WhatsApp Destek Hattı
Definitive Technology C/L/R 3000 Genişlet
Definitive Technology C/L/R 3000
  • Definitive Technology C/L/R 3000
  • Definitive Technology C/L/R 3000 inputs
  • Definitive Technology C/L/R 3000 Dimensions
  • Definitive Technology C/L/R 3000 Driver
  • Definitive Technology C/L/R 3000
  • Definitive Technology CLR 3000
  • Definitive Technology C/L/R 3000
  • Definitive Technology C/L/R 3000

SATILDI

Definitive Technology C/L/R 3000

Definitive TechnologyDefinitive Technology

CA4116

Kullanılmış

    

Teknik ve kozmetik olarak kusuru yoktur, tamamen orijinal olup özenle kullanılmıştır. Serinin en büyük modelidir. Ender bulunur.

BP3000/CLR3000/BPVX takım olarak satın alabilirsiniz.

Daha Fazla Detaylar

DEFINITIVE CLR 3000 

definitive-c-l-r-3000.jpg

Bu devrim niteliğindeki hoparlör, son teknoloji ürünü bileşenler (döküm şasi homopolimer konik bas / orta seviye sürücüler, hareketli bobin ferro akışkan soğutmalı kubbe yüksek frekanslı radyatör, döküm şasi, uzun atımlı subwoofer, infi-nite güç kaynağı amplifikatörü, tek fazlı çapraz ağ işleri, vb.), Rezonans olmayan monokok kabin ve düşük kırınım yapısını, gelecek yıllarda dinleme odanızda mümkün olan en gerçekçi sesi elde etmek için kullanır.

Definitive Technology C/L/R 3000, en yüksek kalitedeki ses/video sistemlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış yüksek çözünürlüklü bir hoparlör sistemidir.

Düşük profili, geniş aralığı, yüksek güç kullanımı ve eklem netliği nedeniyle, Dolby ProLogic*, DolbyDigital*, Dolby EX*, DTS* ve tüm 5.1, 6.1 ve 7.1surround ses sistemleri dahil olmak üzere tüm surround ses kod çözme sistemleriyle birlikte bir merkez kanalı olarak kullanım için idealdir.

Buna ek olarak, C/L/R 3000, LCR (sol, orta, sağ ana hoparlör) ve tüm surround ses kod çözme sistemlerinde arka surround hoparlör veya yüksek kaliteli stereo sistemde ana konuşmacı olarak kullanım için idealdir.

 

Hoparlörü yalnızca bir çift Hoparlör kablosu ile bağlama

C/L/R 3000 bir hoparlör kablo seti kullanılarak bağlandığında (subwoofer saniyesi için ayrı bir düşük seviyeli giriş olmadan) özel bir devre, hoparlör seviyesi girişinden sonsuz derecede küçük bir sinyal alır ve daha sonra subwoofer güç amfisini çalıştıran düşük seviyeli bir sinyale dönüştürür.

Tüm altın kaplama köprüler yerindeyken,  hoparlörün kırmızı (+) terminallerinden herhangi birini, amplifikatörünüz veya alıcınızdaki merkez kanal hoparlör seviyesi çıkışlarının kırmızı (+) terminaline ve her hoparlörün siyah (-) terminallerinden herhangi birini, amplifikatörünüz veya alıcınızdaki merkez hoparlör seviyesi çıkış kanalının siyah (-) terminaline bağlayın.

Tüm hoparlörlerin (orta, sol, sağ ve arka) aynı şekilde (fazda) amplifikatörün kendi kanalına bağlanması esastır.

Bi- veya Tri-Kablolama

Bi- veya tri-kablolama kavramı, her bir hoparlörü amplifikatörünüzün veya alıcınızın ilgili kanalına bağlamak için iki veya üç kablo seti kullanılarak daha yüksek sonik performansın (daha büyük ayrıntı, daha yüksek çözünürlük, artan şeffaflık ve geliştirilmiş derinlik) elde edilmesidir.

Çift kablolama: Hoparlördeki themid ve yüksek terminaller arasındaki her iki köprüyü de çıkarın. Ardından, hoparlörün kırmızı (+) yüksek ve kırmızı (+) orta terminallerinin amplifikatörünüzün merkez kanalının kırmızı (+) terminaline (her biri merkez kanal için iki tel kümesinin her birinin bir iletkenini kullanarak) ve hoparlörünüzün siyah (-) yüksek ve siyah (-) orta terminallerinin amplifikatörünüzün merkez kanalının siyah (-) terminaline bağlandığından emin olun.

Üçlü kablolama:  Hoparlördeki tüm altın kaplama köprüleri çıkarın ve amplifikatörünüzün uygun kanalının uygun + veya - terminaline giden düşük, orta ve yüksek ter-minallerin her birine ayrı kablolarla bağlayın. Her hoparlördeki tüm + terminallerinin yalnızca amplifikatördeki uygun kanalının + terminaline (merkezden merkeze) bağlanması ve tüm terminallerin yalnızca amplifikatör üzerindeki uygun kanalının terminaline bağlanması çok önemlidir. Bununla birlikte, daha önce söylediğimiz gibi subwoofer'a ayrı bir tam aralıklı düşük seviyeli sinyal ve çift kablolama çalıştırılarak daha yüksek form başına daha yüksek bir oran elde edileceğini lütfen unutmayın.

Dahili güç beslemeli Subwoofer'ı sürmek için tam aralıklı düşük seviyeli girişi kullanma

C/L/R 3000, yerleşik güç alan subwoofer'ı doğrudan alıcınızın preamp veya preamp bölümünden (orta kanal düşük seviye tam aralıklı çıkışınız varsa) sürmek için kullanılabilecek "Full RangeLow Level In" etiketli ayrı bir RCA giriş jakı bulunur. Bu giriş, "Subwoofer veya LFE Çıkışı"ndan değil, ön amfi veya kod çözücünüzden gelen tam aralıklı bir merkez kanal çıkışına bağlanmalıdır.

Bağlantı yöntemi en net, en sıkı ve en derin basla sonuçlanır. İki set merkez kanal düşük seviyeli tam aralıklı çıkışlarınız yoksa, alıcınızın veya amplifikatörünüzün ön çıkışından merkez kanaldan çıkan bir Y konektörü kullanın, Y'nin bir yarısı alıcınızın veya amplifikatörünüzün ana merkezine gider ve diğer yarısı C/L/R 3000'inizdeki düşük seviyeli girişe gider.

Lütfen tüm alıcıların düşük seviyeli bir tam menzil merkezi kanal çıkışına sahip olmadığını unutmayın; bu nedenle, bu bağlantı yöntemini kendi elektronik parçanızla kullanamayabilirsiniz.

Subwoofer'a bu düşük seviyeli girişi kullandığınızda, + (kırmızı) orta ve düşük ve  (siyah) orta ve düşük terminaller arasında takılı altın kaplama köprüleri kesinlikle çıkartmalısınız.

 

Amplifikatörde Bas ve Tiz kontrollerini ayarlama

Normalde "Bas" ve "Tiz" kontrollerini düz veya 0 dB olarak ayarlamanızı öneririz. Bu size en lineer ve doğal sesi verecektir. Daha fazla bas istiyorsanız, C/L/R 3000'inizde subwoofer'ın "Seviye" kontrolünü kaldırın ve düğmenin küçük bir dönüşünün bile seste büyük bir fark yaratabileceğini unutmayın. Ayrıca, amplifikatörünüzün veya alıcınızın bir grafik ekolayzırı varsa, düz bırakmanızı öneririz.

Aktif Subwoofer bölümünü güçlendirme

C/L/R 3000 leriniz yerleşik, aktif bir power'lı subwoofer bölümünün yanı sıra elektronik bir crossover içerir; bu nedenle her C/L/R 3000, hoparlörün arkasındaki elektronik modüle bağlı siyah kablonun ucundaki fiş kullanılarak, uygun voltajdaki (ünitenizin arkasında belirtildiği gibi) bir elektrik prizine takılmalıdır. C/L/R 3000, hoparlöre bir sinyal beslendiğinde ve açma-kapama düğmesi gerektirmediğinde elektrikli subwoofer bölümünü otomatik olarak açan özel bir devreye sahiptir. Arka paneldeki kırmızı LED, bir sinyal algılandığında ve amplifikatör açıldığında yanar. Bir sinyalin kesilmesinden sonra, amplifikatörün gerçekten kapanmasının bir saat kadar sürebileceğini lütfen unutmayın.

C / L / R 3000'inizin düşük Frekans seviyesini ayarlama

C/L/R 3000'iniz, elektrikli düşük frekanslı subwoofersection'ın çıkış seviyesini odanıza uyacak  mükemmel bir şekilde ayarlamanıza ve kendi kişisel dinleme tercihlerinizi yerine getirmenize olanak tanıyan elektronik çapraz geçiş için bir seviye kontrolüne sahiptir.

Geçiş noktalarını veya fazı değiştirmek için herhangi bir kontrol bulunmadığını lütfen unutmayın, çünkü bunlar fabrikada mükemmel harmanlama sağlayacak şekilde ayarlanmıştır (bu yenilikçi ürünün önemli bir performans avantajı). Hoparlör kablosu girişini kullanırken, saat 10 civarında ayarlanan seviye kontrolüyle başlamanızı öneririz. Bununla birlikte, "Tam Aralıklı Düşük Seviye İçi" ni "Orta" ve "Düşük" arasında çıkarılmış köprülerle kullanırken, seviye kontrolü başlangıç noktası konumu değişebilir ve optimum ayar için denemeler yapmanız gerekir.

Seviye kontrolünü, sesin sizi en çok memnun edeceği şekilde ayarlayın. Genel olarak, merkez kanal olarak kullanıldığında, C/L/R 3000 subwoofer daha fazla "oda sallama seviyesi bası" eklemek için aşırı yükseğe çıkarılmamalı, ancak düzgün dengelenmiş yüksek etkili tam aralıklı merkez kanal sunumu elde etmek için üst bas/orta seviye sürücülerle uygun dengede tutulmalıdır.

definitive-clr-3000-center (17).jpg

Konumlandırma

C/L/R 3000, merkez kanal kullanımı için tek başına kullanıldığında, TV'nin üstüne veya altına yatay veya dikey olarak yerleştirilebilir. Merkezi kanal çiftleri olarak kullanıldığında, C / L / R 3000'ler TV'nin her iki tarafına veya üstüne ve altına yerleştirilmelidir.

C/L/R 3000, ev sinema sistemlerinde merkez kanal olarak kullanılmasına ek olarak, tüm ev sinema sistemlerinde ve geleneksel iki kanallı ses sistemlerinde sol ve sağ ana hoparlör (LCR) olarak da kullanılabilen yüksek kaliteli, tam aralıklı bir hoparlör sistemidir.

C/L/R 3000 sol ve sağ ana hoparlör olarak kullanıldığında, dikey veya yatay olarak konumlandırılabilir. C/L/R 3000 arka surround hoparlör olarak kullanıldığında, da dikey veya yatay olarak konumlandırılabilir.

 

Teknik özellikler

Frekans Tepkisi Verimliliği: 19 Hz – 30 kH

Hassasiyet: 91 dB

Nominal Empedans: 8 ohm çıkışlar ile uyumlu

Sürücü Tamamlayıcısı: 61/2" döküm-magnezyum sepet bas / orta seviye sürücüler ve D'Appolito Array'de 1" saf alüminyum kubbe,  ayrıca acast-basket uzun atımlı 10" motorlu subwoofer

Önerilen İlişkili Amplifikasyon: 20 – 400 watt kanal

Dahili Subwoofer power Amplifikatör: 150 watt

Boyutlar: 25"W x 16"D x 85/16"H /  63cm – 41 cm – 22 cm

Bir değerlendirme yazın

Definitive Technology C/L/R 3000

Definitive Technology C/L/R 3000