Unison Research Unico SE Tube Amplifier, gümüş renk, lüks ses amplifikatörü Unison Research Unico SE Tube Amplfier black rear panel with speaker outputs Unison Research Unico SE tüplü amfi, beyaz ön panel, ahşap logo, ses ayarı. Unison Research Unico SE tüplü amfi arka panel, hoparlör çıkışları ve bağlantı noktaları. Unison Research Unico SE Tube Amplfier, gümüş ve siyah, kompakt ve şık tasarım.
Unison Research Unico SE Tube Amplifier, gümüş renk, lüks ses amplifikatörü

Unison Research Unico SE

Unison Research Unico SE Hibrit Stereo Entegre Amplifikatör: Lambalı giriş katı ve güçlü MOSFET çıkışıyla üst düzey ses deneyimi. 130W güç, zengin orta sesler, güçlü bas. Uzaktan kumandalı, İtalya üretimi. Müzikal ve karakter sahibi bu hibrit amplifikatörle tanışın.
Karşılaştırmaya Ekle İstek listesine ekle
SATILDI
STOKTA YOK
2. EL ÜRÜN
Stok kodu: CA1107
Açıklama

Unison Research Unico SE – Hibrit Stereo Entegre Amplifikatör

Unison Research Unico SE, İtalyan üreticinin lambalı giriş katını güçlü MOSFET çıkış katıyla birleştirdiği üst sınıf hibrit entegre amplifikatördür. Standart Unico’nun daha güçlü ve geliştirilmiş SE versiyonudur. Lambalı katın tonal zenginliğini yüksek güç ve hoparlör kontrolüyle bir araya getiren, döneminin dikkat çekici hibrit tasarımlarındandır.

Piyasaya Çıkış Yılı: 2004
Orijinal Çıkış Fiyatı: 1.275 GBP

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

Hibrit stereo entegre amplifikatör
2 adet ECC82 / 12AU7 lamba
MOSFET güç çıkış katı
130 W / 8 ohm çıkış gücü
Yüksek akım kapasitesi
Motorlu analog ses seviyesi kontrolü
Uzaktan Kumanda
Opsiyonel MM/MC phono katı
İtalya üretimi

TEKNİK ÖZELLİKLER

Tip: Hibrit stereo entegre amplifikatör
Giriş Katı: Lambalı
Lambalar: 2 x ECC82 / 12AU7
Çıkış Katı: MOSFET
Çıkış Gücü: 2 x 130 W / 8 ohm
Frekans Tepkisi: 20 Hz–20 kHz
Toplam Harmonik Distorsiyon: %0,2
Hoparlör Empedansı: 4–8 ohm
Phono Katı: Opsiyonel MM/MC
Uzaktan Kumanda: Var
Boyutlar: 435 x 132 x 340 mm
Ağırlık: 16,5 kg

HOPARLÖR TAVSİYESİ

Dynaudio Contour 20i
Vienna Acoustics Beethoven Baby Grand Reference
Triangle Signature Delta
Sonus Faber Sonetto V G2
ProAc Response D20R
Focal Kanta No.1
Spendor D7.2
Bowers & Wilkins 703 S3

SES KARAKTERİ

Artıları: Zengin ve doğal orta frekans, güçlü bas, akıcı tiz, geniş sahne, yüksek dinamizm.
Eksileri: Hafif sıcak ve dolgun tonal denge; en iyi modern amplifikatörler kadar nötr ve mikrodetay odaklı değil.

CAMAROSSAUDIO YORUM

Unico SE, lambalı katın doğal ve zengin sunumunu güçlü MOSFET çıkış katının kontrolüyle başarılı biçimde birleştirir. Özellikle vokaller, güçlü bas yapısı ve büyük ölçekli sunumuyla bugün de ciddi bir stereo sistemde rahatlıkla kullanılabilir.

20 yılı aşan örneklerde ECC82 lambalar, bias/DC değerleri, güç kaynağı kondansatörleri, röleler ve motorlu volume potansiyometresi kontrol edilmelidir. Bakımlı bir Unico SE, günümüzde de güçlü, müzikal ve karakter sahibi üst sınıf bir hibrit amplifikatördür.

Ürün Detayları
CA1107
Kullanılmış

Oturum Aç

Menü

Karşılaştır0İstek Listem0

Bu web sitesi, web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.

WhatsApp Destek Hattı