen elektronik radyasyondan etkili bir şekilde korumak için kullanılır. Bu, en geniş kurulum ortamlarında optimum ses performansının sağlanmasına yardımcı olur.

Simetrik Güç Amplifikatörü Düzeni

Ünitenin içi, sol ve sağ kanalların fiziksel ve elektriksel olarak izole edilmesini sağlayacak şekilde hassas bir şekilde planlanmış, devreleri yönlendirilmiş ve inşa edilmiştir. Bu, kanal ayrımını en üst düzeye çıkarır, ancak aynı zamanda sinyal-gürültü oranını da geliştirir ve aynı zamanda geniş ve açık bir ses sahnesi elde edilmesine yardımcı olur.

Ağ İşlevleri

Bu AV alıcısı, daha fazla kaynağa erişmenizi sağlayan ve aynı zamanda çalışmayı geliştiren çeşitli ağ işlevleri sağlar. İnternet radyosu, Pandora, Spotify'ın keyfini çıkarmak için alıcıyı bir PC'ye bağlayabilir ve WebBrowser Kontrolü aracılığıyla sisteminizi çalıştırabilirsiniz. AV Controller Uygulaması (iTunes veya Google Play'den) iPod, iPhone, iPad veya Android telefonlarınız/tabletleriniz ve Kindle Fire'ınızdan çeşitli işlevleri kontrol etmenizi sağlar.

Dahili Wi-Fi ve Kablosuz Doğrudan

Yerleşik Wi-Fi, ağdaki ses ve müzik akışı hizmetlerinin keyfini çıkarmak için sistem bağlantılarını basitleştirerek evdeki kablosuz yönlendiricinizle kablosuz bağlantıya olanak tanır. Wi-Fi yönlendirici yoksa, Kablosuz Doğrudan özelliği yalnızca AV Denetleyici Uygulamasının Müzik Çalma özelliği, Apple AirPlay vb. aracılığıyla akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden doğrudan müzik akışı yapmanızı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda AV Denetleyici Uygulamasını kullanarak alıcınızı da kontrol etmenizi sağlar. .

AirPlay Müzik Akışı

Bu AV alıcısı AirPlay'i destekler; bu, iPod touch, iPhone veya iPad'in yanı sıra Mac veya PC'deki iTunes'dan kablosuz müzik akışını kabul edebileceği anlamına gelir. Bu, mobil cihazlarınızdaki veya bilgisayarınızdaki müziğin keyfini ev sinema sisteminizde çıkarmanızı kolaylaştırır. AV alıcısının ekran üstü görüntüsü aracılığıyla şarkı adı, sanatçı adı ve albüm kapağı gibi meta verileri görüntülemeyi kullanabilirsiniz. Albüm resmi desteği değişiklik gösterebilir; ayrıntılar için lütfen üreticiye danışın.

Kablosuz Akış için HTC Connect

HTC Connect, AV alıcınıza kablosuz olarak müzik akışı yapmanızı sağlar. Ayrı bir uygulamaya ihtiyacınız yok çünkü HTC Connect doğrudan belirli HTC telefonlarına entegre edilmiştir. HTC telefon ekranını basitçe kaydırmak, HTC cihazının yerel müzik kaynaklarından veya üçüncü taraf müzik kaynaklarından AV alıcısına müzik çıkışını başlatır.

MHL (Mobil Yüksek Tanımlı Bağlantı) Desteği

MHL, uyumlu cep telefonlarının bu AV alıcısına doğrudan bağlanmasını sağlar. Telefonlardan 1080p'ye kadar video ve çok kanallı sesin oynatılması desteklenir. Alıcı aynı zamanda bağlı telefonu da şarj eder. Oynatma, durdurma ve diğer temel işlemler uzaktan kumandadan kontrol edilebilir.

Spotify Bağlantısı

Akıllı telefonunuzdaki Spotify uygulamasıyla geniş bir şarkı kitaplığına erişebilirsiniz. Spotify Connect'i kullanarak bu şarkıları Yamaha alıcınıza aktarabilirsiniz. Müzik akışını başlatmak için "oynat"a basmanız yeterli. Üstelik dışarıda akıllı telefonunuzla müzik dinlerken içeriye girdiğinizde şarkı anında alıcınıza aktarılıyor ve böylece kesintisiz müziğin keyfini çıkarabiliyorsunuz. Ayrıca müzik dinlerken çalma listelerini kişiselleştirebilir ve telefon çağrıları alabilirsiniz.

Ön Panelde iPod ve iPhone için USB Dijital Bağlantısı

Ön paneldeki USB bağlantı noktası, bağlandığında şarj olan iPod/iPhone'un rahat bir şekilde bağlanmasını sağlar. iPod/iPhone'dan gelen dijital sinyal doğrudan AV alıcısına iletildiğinden, optimum ses oynatımı için sinyal kaybı veya parazit olmaz. Ayrıca, iPod/iPhone müzik çalma işlevlerini çalıştırmak için alıcının uzaktan kumanda ünitesini kullanabilirsiniz.

Kapsamlı Ses Codec ve Format Desteği

Bu AV alıcısı Dolby True HD ve DTS-HD Master Audio™ gibi birçok ses formatıyla uyumludur. Ayrıca FLAC/WAV/Apple Lossless gibi yüksek çözünürlüklü ses codec'leriyle de uyumludur.

Boşluksuz Oynatma

Birçok canlı ve klasik albümde müzikte boşluk yoktur. Boşluksuz oynatma, ses dosyaları arasında duraklama olmamasını sağlar. Bu, duyulması gerektiği şekilde kesintisiz oynatma sağlar. Gapless, WAV, FLAC ve ALAC dosya formatlarıyla ve USB/PC/NAS'tan girişle uyumludur.

4K Ultra HD Geçiş ve Yükseltme

Bu AV alıcısının HDMI girişi/çıkışı 4K (50/60p) Ultra HD video görüntüsü geçişini destekler. Ayrıca, daha düşük çözünürlüklü bir görüntüyü 4K kalitesine yakın bir seviyeye yükseltmek için 4K Ultra HD yükseltme gerçekleştirebilir. Bu, yüksek çözünürlüklü video formatlarıyla uyumluluğun sağlanmasına yardımcı olur.

HDMI 2.0 Desteği

Bu model HDMI 2.0 bağlantısını destekler. Düzgün hareketli yüksek çözünürlüklü videoların çıkışı için 4K Ultra HD 50 Hz/60 Hz sinyal geçişini destekler.

YPAO - RSC Çok Noktalı Ölçüm

YPAO - Yansıyan Ses Kontrolü, oda akustiğini analiz eder ve çeşitli hoparlör özelliklerini ölçer, ardından sekiz dinleme konumundan herhangi birinde optimum ses elde etmek için ses parametrelerini kalibre eder. Stüdyo kalitesinde ses için erken yansımaları düzeltmek amacıyla Yansıyan Ses Kontrolü'nü kullanır. Ayrıca CINEMA DSP parametrelerini yansıyan seslere göre değiştiren DSP Efekt Normalleştirmesini de sağlar.

YPAO Hacmi

YPAO Ses Seviyesi, ses seviyesi değiştikçe yüksek ve düşük frekans seviyelerini otomatik olarak ayarlamak için ses yüksekliği EQ düzeltmesi uygular. YPAO ölçüm sonuçları kullanılarak EQ düzeltmesi sistem ayarlarınıza ve dinleme ortamınıza göre optimize edilir.

Subwoofer Trim Kontrolü

Subwoofer Trim Kontrolü, ön hoparlör çıkışıyla çakışmayı önleyerek düşük frekansları geliştirir. Bu, kesintisiz bir frekans tepkisi sağlarken temiz, odaklanmış bir ses sahnesi üretmek üzere tasarlanmıştır. Geleneksel sistemlerde subwoofer frekansı çakışması meydana geldiğinde, genel ses subwoofer'a doğru "itilir". Subwoofer Trim Control, düşük subwoofer frekanslarını temiz bir şekilde ayırarak bu sorunu çözer, böylece iyi dengelenmiş, geliştirilmiş bas sesi sağlarken ön sahneyi dengeler.

ESS Teknolojisi DAC ile Profesyonel Kalitede Dijital Ses

İyi bir sinyal-gürültü oranı ve 120 dB'ye kadar dinamik aralık elde etmek için ESS Teknolojisi ES9006 SABRE Premier Audio DAC'yi içeren bu AV alıcısı, profesyonel kalitede dijital ses üretmek üzere tasarlanmıştır.

Sıkıştırılmış Müzik Geliştirici

Müzik MP3 gibi dijital olarak sıkıştırılmış bir formatta kodlandığında frekans tepkisi tehlikeye girer. Yamaha'nın Sıkıştırılmış Müzik Geliştiricisi, kaybolanları geri yüklemek için algoritmalar kullanan gelişmiş dijital sinyal işlemeyi kullanır, böylece müzik her zaman olması gerektiği gibi duyulur.

SANAL SİNEMA ÖN

Virtual CINEMA FRONT özelliği, arka sanal ses lokalizasyonunun yanı sıra daha da yüksek kalite ve çözünürlükle sanal 7 kanallı surround sesin keyfini çıkarmak için ön tarafa iki surround hoparlör ve bir merkez hoparlör yerleştirmenize olanak tanır. İki ek Front Presence hoparlörün eklenmesi, size yüksekliği, derinliği ve sesin dikey hareketi hakkında fikir veren üç boyutlu bir ses alanı sağlar. Yüksek kaliteli surround sesin keyfini çıkarmanın yanı sıra hoparlörlerinizi odanın içinde düzenlemek için daha fazla esnekliğe sahip olursunuz.

CINEMA DSP 3D ve Virtual Presence Hoparlör ile HD Ses

CINEMA DSP 3D geniş, yüksek ve yoğun bir ses alanı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. HD Ses formatı kod çözme, HD Ses kaynaklarının keyfini çıkarmanızı sağlar. Sanal Durum Hoparlörü, varlık hoparlörlerini fiili olarak kullanmadan üç boyutlu ses sağlar.

Diyalog Yükseltme ve Diyalog Seviye Ayarı

Dialogue Lift, diyalog sesini orta hoparlörden ekranın ortasındaki bir konuma yükseltir. Virtual Dialogue Lift, konuşmacıların varlığına bağlı değildir. Diyalog Seviyesi Ayarı, vokal sesinin seviyesini kontrol etmenizi sağlar, böylece film diyaloglarını ve müzik vokallerini net, rahat bir dinleme için ideal seviyede duyarsınız.

Ekstra Bas

Yamaha'nın düşük aralık geliştirme teknolojisi, kompakt ön hoparlörlerde bile iyi yerelleştirme ve ses dengesini korurken zengin bas sunmak üzere tasarlanmıştır. Bir subwoofer kullanıldığında, yalnızca ön hoparlörlerin değil, aynı zamanda subwoofer'dan gelen bas sesinin de iyileştirilmesi için hoparlör sisteminin tüm düşük aralığının ses düzeyini artırır.

HDMI Bölge Değiştirme

HDMI bölge değiştirme, HD video programlarını ayrı ayrı seçip iki ayrı bölgeye gönderme olanağı sunar. Başka bir odada (Bölge 2) bir HD kablolu TV yayını oynatılırken, Ana Bölgede bir Blu-ray Disk filmi izleyin.

Akıllı Amfi Ataması

Intelligent Amp Assign, seçilen işlevlere bağlı olarak amplifikatör kanallarını belirli hoparlörlere otomatik olarak atar. Örneğin 7.1 kanallı bir sistemde Bölge 2 kapalıyken Ana Bölgede 7.1 kanalların tümü kullanılacaktır. Ancak Bölge 2 açıkken, iki surround arka kanalın gücü Bölge 2'deki iki hoparlöre yönlendirilecek ve Ana Bölge 5.1 kanal güç alacaktır. Benzer şekilde, CINEMA DSP 3D açık olduğunda, iki surround arka hoparlöre değil, iki Ön Durum hoparlörüne güç verilecektir. CINEMA DSP 3D kapalıyken bu durum tersine döner.

AV Denetleyici Uygulaması

Bu AV alıcısı, gücü açma/kapama ve ses seviyesini kontrol etmek, giriş ve DSP modlarını seçmek ve iPhone veya Android cihazlardan diğer işlevleri çalıştırmak için iTunes veya Google Play'den indirilebilen Yamaha AV Controller uygulamasını kullanmanızı sağlar. Ayrıca bunu birden fazla dilde kullanabilir ve kullanılmayan simgeleri gizleyerek ve işlevleri yeniden adlandırarak arayüzü özelleştirebilirsiniz. Uygulamanın tablet versiyonu da mevcuttur.

Kolay ve Ayrıntılı Ayar için DSP Parametre Ayarı

Bu AV alıcısı, Yamaha'nın orijinal DSP teknolojisini kullanan çeşitli ses programlarıyla donatılmıştır. Odanızda gerçek sinema salonları veya konser salonları gibi ses alanlarını kolayca oluşturmanıza ve doğal stereoskopik ses alanlarının keyfini çıkarmanıza olanak tanır. DSP parametrelerini müzik/film türüne veya elde etmek istediğiniz ruh haline uyacak şekilde tercihinize göre ayarlamak için AV Controller Uygulamasını kullanabilirsiniz. Yapmak istediğiniz ayarlama türüne göre seçebileceğiniz temel ve gelişmiş olmak üzere iki mod vardır.

Tek Dokunuşla Başlatma için SCENE PLUS

SCENE PLUS işlevi, istenen kaynağın ve uygun DSP programlarının seçiminin yanı sıra tek dokunuşla açma olanağı sağlayarak çalışmayı basitleştirir. SCENE PLUS, çok bölgeli bir sistemde dördü ikinci bölgeye atanabilen 12 SCENE seçimi seçeneği sunar. SCENE PLUS ön panelden, uzaktan kumandadan, GUI'den ve hatta AV Controller Uygulamasından seçilebilir.

Gelişmiş Çok Dilli GUI Ekran Üstü Gösterim

Yamaha'nın grafik kullanıcı arayüzü, net, kullanımı kolay menülere sahip yüksek çözünürlüklü bir ekrana sahiptir ve ayrıca giriş kaynağını, ses seviyesini, DSP modunu ve ses formatını gösteren seçilebilir bir durum çubuğu içerir. GUI sekiz dil seçeneği sunar: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Japonca ve Çince ve hem normal hem de 3D resimler üzerinde görüntülenebilir.

EKO Modu

Yamaha'nın ECO modu güç tüketimini yaklaşık yüzde 20 oranında azaltır. GUI menüsünün üst kısmından ayarlanabilir.

Ek özellikler

Ön AV Girişi: HDMI (MHL desteği), USB, analog ses, kompozit video

Ağ Bağlantı Noktası: AirPlay, HTC Connect, Pandora, Spotify, Rhapsody, SiriusXM İnternet Radyosu, DLNA 1.5, vTuner

USB Girişi: iPod / iPhone / iPad, USB bellek, taşınabilir ses oynatıcı (MP3, WMA, 48 kHz / 16 bit'e kadar AAC, 192 kHz / 24 bit'e kadar FLAC / WAV)

4K ve 3D HDMI geçişi

Saf Doğrudan

Uyarlanabilir DRC (Dinamik Aralık Kontrolü)

Başlangıç ​​Ses Düzeyi ve Maksimum Ses Düzeyi Ayarı

24 Hz Yenileme Hızı Desteği

Otomatik Dudak Senkronizasyonu

USB DC çıkışı 5V / 0,5A

Otomatik Güç Bekleme

Bölge Kontrolü

Bölge 2 Ses Çıkışı (Hat çıkışı / HDMI)

Elektrikli Bölge 2

Bölge Video Çıkışı (HDMI / Komponent / Kompozit)

Bölge HDMI (HDMI bölge değiştirme)

Bölge B Video Çıkışı (HDMI)

RS-232C Arayüzü

Çift +12V Tetik Çıkışı

Uzaktan (IR) Giriş/Çıkış

Parti modu

Teknik özellikler

Kanal: 7.2

Nominal Çıkış Seviyeleri             

Nominal Çıkış Gücü (1 kHz, 2 kanallı): 120 W (8 ohm, %0,9 THD)

Nominal Çıkış Gücü (20 Hz-20 kHz, 2 kanallı): 110 W (8 ohm, %0,06 THD)

Maksimum Çıkış Seviyesi: (8/6/4/2 ohm): 135/165/210/280W

DAC Türü          

ESS Teknolojisi ES9006 SABRE Premier Ses DAC'ı

Ses Gecikmesi: 0 - 500 ms

Tuner   

FM / AM

Çevresel Ses:    

CINEMA DSP (3D), 17 DSP programı, Dialog Seviye Ayarı, Virtual Presence Speaker, Dialogue Lift (varlık hoparlörü gerekmez), SESSİZ SİNEMA, Virtual CINEMA FRONT, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic IIx, DTS-HD Master Ses

Wifi: Evet (Kablosuz Doğrudan ile)

AirPlay: Evet

Bi-Amp Yeteneği: Evet

Video

Geçiş: 4K (50/60p), 3D

Yükseltme: HDMI aracılığıyla 4K'ya kadar (analogdan HDMI'ya / HDMI'dan HDMI'ya)

MHL: Evet

HDMI CEC'si: Evet

Ses Dönüş Kanalı (ARC): Evet

Derin Renk / xvYCC Desteği: Evet

Girişler

8 x HDMI

3 x Optik

3 x Dijital koaksiyel

3 x Komponent video

5 x Kompozit video

9 x Stereo RCA

1 x Topraklı fono

1 x 3,5 mm (YPAO)

1 x USB

1 x Ön çok kanallı stereo RCA

1 x Çevresel çoklu kanal stereo RCA

1 x Çevresel arka çok kanallı stereo RCA

1 x Merkez kanal çok kanallı

1 x Subwoofer çok kanallı

Çıkışlar

2 x HDMI

1 x Komponent video

2 x Kompozit video

1 x Optik

1 x Stereo RCA

1 x Bölge 2 Stereo RCA

1 x Ön Stereo RCA ön çıkışı

1 x Çevresel Stereo RCA ön çıkışı

1 x Çevresel Arka Stereo RCA ön çıkışı

2 x Subwoofer ön çıkışı

1 x Merkez ön çıkış

1 x Kulaklık

1 x USB DC 5 V / 0,5 A

Diğer Bağlantı Noktaları            

1 x Ethernet

2 x Tetikleme Çıkışı

1 x Uzaktan Giriş

1 x Uzaktan Çıkış

1 x RS-232C

1 x Wi-Fi Anteni

1 x FM tuner anteni

1 x AM tuner anteni

1 x AC

Hoparlör Konnektörleri

Ön

Orta Çevre

Çevresi

Arka

Bölge 2 / Ön Varlık / Bi-amp

Genel

Grafiksel kullanıcı arayüzü: Evet

Güç tüketimi:   

Beklemede (Yalnızca IR): ≤0,1W

Boyutlar:

Antensiz: 17,1 x 7,1 x 17" (43,4 x 18 x 43,2 cm)

Antenli: 17,1 x 9,5 x 17,3" (43,4 x 24,1 x 43,9 cm)

Ağırlık: 32,8 lb (14,9 kg)

Bir değerlendirme yazın

YAMAHA Aventage RX-A1040

YAMAHA Aventage RX-A1040