Rega Fono MM siyah kompakt pikap ön amfisi, güç düğmeli Rega Fono MM phono pre-amplifier, Made in England, kutu içinde. Rega Fono MM siyah, kompakt MM pikap preamplifikatörü, RCA giriş/çıkışları
Rega Fono MM siyah kompakt pikap ön amfisi, güç düğmeli

Rega Fono MM

Rega Fono MM: MM kartuşlar için optimize edilmiş, düşük gürültülü, RIAA eşitlemeli kompakt phono preamplifikatörü. Rega MM kartuşlarla mükemmel uyum sağlar. Temiz, dinamik ve dengeli ses sunar. MK5 modeli ile güncel teknolojiye sahip. İdeal MM phono preampli çözümü.
Karşılaştırmaya Ekle İstek listesine ekle
SATILDI
STOKTA YOK
2. EL ÜRÜN
Stok kodu: CA1157
Açıklama

Rega Fono MM – MM Phono Preamplifikatör

Rega Fono MM, Moving Magnet kartuşlar için geliştirilmiş bağımsız bir phono preamplifikatördür. Rega’nın düşük gürültü, doğru RIAA equalization ve kısa sinyal yolu yaklaşımını kompakt bir kasada sunar. Özellikle Rega MM kartuşlarla doğal bir eşleşme oluşturmakla birlikte standart MM kartuşların büyük bölümüyle kullanılabilir.

Fono MM farklı nesiller halinde üretildiği için, teknik değerler ve kasa yapısı nesle göre değişebilmektedir. Bu nedenle aşağıdaki değerler güncel Fono MM MK5 içindir.

Piyasaya Çıkış Yılı: 2022

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

Moving Magnet kartuşlar için tasarım
Tam analog phono katı
Düşük gürültülü devre
RIAA equalization
Ayrık giriş katı
Polyester film kondansatörler
Rega MM kartuşlarla yüksek uyum
Kompakt alüminyum kasa
RCA giriş ve çıkış
Harici ayar gerektirmeyen kullanım

TEKNİK ÖZELLİKLER

Tip: MM Phono Preamplifikatör
Kartuş Tipi: Moving Magnet
Giriş Empedansı: 47 kohm
Giriş Kapasitansı: 100 pF
Giriş Hassasiyeti: 1,7 mV / 200 mV çıkış
Kazanç: 41,4 dB / 1 kHz
Maksimum Giriş Seviyesi: 60 mV / 1 kHz
Çıkış Empedansı: 200 ohm
Minimum Çıkış Yükü: 5 kohm
Frekans Tepkisi: 15 Hz–100 kHz
RIAA Doğruluğu: ±0,2 dB / 100 Hz–100 kHz
THD: %0,001 / 1 kHz
Sinyal/Gürültü Oranı: 78 dB
Giriş: Stereo RCA
Çıkış: Stereo RCA
Güç Tüketimi: 10 W
Boyutlar: 180 x 48 x 155 mm
Ağırlık: 0,95 kg

ARTILAR / EKSİLER

Artıları: Çok düşük gürültü, başarılı RIAA doğruluğu, temiz ve dinamik sunum, kolay kullanım, kompakt yapı ve Rega MM kartuşlarla doğal uyum.

Eksileri: Yalnız MM kartuşlarla çalışır; MC desteği yoktur. Gain, giriş empedansı ve kapasitans için kullanıcı tarafından değiştirilebilir ayar seçenekleri sunmaz.

CAMAROSSAUDIO YORUM

Fono MM’nin güçlü tarafı karmaşık ayarlar yerine iyi uygulanmış temel bir MM phono devresine odaklanmasıdır. Ses karakterinde ritmik canlılık, temiz orta frekanslar, kontrollü bas ve açık bir üst frekans yapısı öne çıkar. Aşırı sıcak veya romantik bir phono katından çok, plağın enerjisini ve zamanlamasını koruyan dengeli bir yaklaşımı vardır.

Ancak burada nesil ayrımı önemlidir. Fono MM uzun yıllardır farklı versiyonlarla üretildiğinden, eski kasalı Fono MM ile MK3, MK5 gibi sonraki modellerin teknik değerlerini birbirine karıştırmamak gerekir. İlandaki cihazın nesli kesinleştirildiğinde teknik özellikler de doğrudan o versiyona göre verilmelidir.

Ürün Detayları
Rega
CA1157
Kullanılmış

Oturum Aç

Menü

Karşılaştır0İstek Listem0

Bu web sitesi, web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.

WhatsApp Destek Hattı