Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound Remote control
Wyred 4 Sound STP-SE Pre
Wyred 4 Sound STP-SE Pre
Wyred 4 Sound STP-SE Pre
Wyred 4 Sound STP-SE Pre
Wyred 4 Sound STP-SE Pre
Wyred 4 Sound ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier
  • İndirimli fiyat
Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound Remote control
Wyred 4 Sound STP-SE Pre
Wyred 4 Sound STP-SE Pre
Wyred 4 Sound STP-SE Pre
Wyred 4 Sound STP-SE Pre
Wyred 4 Sound STP-SE Pre
Wyred 4 Sound ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier Wyred 4 Sound Remote control Wyred 4 Sound STP-SE Pre Wyred 4 Sound STP-SE Pre Wyred 4 Sound STP-SE Pre Wyred 4 Sound STP-SE Pre Wyred 4 Sound STP-SE Pre Wyred 4 Sound ST1000 Power Amplifier Wyred 4 Sound ST1000 Power Amplifier Wyred 4 Sound ST1000 Power Amplifier Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier
Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier
Previous product
ATOLL HD-100 Preamp / MA-100 Poweramp
ATOLL HD-100 Preamp / MA-100 Poweramp 36.750TL
Back to home

Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier

€318.500
Açıklama

 2 x 570W / 8 ohm

2 x 1140W / 4 ohm

STP-SE Preamplifikatör Pasif / Aktif

 ST1000 Power Amplifier

 MADE IN USA

 wyred 4 sound_stp_se_camarossaudio (79)_

HFC_Recommend_badge_new.jpg

 

 

 STP-SE Preamplifier (Aktif / pasif)

Wyred 4 Sound STP-SE Pre

 "Her şey, yokluğunda kaydedilen aciliyet, yoğunluk ve doğrudanlığın kendilerini daha güçlü bir şekilde ifade ettiği küçük engelleri ortadan kaldırmakla ilgili gibi görünüyordu. Ben bu etkiye enerji verici, gençleştirici ve daha derin uzayın açığa çıkarıcısı diyebilirim.... Bu, sessiz ama gerçek referans kalibresinde bir makine!"

- Srajan Ebaen, Editor, 6 Moons.

"STP SE ile olan deneyimimin akıllara durgunluk yarattığını söylemek bir eksiklik olurdu"

EJ Sarmento ve Cullen Circuits'teki çete kendilerini gerçekten aşmışlar.  STP SE'nin sistemime sinerji eklediği inkar edilemez. Bununla birlikte, odyofil dünyasında, tubeless bir ön yükselticinin söylenmesi neredeyse söylenemez olan sinerji bir yana, en modern valf ünitelerinin tüm yumuşak ve davetkar özelliklerine sahipken, aynı zamanda  beklentilerin standartlarını yükseltiyor."

wyred 4 sound_stp_se_camarossaudio (19).

 

STP-SE'nin yıldız performansı ve yükseltmeleri telleriyle başlıyor: Kimber Kable'ın patentli TCSS kabloları, oldukça pasif, çok göstergeli, sınıfındaki diğer tellerden daha fazla dielektrik harekete izin veren sürekli telli saf bakır Daha sonra, çok düşük gürültülü bir zemin (<6µV Pasif, <18µV aktif) ve tamamen dengeli bir devre olan Low ESR "Süper Kapak" ticari markamızı ekliyoruz ve sonuçlar tamamen 3 boyutlu görüntüleme ve enstrüman yerleştirmedir.

Özel TRR (Üçlü-Dalgalanma-Azaltma) güç kaynağı devresi üzerinden 164,560 + +F kapasitansla bağlanan 25A Schottky köprü doğrultucu, ses kalitesini optimize etmek için olağanüstü temiz güç dağıtımı sağlar. Pasif bir durumda standart çalışma ve yalnızca gerektiğinde sinyali arttırma kazancı size en üst düzey kaliteyi getirir. Özel tescilli tasarımımızla inşa edilen STP-SE'nin direnç merdiveni ses seviyesi kontrolü, STP-SE'nin ses seviyesi kontrolünün temiz, doğru ve şeffaf olmasını garanti eder.

Sonuç ; mükemmel saflık....

Giriş / Çıkış kabloları Kimber Tcss

2. kademe filtreleme kapakları (4-22.000 uf kapakları) güç kaynakları için tasarlanmış Wyred 4 Sound Low ESR "SUPER CAP"

Vakumlu Floresan Ekran (VFD)

Optik döner kodlayıcı (ses düğmesi)

Tamamen işlevsel uzaktan kumanda

12V DC Tetikleyici girişi (HT Bypass modunu otomatik olarak etkinleştirmek için)

İki - 12V DC Tetik çıkışı

Ev Sineması bypass'ı (herhangi bir giriş için özelleştirilebilir, ayrıca DC Tetik girişi seçili)

Denge kontrolü

Mutlak faz kontrolü (0 ° / 180 °)

Verimli (ısı yok)

Üçlü-dalgalanma azaltma devresi 164,560uF kapasitans içerir

Son derece düşük gürültülü zemin

Tamamen dengelenmiş girdi çıkışı

Tamponlu pasif / aktif tasarım

Hat Aşamasında otomatik olarak geçiş (daha fazla ses gerektiğinde)

Dale RN55d dirençleri kullanarak ayrık ses kontrolü

Dengesiz dönüşüm dengesiz (RCA girişi seçili ve XLR çıkışları kullanılırken)

Boşta güç tüketimi = 15w

Sağlam yapı

½ ”İşlenmiş ve Eloksallı ön paneller

60kΩ giriş empedansı

3 set altın kaplamalı dengesiz (RCA) giriş

2 set altın kaplamalı dengesiz (RCA) çıkış

2 set Neutrik Balanced (XLR) girişi

2 set Neutrik Balanced (XLR) çıkışı

Seçilebilir şebeke 115 / 230VAC

Tipik THD+N 20Hz-20kHz (A Ağırlık) @ 2V: <0.003%

Gürültü (A Ağırlık / Vol 5 63): < 6pV

Gürültü (A Wt / Vol 64): < 18pV

Gürültü 20Hz-20kHz (Vol 5 63): < 9pV

Noise 20Hz-20kHz (Vol .?.. 64): < 27pV

Frekans Tepkisi 20Hz-20kHz: ± 0.020dB

Kanal İzleme (Tüm Adımlar): < ± 0.050dB

I MD: < %0.002

Karışma 20Hz-20kHz (Vol 5 63):  > 106dB

Karışma 20Hz-20kHz (Vol ? 64): > 96pV

Çıkış Empedansı (Vol 5 63):1132

Çıkış Empedansı (Vol > 64): 780

Giriş Empedansı: 60.4k0

Maksimum Çıkış Gerilimi: 9V RMS

  

 

 

 

 

  

 

ST1000 Poweramplifier

 

wyred 4 sound_power

High-end çift mono 2x1140V /4 ohm wpc stereo güç amplifikatörü

Wyred 4 Sound'un en güçlü stereo güç amplifikatörü ST-1000 pratik olarak sonsuz bir tavan boşluğu sunuyor, inanılmaz bir fiyata olağanüstü performans.

ST-1000, üst düzey Bel Canto ve Jeff Rowland stereo amplifikatörleriyle aynı ICE tabanlı amplifikatör modüllerini kullanan gerçek bir çift mono tasarımdır. Dale rezistansları ve Muse audiophile dereceli kondansatörlerin yanı sıra diğer yükseltilmiş parçalar ile de kapsamlı bir şekilde tasarlanmıştır.

Bu amplifikatör ayrıca Bascom King tarafından tasarlanan özel tamponlanmış çift FET giriş aşamasına sahiptir. Bu çok kaliteli giriş aşaması, hem katı hal hem de lambalı preler ile çalışmak için 61k giriş empedansına sahiptir. 
Bu amplifikatörün muazzam woofer kontrolü için % 0,02'lik bir bozulma seviyesine ve 2000 sönümleme faktörüne sahip olduğuna dikkat etmek gerekir.

Sonics, üstün düşük seviye çözünürlük, olağanüstü şeffaflık ve muazzam bas ayrıntısı ve genişletme özellikleriyle istisnaidir.

Diğer birçok amplifikatörde bulunan standart ICE modülleri, pozitif girişte 8K ohm'a ve ICE amp. Yani eğer RCA kullanıyorsanız, kaynağınız 8.000 ohm'luk bir yüke sahip olacak, bu da gerçekten kötü değil, ancak 61.9K ohm'dan daha zor. Kaynağınızın empedansı ne kadar düşük olursa, o kadar düşük ses seviyesiyle karşılaşırsınız ve amplifikatörünüze biraz daha fazla bozulma yaşarsınız. Bu normalde bir preamp'ın uygulanan sinyali büyütme şeklini değiştirir, böylece size optimal sesten daha az ses verir. Dengeli amplifikatörler (diferansiyel, + ve - sinyallerinden sürülen) dengeli sürüldüğünde çok daha iyi bir performansa sahiptir.

ST1000'in giriş tamponunda kullanılan tüm parçalar en iyi kalitede: Dale Rn55D bakır kablo dirençleri, Wima ve MUSE ses sınıfı kapasitörler ve her şeyi bağlamak için kalın izlemeli PCB. Ses sinyali standart manyetik çelik iletken dirençler ve elektrolitik kondansatörler kadar iyi değil. Tüm Wyred 4 Sound giriş tamponlarındaki FET'lerin içinde, 'daha tatlı' bir ses için akım dönüştürme voltajı vardır. Bir FET'in çalışma şekli, çıkıştan akan akımdır (drenaj kaynak akımına kadar) giriş (voltaj) üzerindeki voltaj tarafından kontrol edilir. Bunun D Sınıfı amplifikatörün hafif parlaklığını ve sinirli sesini tamamlayan yumuşatıcı bir etkisi vardır. Her şeyi daha yumuşak, daha düzgün ve doğru hale getirme eğilimindedir. 

Performanslarını artırmak için her amplifikatördeki modüllerde değişiklikler yapılır. Kritik giriş kuplaj kapakları, sesin hala DC korumasına izin verirken serbestçe akmasını sağlamak için atlanır ve gelişmiş alt uç uzatması için servo (geri besleme) devresini "güçlendirir". Her modül 14AWG yüksek telli PURE gümüş tel ile paralel olarak 14AWG% 99,9 OFC yüksek telli saf bakır ile bağlama direklerine bağlanır.

Tüm Wyred 4 Sound güç amplifikatörlerinin öne çıkan ortak özellikleri, olağanüstü görüntüleme, derinlik, yükseklik ve ses sınırlamasıdır.

wyred 4 sound_power

Son birkaç yılda, yeni “dijital” D Sınıfı amplifikatör teknolojilerinin kullanılmasına tanık olduk. Bunlar genellikle analog giriş sinyallerini Kompakt Diskler tarafından kullanılanlar gibi dijital bir sinyale dönüştürmez. Bunun yerine, gelen ses sinyalini izler ve müzik yapmak için gereken anlık voltajı sağlamak için güç kaynağını ayarlar. Geleneksel amplifikatörlerde, ses devresi işini yapması için güç kaynağını kullanır. 

D Sınıfında, güç kaynağı çıkışını değiştirmek ve hoparlörleri sürmek için ses sinyalini kullanır. Bu amplifikatörlerin verimliliği, ses sinyalinin gerektirdiği enerjiyi depolamaktan değil, gelen AC'yi duvardan yalnızca müziğinizin ihtiyaç duyduğu şekilde kullanmaktan kaynaklanır. 

Bang & Olufsen'in PS Audio, Wyred 4 Sound, Bel Canto, Rotel, Jeff Rowland Tasarım Grubu tarafından uygulanan ICEpower teknolojisi, tipik katı hal amplifikatörleri için yaklaşık % 30-40 ve çoğu lambalı amplifikatörler için % 5-20 >% 90 aralığında verimlilik sunar. 

Verimlilikteki bu önemli artış, çok daha az enerjinin, ısının, daha küçük, daha hafif bir ürün olarak tüketilmesi ile sonuçlanır.

ICE power ortak özellikleri ;

1. Sertlik veya parlaklık duygusu yok. Çok yumuşak. 
2. Yüksek çıkış seviyelerinde gerilme veya gerilme hissi vermeden mükemmel dinamik güç. 
3. Biraz yumuşak veya tüp benzeri bas varsa, güçlü ve derin. 
4. Karmaşık müziği yüksek seviyelerde bile düzenli, açık ve ayrıntılı tutmak için esrarengiz bir yetenekle mükemmel ses sahnesi / görüntüleme. 
5. Mükemmel harmonik denge

 ICE POWER® ile güçlendirilmiştir

Kanal başına 8Q'da 570w, kanal başına 4Q'da 1.140w

Fabrikada Seçilebilir şebeke 115/230VAC Boşta güç tüketimi 30w Termal koruma

Aşırı akım koruması

DC koruması

Ses için optimize edilmiş yumuşak klips

Sağlam yapı

Standart 12V DC Tetik

1/2" İşlenmiş ve Eloksallı ön paneller

Altın Kaplama yalıtımlı 5 bağlama direkleri

Altın Kaplama dengesiz (RCA) giriş

Neutrik Dengeli (XLR) giriş

Olağanüstü giriş aşaması, giriş empedansını 60,4 kS2'ye yükseltir  

Kompakt boyut (17"G x 4"Y x 13"D)   44cm-11cm-33cm

28 lbs.

 

 

  

 Aşağıda belirtilen gücü hi-end seviyesinde üretmektedir,

yepyeni bir teknoloji ile en üst seviyede (arka plan temizliği) temiz çalmaktadır,

2 x 570W / 8 ohm

2 x 1140W / 4 ohm 

Maalesef bu belirsiz ekonomik zamanlarda, birçoğumuz yüksek kaliteli ekipman satın almak için ciddi fedakarlıklar yapmaktayız. Bu ikilemin bir çözümü olarak, EJ Sarmento Wyred4Sound'u (“W4S”) başlattı ve daha sonra kurtarma gerektirmeyecek fiyatlara üreticiden doğrudan ürünler sunmaya başladı. 

Bay Sarmento, W4S'yi, iş ortağı ve Cullen Circuits'in kurucusu Rick Cullen'in desteğiyle tanıttı. 1990'dan beri Cullen Circuits, PS Audio, Genesis Technologies ve diğerleri Çin gibi üreticilerin yerini değiştirmeden önce saygın markaların geliştirilmesine ve üretilmesine yardımcı oldu. Bugün, Amerikan adaptasyonuna bir örnek olarak ve Amerikan üretimini sürdürmek için, Cullen Circuits, W4S ürünlerini California'da bir araya imal etmektedir.

Unutulmaması gereken, Bay Sarmento'nun Paul McGowan gibi bir adı yok. 

W4S henüz PS Audio gibi tarih yazmamış. Ancak, Rick Cullen'in öncülüğü ve EJ Sarmento'nun inovasyonu ile Cullen Circuits, neredeyse yirmi yıl boyunca devrim niteliğinde ses donanımları üretme konusunda önemli bir üne sahiptir.

 

STP SE kumandası hafif fakat iyi tasarlanmış bir kumandadır. Hassas ses kontrolü, dengeleme, güç değiştirme, mutlak faz ayarlaması ve belki de en hoş geldiniz olanı tamamen kısılabilir bir ekrana izin verir. Uzaktan kumandadaki basit kontrollerin yanı sıra, önbellek, ünitenin yüzündeki kontroller aracılığıyla giriş isimlendirmesine ve HT bypass seçimine de izin verir. 

Bu, girişleri adlandırmak ve atamak için menü sisteminin kilidini açmak için ses seviyesi düğmesine ve bir giriş düğmesine aynı anda basılarak gerçekleştirilir. 

Menü sistemi, birkaç kez tıkladığınızda gezinmek için basittir. Preamp, ön paneldeki bir ekran üzerinden bilgi görüntüler.

Ürün Detayları
CA571
Kullanılmış
Yorumlar(0)

Yorumlar

Şu anda müşteri yorumu bulunmuyor.

İncelediğiniz ürün: “Wyred 4 Sound STP-SE Pre - ST1000 Power Amplifier”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Oturum Aç

Menü

Bu web sitesi, web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.

WhatsApp Destek Hattı