Atoll CD30 Cd player ( USB Player ) cd 30 ( 24 bit / 192 kHz ) Atoll CD30 Cd player ( USB Player ) cd 30 ( 24 bit / 192 kHz ) Atoll CD30 Cd player ( USB Player ) cd 30 ( 24 bit / 192 kHz ) Atoll CD30 Cd player ( USB Player ) cd 30 ( 24 bit / 192 kHz )
Atoll CD30 Cd player ( USB Player ) cd 30 ( 24 bit / 192 kHz )

Atoll CD30

Atoll CD30 CD ve USB Player: TEAC mekanizma, Wolfson WM8729 DAC, ayrık analog çıkış katı ile fiyatının üzerinde ses kalitesi sunar. CD, CD-R/RW, MP3 çalabilme ve opsiyonel FM tuner özelliği ile öne çıkar. Fransa'da üretilen bu CD player, temiz ve canlı performansı ile müzikseverlere hitap eder.
Karşılaştırmaya Ekle İstek listesine ekle
SATILDI
STOKTA YOK
Stok kodu: CA1641
Açıklama

ATOLL CD30 – CD PLAYER / USB PLAYER

Atoll CD30, Fransız Atoll Electronique’in giriş serisinde IN30 ile eşleşmek üzere geliştirdiği CD player’dır. TEAC kaynaklı CD mekanizması, Wolfson WM8729 DAC ve ayrık komponentli simetrik analog çıkış katıyla fiyat sınıfında ses kalitesine ağırlık veren bir tasarımdır. USB üzerinden MP3 oynatma ve opsiyonel FM tuner seçeneği de sunulmuştur.

Piyasaya Çıkış Yılı: 2009
İlk Çıkış Fiyatı: Yaklaşık 700–750 Euro

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

TEAC CD transport mekanizması
Wolfson WM8729 DAC
Ayrık komponentli simetrik analog çıkış katı
CD / CD-R / CD-RW uyumu
MP3 CD desteği
CD Text desteği
USB Host girişi
Coaxial dijital çıkış
Opsiyonel FM tuner modülü
14.000 µF toplam filtre kapasitesi
Atoll sistem kumandası
Fransa’da tasarım ve üretim

TEKNİK ÖZELLİKLER

Tip: CD Player / USB Player
CD Mekanizması: TEAC
DAC: Wolfson WM8729
DAC Çözünürlüğü: 24 bit / 96 kHz
Disk Uyumluluğu: CD / CD-R / CD-RW / MP3
CD Text: Var
USB: USB Host / MP3 Playback
Analog Çıkış: Stereo RCA
Dijital Çıkış: Coaxial S/PDIF
Çıkış Seviyesi: 2,5 V RMS
Çıkış Katı: Simetrik / Ayrık Komponentli
Güç Kaynağı: 15,5 VA + 3,6 VA
Filtre Kapasitesi: 14.000 µF
Sinyal/Gürültü Oranı CD: 105 dB
THD CD: <%0,005 / 1 kHz
Dinamik Aralık CD: 105 dB
Frekans Tepkisi: 5 Hz – 20 kHz
Rise Time: 2 µs
FM Tuner: Opsiyonel
Boyutlar: 440 × 90 × 280 mm
Ağırlık: 4,5 kg
Üretim Yeri: Fransa

ARTILAR / EKSİLER

ARTILAR

Temiz, canlı ve doğal CD performansı. Ayrık analog çıkış katı ve 14.000 µF besleme kapasitesi giriş sınıfı bir CD player için ciddidir. 2,5 V RMS çıkışı dinamik ve güçlü bir sunuma katkı sağlar. TEAC mekanizma da önemli bir artıdır.

EKSİLER

USB bölümü günümüz standartlarında çok sınırlıdır ve esas olarak MP3 playback içindir. Modern DAC’lar çözünürlük, düşük seviyeli detay ve dijital bağlantı olanaklarında daha ileridir. Bu nesil Atoll’larda ince ve sade kasa yapısı, içerideki elektronik ve ses kalitesine kıyasla daha ekonomik bir mekanik izlenim verir.

CAMAROSSAUDIO YORUM

CD30’un güçlü tarafı doğrudan CD çalma performansıdır. Wolfson DAC ile ayrık analog çıkış katının birleşimi temiz, hızlı ve müzikal bir sonuç verir. 2,5 V RMS çıkış seviyesi standart 2 V CD player’lardan biraz yüksektir; farklı cihazlar karşılaştırılırken oluşabilecek ses yüksekliği avantajı dikkate alınmalıdır.

Atoll’un bu dönem ürünlerinde daha önce belirttiğimiz kasa eleştirisi CD30 için de geçerlidir. İnce ve sade mekanik yapı ilk temasta çok güçlü bir kalite hissi yaratmaz; buna karşılık içerideki devre ve ses performansı dış görünüşünden daha ciddidir.

Günümüzde USB özellikleri eskimiş olsa da CD koleksiyonu ağırlıklı bir sistemde CD30 hâlâ başarılıdır. Özellikle IN30 ile birlikte sade, uyumlu ve ses kalitesi fiyatının üzerinde olan klasik bir Atoll sistemi oluşturur.

Ürün Detayları
CA1641
Yeni

Oturum Aç

Menü

Karşılaştır0İstek Listem0

Bu web sitesi, web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.

WhatsApp Destek Hattı