WhatsApp Destek Hattı
Bang & Olufsen BeoLab 2000 Genişlet
Bang & Olufsen BeoLab 2000
  • Bang & Olufsen BeoLab 2000
  • Bang & Olufsen BeoLab 2000
  • Bang & Olufsen BeoLab 2000
  • Bang & Olufsen BeoLab 2000

Bang & Olufsen BeoLab 2000

Bang OlufsenBang Olufsen

CA4505

Yeni

     

    

Teknik ve kozmetik olarak kusuru yoktur.

Daha Fazla Detaylar

Bang & Olufsen BeoLab 2000

B&O sisteminizi MasterLink kablosu aracılığıyla ikincil bir odaya genişletmek için tasarlanmıştır. Akıllı ve basit tasarımı, onu hemen hemen her alan için ideal bir hoparlör haline getirir ve boyutunun çok ötesinde üstün ses kalitesi sunar. Şık alüminyum tasarımı, sizi oynamaya davet eden özellikli kontrol çubuğuyla tek kelimeyle büyüleyicidir. Uzaktan kumanda ekleme seçeneğiyle BeoLab 2000 duvara monte edilebilir veya bir rafa veya büfeye yerleştirilebilir. Ve kablo yardımıyla (kaynak özelliklerine bağlı olarak kablolu veya kablosuz) doğrudan iPhone'a veya kablosuz akış cihazına, vb. bağlanabilir. İster cihaz üzerinden öndeki topuz yardımıyla, yada Streamer uygulaması üzerinden uzaktan kumanda edilir.

Bu ürün Anders Hermansen tarafından tasarlanmıştır. Gerekli tüm elektronik aksamları hoparlörün içine yerleştirilmiştir ve gereken tek şey takılacak bir kablodur. Tüm MasterLink ürünlerinde olduğu gibi, BeoLab 2000 tamamen otomatik olarak yapılandırılır.

Çok küçük net ses seviyesi bile göz önüne alındığında ses gerçekten etkileyicidir.

Beovision Avant bağlantısı üzerinden TV'de haberleri takip edebilir ve sadece ilginizi çeken bir şey olursa izleyebilirsiniz. Mutfakta, banyoda veya garajda bu küçük aktif hoparlör size teyp, CD, radyo, zamanlayıcı ve sesin uzaktan veya uygulamalı kontrolü seçeneği sunar.

BeoLab 2000, yerleştirilmesi kolay ve size uygulamalı veya uzaktan kumanda seçeneği sunan esnek bir Beolink aktif hoparlörüdür. Ön panelde CD, teyp veya radyo arasında seçim yapabilir, açıp kapatabilir, yukarı ve aşağı açabilirsiniz. Duvara veya köşeye montaj için bir braket dahildir.

Amfileri ayrı tutmak yerine neden hoparlörlere yerleştirelim?

Çünkü kabin hacmini, aynı ses kapasitesine sahip geleneksel bir hoparlörün boyutunun üçte biri kadar küçültebilirsiniz. İlkeye Aktif Hoparlörler denir ve elde ettiğiniz şey, sürücü ünitelerinde bozulma veya hasar olmaksızın yüksek ses seviyesinde çalabilen kompakt bir hoparlördür. Ayrıca, amplifikatör, tiz ve bas üniteleri aynı görev için eşleştirildiğinde, birbirlerinin eksikliklerini telafi edecek şekilde uyarlanabilirler. Duyduğunuz şey, tıpkı orijinal olarak geldiği enstrüman gibi ses çıkaran bir müziktir.

BeoLab 2000'in ince kontrol sanatı

BeoLab 2000'in önündeki bir kontrol düğmesi, Beo4 uzaktan kumandası elinizde olmadığında veya olmadığında uygulamalı çalıştırmaya olanak tanır. Topuzun içindeki delikli bir disk, delik sayısını sayan ve ses seviyesini buna göre ayarlayan bir sensörün önünde bir ışık huzmesi kırar. Aşınma ve yıpranma yok ve aşınmış dirençlerden kaynaklanan bozulma yok.

 

 Teknik özellikler

Boyutlar G x Y x D/Ağırlık: 40 x 28,5 x 15,8 cm / 6 kg (duvarda)

Kabin kaplaması Alüminyum / siyah plastik

Güç Tüketimi Tipik 12 watt /stand-by < 1,8 watt

Şebeke: 1641 EU 230V

Maksimum Ses Basınç Seviyesi (stereo, çift) 95 dB

Güç amplifikatörü modülleri 4 adet

Uzun Süreli modül başına maksimum çıkış gücü 41 W

Etkin frekans aralığı 61 - 20.000 Hz

Kabin prensibi Bas Refleks

Manyetik korumalı

Woofer  10 cm

Tweeter 2,5 cm

Net hacim 1,3 litre

Bas Dengeleyici Dinamik

Bir değerlendirme yazın

Bang & Olufsen BeoLab 2000

Bang & Olufsen BeoLab 2000