WhatsApp Destek Hattı
Oracle CD 2500 Genişlet
Oracle CD 2500
  • Oracle CD 2500
  • Oracle CD 2500 Remote control
  • Oracle CD 2500
  • Oracle CD 2500
  • Oracle CD 2500
  • Oracle CD 2500
  • Oracle CD 2500

Oracle CD 2500

Oracle AudioOracle Audio

CA2282

Kullanılmış

    

  

Teknik ve kozmetik anlamda kusuru yoktur, orijinal güç ünitesi (outboard power supply) - ara bağlantı kablosu (Cardas)  - metal uzaktan kumanda ile birlikte gönderilecektir, 220V, mağazamızda dinleyebilirsiniz.

Daha Fazla Detaylar

CD çaların yeniden icadı

Tüm bileşenlerinin gerçekten özenerek tek tek seçildiğini, sesinin, tasarımının, yapımının ve kalitesinin tamamen 1.sınıf  olduğunu görebilirsiniz.

DAC ve player kısmı bağımsız ayrı ayrı elektrik beslemesine sahiptir. 

En üst perdeden müzik dinlemenin simgesi olan ve tek bir baytın bile kaybolmamasını sağlayan disk kelepçeli Philips Pro II CD mekanizması benimsenmiştir. 

Oracle'ın CD2500 kalsik cd çalarlar gibi metal gövde üzerine kurulu olmayıp, yalnızca iletken olmayan bir akrilik plaka üzerine kuruludur, aynı zamanda titreşim ve dolayısıyla sesi bozan küçük rezonansların olmamasını sağlamak için dört süspansiyon kulesi (DERLIN) üzerine inşa edilmiştir.

İşlenen parçaların çoğunda kusursuz doğal bir yüzey elde etmek için elmas kesme takımları yaygın olarak kullanılmaktadır. Her bir alüminyum bileşen, güzel doğal görünümü korumak ve korumak için elle fırçalanmış ve yüksek parlaklıkta polyester lake ile kaplanmıştır.

Şeffaf Lake Kaplamalı Katı Hal Şasi Fırçalanmış Alüminyum.

Süspansiyon: Tamamen kayan dört nokta izoleli CD mekanizması

Oracle analog ve dijital ürünleri her zaman zamanın testine dayanabilecek "müzik aletleri" olarak tasarlanmış ve üretilmiştir. Tasarımda sadeliğe ulaşabilmek bilgi ve sağduyunun bir kombinasyonudur. Düzgün tasarlanmış bir cihaz  işlevinin güzelliğini yansıtarak kendi formunu oluştururGerçek sanat, bu unsurları, bütünü parçalarının toplamından daha büyük olmasıyla birleştirir.

Kayıtlı müziğin doğru şekilde çoğaltılmasını etkileyen sorunların çoğu, istenmeyen dahili veya harici titreşimden kaynaklanır. Bu sorunu çözmek için CD2500 , büyük bir alüminyum yüzer kasa ve cd sürücüsünün bir Delrin ayırma sistemini kullanır. 

Ayrıca, orijinal olarak analog pikaplarımızda kullanılan benzersiz süspansiyon ve disk kenetleme sistemlerimiz, "Son Teknoloji" CD Çalarlarımızda kullanılmak üzere uyarlanmıştır.

 CD2500, 24 bits / 192khz'ye kadar dijital verilerin giriş ve çıkışını sağlayan Burr Brown PCM1792 kullanan yeni bir DAC kartına sahiptir. 

CD çalar, PCM1792'den gelen analog sinyallerin her biri için bir tane olmak üzere dört bağımsız ve tamamen ayrık analog modül kullanır. 

Önceki sürümlerden daha da geliştirilmiş olan bu analog modüller, müzik üretim kalitesinin merkezindedir. 

Daha iyi gerçekçilik, daha fazla dinamik var ve gerçek analoğ benzeri sese her zamankinden daha yakınız!

Delrin ayırma sistemi

Teknik özellikler

24 bit delta-sigma DAC'ler (Crystal Logic CS4390) kullanılarak 128x yüksek hızda örnekleme D/A dönüştürme.

Çıkışlar (sabit seviye): bir çift tek uçlu (RCA) analog

Maksimum analog çıkış voltajı: 2.4V.

Analog çıkış empedansı: <100 ohmS/N ratio: 115dB.

SP/DIF, dijital ses sinyali

Dinamik Aralık: 106 dB

Güç tüketimi: 18W

Ağırlık: 16Kg

Ara kablo "CARDAS"

Bir değerlendirme yazın

Oracle CD 2500

Oracle CD 2500