WhatsApp Destek Hattı
Onkyo TX-8020 Genişlet
Onkyo TX-8020
  • Onkyo TX-8020
  • Onkyo TX-8020 box
  • Onkyo TX-8020 REAR
  • Onkyo RC-875S Remote control
  • Onkyo TX-8020
  • Onkyo TX-8020 Silver

SATILDI

Onkyo TX-8020

OnkyoOnkyo

CA4426

Kullanılmış

     

Teknik ve kozmetik olarak en küçük kusuru yoktur, orijinal kutusunda içeriği eksiksiz gönderilecektir.

Garantisi devam etmektedir. 4 ay kullanılmıştır.

Daha Fazla Detaylar

        

Onkyo TX-8020 Stereo Receiver

Sınırlı bir bütçeyle mümkün olan en iyi iki kanallı ses performansını ve TV'nizden, Blu-ray oynatıcınızdan, kişisel bilgisayarınızdan ve CD oynatıcınızdan gelen sesi dijital veya analog girişler aracılığıyla güçlendirecek kadar çok yönlü bir şey elde etmek istiyorsanız, o zaman TX-8020 Stereo amplifikatör tam size göredir. Onkyo'nun WRAT'ı, ayrık çıkış aşaması devresi ve en zorlu yüklerin zahmetsizce üstesinden gelen yüksek akım, düşük empedanslı bir sürücü ile çoğu kompakt raf tipi ve ayaklı hoparlörleri çalıştırmak için fazlasıyla saf analog güç sunar. Ses kalitesi, canlı dinamikler, tatlı ve doğal bir orta aralık ve her tür müzik için doğru zamanlama ile deneyimli hi-fi markasının karakteristiğidir. Soyağacındaki havalı eski alıcılar gibi, TX-8020'de de çok odalı kurulumlar için bas, tiz ve denge kontrollerinin yanı sıra hoparlör A/B terminalleri bulunur.

 

WRAT (Geniş Aralık Amplifikatör Teknolojisi)

WRAT, frekans aralığında sinyal gürültüsünü ve bozulmayı azaltmak için çalışan düşük negatif geri besleme devre topolojisine dayanmaktadır. Her devrenin güç kaynağına ayrı bir bağlantısı olduğu bir "kapalı topraklama devresi" tasarımı kullanılır. Bu, bireysel devre gürültüsünü iptal etmeye ve topraklama potansiyelini bozulmadan uzak tutmaya yardımcı olur. Yüksek Anlık Akım Kapasitesi (HICC), WRAT amplifikatörlerinin hoparlörlerin refleks enerjisini anında iptal etmesini ve anında bir sonraki sinyali göndermesini sağlar. Aynı yüksek akım, performansı olumsuz etkileyebilecek hoparlör empedans dalgalanmalarını daha iyi yönetir.

Kaliteli Parçalarla Ayrık Amplifikatör Tasarımı

Ucuz entegre devre (IC) kartlarını temel alan amplifikatörlerin aksine, ayrık amplifikatörlerimiz elle seçilmiş ses sınıfı parçaları tasarımlarına dahil eder. TX-8020, çalışma sıcaklıklarını kontrol etmek, bozulmayı azaltmak ve ürünün ömrünü uzatmak için ağır iş transistörleriyle tamamen ayrı çıkış aşaması devresine sahiptir.

 

Geniş ses girişi seçimi

Birçok kişi için TX-8020, merkezi ev eğlence sisteminin kalbi olarak hizmet edecektir. Bu rol için en iyi şekilde donatmak amacıyla, BD oynatıcınızı, TV'nizi, CD oynatıcınızı, iPod/iPhone/iPad için bir AirPlay yuvasını (DS-A5 gibi) ve hatta kişisel cihazınızı bağlamak için üç dijital ve beş analog ses girişi dahil edilmiştir. Seçtiğiniz pikap için hareketli mıknatıslı bir fono aşaması vardır, böylece değerli bir plak koleksiyonunu başlatabilir veya yeniden keşfedebilirsiniz.

 

RI (Uzaktan Etkileşimli) Yeteneği

Onkyo'nun RI sistemi, birden fazla RI uyumlu bileşeni tek bir uzaktan kumanda aracılığıyla çalıştırmanıza izin verir. RI özelliği ayrıca Onkyo'nun iPod için Uzaktan Etkileşimli Yuvası ile Sistem Açma/Sistem Kapatma, Otomatik Güç Açma, Otomatik Seçici (Doğrudan Değiştirme) ve Zamanlayıcı işlevleri dahil olmak üzere daha fazla işlevsellik sağlar. 

 

GELİŞMİŞ ÖZELLİKLER

WRAT (Geniş Aralık Amplifikatör Teknolojisi)

Ayrık Amplifikatör Çıkış Aşaması Devresi

Devasa EI Transformatörü

Yüksek Akımlı, Düşük Empedanslı Sürücü

iPod/iPhone/iPad* için DS-A5 AirPlay RI Dock ile uyumlu

Doğrudan Mod

3 Dijital Ses Girişi (1 Optik, 2 Koaksiyel)

5 Analog Ses Girişi ve 1 Çıkış

Pikap Bağlantısı için Fono Girişi

Bağımsız Bas, Tiz ve Denge Kontrolleri

Subwoofer Ön Çıkışı

Hoparlör A/B Terminalleri

Banana Plug Uyumlu Hoparlör Direkleri

Uyumlu Onkyo Bileşenlerinin Entegre Kontrolü için Uzaktan Etkileşimli (RI) Giriş

Kulaklık girişi

TUNER ÖZELLİKLERİ

40 FM/AM Rastgele Ön Ayar

Ön Ayarlı İstasyon Adlandırma (8 Karaktere Kadar)

DİĞER ÖZELLİKLER

3 Modlu Ekran Karartıcı (Normal/Dim/Dimmer)

Uyku Zamanlayıcısı (Uzaktan kumanda ile)

Pilsiz Bellek Yedekleme

Tam Boyutlu, Tam İşlevli RI Uzaktan Kumanda

*DS-A5, iPod nano (2G/3G/4G/5G/6G), iPod classic, iPod touch (1G/2G/3G/4G), iPhone, iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad, iPad ile uyumludur (Wi-Fi + 3G), iPad 2 (Wi-Fi), iPad 2 (Wi-Fi + 3G), Yeni iPad

GENEL ÖZELLİKLER

Güç Çıkışı: 90 W/Ch (6 Ohm, 1 kHz, %1 THD, 1 Kanallı, IEC)

Frekans Tepkisi: 10 Hz–100 kHz (+1 dB, -3 dB)

S/N Oranı: Hat 100 dB (CD, IHF-A), Fono MM 80 dB (IHF-A) 

THD+N (Toplam Harmonik Bozulma + Gürültü): %0,03 (20 Hz–20 kHz, Yarım Güç)

Boyutlar (G x Y x D): 435 x 150 x 328,5 mm

Ağırlık: 7,3 kg

Bir değerlendirme yazın

Onkyo TX-8020

Onkyo TX-8020