WhatsApp Destek Hattı
YAMAHA A-S2100 Genişlet
YAMAHA A-S2100
  • YAMAHA A-S2100
  • YAMAHA A-S2100 BOX
  • YAMAHA A-S2100 INPUTS
  • YAMAHA A-S2100 INSIDE
  • YAMAHA RAS31 REMOTE CONTROL
  • YAMAHA A-S2100 SILVER

SATILDI

YAMAHA A-S2100

YAMAHAYAMAHA

CA4521

Kullanılmış

     

   

Daha Fazla Detaylar

YAMAHA A-S2100

Ses sadece sesten ibaret değildir.

İçinde müzik varsa, bu tamamen farklı bir evrendir.

“Hi-Fi” adını hak eden ses için, yüksek tanımlı sese duyulan ihtiyaç bellidir ve bundan daha da fazlası, yüksek ifade gücü talep edilir.

Üstün kaliteli ses ve dinamik ifade gücü, önde gelen bir müzik aleti üreticisi olarak Yamaha'da her zaman peşinden koştuğumuz şeylerdir.

Bu, dinleme keyfinin zengin müzikalitesidir.

Yüksek kaliteli Hi-Fi bileşenleri. S2100 Serisi.

En küçük seslerin dinleyiciye ulaştığı havadar, açık bir ses.

Sanatçının müziğe kattığı en ince nüansları bile aktaran ifade gücü.

Doğrudan oyuncunun önünde olduğunuza dair gerçekçi bir his.

Bunlar, amiral gemisi S3000 Serisinden miras kalan sağlam ve gelişmiş teknolojilerin arkasındaki hedefler ve ağır basan felsefedir.

Duygusal ve Dinamik. S2100 Serisi tarafından yaratılan ses, kulaklarınızda canlı bir şekilde yankılanır, kulaklarınızda canlı bir şekilde yankılanır ve kalbinizde yankılanır.

Gelişmiş orijinal amplifikatör devresi ve sinyal kaybının ortadan kaldırılması, gerçekten duygusal ve dinamik bir sesle sonuçlanır. Bu, zengin müzikalite arayışındaki Yamaha'nın yeni sesini miras alan yüksek kaliteli bir entegre amplifikatördür.

 Öne çıkanlar

MOSFET'li Yüzen ve Dengeli Güç Amplifikatörü

Tüm aşamalı tamamen ayrık yapı, dengeli iletim ve düşük empedanslı tasarım

Optimum ses için üstün kaliteli elektronik ses kontrolü

Büyük kapasiteli güç kaynağı ünitesi, hızlı yanıt veren enerjik, dinamik ses sağlar

İdeal stereo reprodüksiyon arayışında simetrik tasarım

Ayrık yapılandırılmış fono amp

Tamamen ayrı konfigürasyona sahip kulaklık amfisi

Seviye ölçerler müzikteki dinamikleri görsel olarak yansıtır

Lüks gerçek ahşap panellerle zarif tasarım

Orijinal hoparlör terminalleri, kullanım kolaylığı ve güzelliği yüksek ses kalitesiyle birleştirir

MOSFET'li Yüzen ve Dengeli Güç Amplifikatörü

Güç amplifikatörü devresinin temel tasarımı Yamaha'nın kendi, benzersiz şekilde geliştirilmiş Dalgalı ve Dengeli Güç Amplifikatörü teknolojisini benimser. Çıkış katının artı ve eksi taraflarında aynı polariteye sahip çıkış elemanlarının benimsenmesi ve ayrıca NFB (Negatif Geri Besleme) devresini ve güç kaynağını sol ve sağ kanalların toplam dört artı ve eksi tarafına tamamen ayırması, derinlemesine sonuçlar verir. çıkış aşamasının simetrik itme-çekme işlemi, tüm güç amplifikatörü devresinin zeminden tamamen yüzdürülmesi, küçük voltaj dalgalanmalarının veya toprak gürültüsünün olumsuz etkilerini ortadan kaldırır. Ayrıca çıkış elemanları, sıcak ve doğal bir ses karakteri sağlayan MOSFET'lerden oluşur. Artı ve eksi taraflarda aynı polariteye sahip MOSFET'lerin kullanımı, tam bir simetrik tasarım idealini daha da geliştirir,

  

Tüm aşamalı tamamen ayrık yapı, dengeli iletim ve düşük empedanslı tasarım

A-S2100, ton kontrol devresini sinyal sisteminden tamamen ayırarak ton kaybı sırasında tamamen ayrı bir konfigürasyon elde etti. Bu sadece yanıtı artırmakla kalmaz, aynı zamanda dönüş hızını da iyileştirir ve daha fazla canlılık, zenginlik ve pürüzsüzlüğün yüksek aralıkta yeniden üretilmesiyle sonuçlanır. Sinyal iletimi ve amplifikasyon, kontrol sistemi devrelerinde bile tamamen dengeli çalışma için tamamen dengeli iletim özelliklerine sahiptir. Sinyal iletimi için hayati önem taşıyan pre amfi ünitesinin güç amfi ünitesine bağlanmasında ve güç adımının hoparlör terminallerine bağlanmasında vidalı kelepçe bağlantıları ve kalın kabloların uygulanması ile iletim yoluyla sinyal kaybı önemli ölçüde azaltılmıştır. Bu, sönümleme faktörünü iyileştirir ve sürücü kapasitesini ve hoparlörün sönümleme gücünü artırır,

  

Optimum ses için üstün kaliteli elektronik ses kontrolü

New Japan Radio Co., Ltd. tarafından özel olarak tasarlanmış, yalnızca merdiven tipi dirençten oluşan, dönüş hızındaki düşüşün veya sesin renklenmesinin etkisini ortadan kaldıran ve daha yüksek saflık sağlayan yüksek kaliteli bir dijital ses kontrolü kullandık.

Ses ve büyük ses değişikliklerine ve dik geçişlere mükemmel, hızlı tepki. Ayrıca ton kontrolleri, düz çizgi ton kontrollerinde görülen ses kalitesi üzerindeki zararlı etkiyi en aza indiren üçlü paralel bir yöntem kullanır. Buna ek olarak, bas, tiz ve ortak devrelerin her biri, amfinin NFB'sinin kullanılmadığı ve CR öğelerinin düz bir çizgide basitçe sabitlendiği basit yapıyı kullanır ve ton kontrolü uygulandığında ve mükemmel olduğunda bile olağanüstü saf ses üretimi sağlar.

Büyük kapasiteli güç kaynağı ünitesi, hızlı yanıt veren enerjik, dinamik ses sağlar

A-S2100, kasayla optimum uyumluluk için özenle özelleştirilmiş orijinal bir EI transformatörü kullanır. Dört büyük kapasiteli karbon kılıflı blok kondansatörün birleştirilmesi, yalnızca A-S2100 ile mümkün olan yüksek ses seviyesinde bile enerjik bir ses sağlar. Ayrıca kontrol amfisi ve kontrol sistemi kur dalgalanmalarından kaynaklanan bozulmaları önleyen on iki adet şönt tipi lokal regülatör ile donatıldığından temiz ve stabil bir güç kaynağı elde edilir. EI trafo, gürültüye neden olabilecek iç titreşimi kısıtlayan pirinç rondela kullanılarak şasiye monte edilmiştir.

 

İdeal stereo reprodüksiyon arayışında simetrik tasarım

Merkezde güç kaynağı ve uçlarda güç amplifikatörü blokları bulunan sol-sağ simetrik yapı, sol ve sağ kanalların daha fazla ayrılmasını sağlar uygun iki kanallı stereo reprodüksiyon için gereklidir ve ideal ağırlık dengesi. Kasanın önünden arkasına uzanan bir merkez çerçeve ile ince ayar dahil olmak üzere A-S2100, dış titreşimlerin ses kalitesi üzerindeki etkisini önemli ölçüde azaltan üstün mekanik sertliğe ve kurulum kararlılığına sahiptir.

Ayrık yapılandırılmış fono amp

Fono amfi, hem MC hem de MM telefon kartuşlarıyla vinil kayıtları çalarken belirgin müzikaliteye sahip zengin bir ses sağlayan, her biri ayrı ayrı yapılandırılmış bir MC baş amfisi ve bir ekolayzır amfisinden oluşur.

Tamamen ayrı konfigürasyona sahip kulaklık amfisi

Kulaklık amfisi ayrıca üstün sürüş ve sönümleme özellikleri için tamamen ayrık konfigürasyonla donatılmıştır. Çeşitli yük empedanslarına yanıt veren özel bir seviye düzeltici de dahildir. Yalnızca A-S2100'ün elde edebileceği üstün kaliteli ses, kulaklıkla dinlerken bile keyfini çıkarmanıza olanak tanır.

 

Seviye ölçerler müzikteki dinamikleri görsel olarak yansıtır

Ana ünitenin merkezinde, iğnelerin hızlı ve hassas hareketi ile müziğin görsel zevkini de sağlayan seviye ölçerler ( vumetre ) bulunur. Sayaç, sıcak, güzel bir lamba ışığı görünümü veren LED tarafından içeriden yumuşak bir şekilde aydınlatılır. Sayaç göstergeleri, VU ekranıyla birlikte tepe ekranına geçirilebilir ve tercihlerinize göre seçilebilir. Sayaç penceresi, zarif ve güzel bir görünüm için panele hassas bir şekilde oturtulmuştur tamamen düz ve boşluksuzdur.

 

 Lüks gerçek ahşap panellerle zarif tasarım

A-S2100'ün incelikli tasarımı ve yapısı, Yamaha'nın birinci sınıf bir müzik aleti üreticisi olarak uzun yıllara dayanan deneyiminden benzersiz bir şekilde yararlanarak ince işçilik ve sanata olan bağlılığını yansıtıyor. Metal ön panel ve yan ahşap paneller, gelişmiş işleme teknolojisinin ustaca kullanımıyla güzel bir şekilde bütünleştirilmiştir. Ayrıca kadranlar ve ton kontrolleri, zengin dokulu bir yüzey ve zarif bir dokunuş için işlenmiş alüminyum düğmelerdir.

Orijinal hoparlör terminalleri, kullanım kolaylığı ve güzelliği yüksek ses kalitesiyle birleştirir

Kaliteye olan titiz takıntımız, ses zincirindeki son ve önemli halka olan hoparlör terminallerine kadar devam ediyor. Vidalı tip terminallere sahiptir. orijinal olarak tasarlanmış kulplarla, bunlar saf pirinç kesilerek oluşturulur ve ses kalitesinde hiçbir azalma olmadan güvenli bağlantı sağlar. İnsan parmaklarının şekline göre konturlu, sadece güzel görünmekle kalmaz, aynı zamanda kolayca döndürülebilir ve minimum çabayla sıkıca sabitlenebilir. Ayrıca tekli fiş kullanan bağlantılarla da uyumludurlar.

 

İzolatörler sivri uçların veya pedlerin kullanımına izin verir

İzolatörler, dış titreşimleri engelleyen çok önemli parçalardır. Titreşim kontrol performansını en üst düzeye çıkarmak için Yamaha'nın orijinal metal ayaklarını kullanıyorlar. Kullanıcı, verilen pedlerle birlikte verilen çivileri veya düz yalıtımı uygulayarak nokta kurulumunu seçebilir ve istenirse bunları birbirine kenetlenen bir rafla birlikte kullanabilir.

  

Sade tasarımı ve üstün dokusuyla yeni nesil uzaktan kumanda

Sağlanan uzaktan kumanda, basit, anlaşılması kolay düğme düzeni ve muhteşem metalik dokusu ile amplifikatörün alüminyum panelini tamamlayan bir tasarıma sahiptir. A-S2100'ün temel ses ayarı ve giriş anahtarlama kontrollerine ek olarak, eşlik eden CD-S2100'ün çalışması için de kullanılabilir.

 

Teknik özellikler

GÜÇ BÖLÜMÜ

Nominal Çıkış Gücü

[ABD, Kanada, Tayvan, Çin, Kore, Avustralya, İngiltere ve Avrupa modelleri]

(8 Ω) 20 Hz - 20 kHz, %0,07 TED) 90 W+90W

(4 Ω) , 20 Hz - 20 kHz, %0,07 TED) 150 W+ 150 W

[Asya modeli]

(8 Ω) , 20 Hz - 20 kHz, %0 07 THD) 90 W+90W

(6 dd , 20 Hz - 20 kHz, %0 07 THD) 110 W+110 W

Dinamik Güç (IHF)

(8 Ω) 105 W + 105 W

(6 Ω) 135 W+ 135 W

(4 Ω) 190 W+ 190 W

(2 Ω) 220 W+220 W

Dinamik Tavan Boşluğu (8 Ω) 0,67 dB

Maksimum Çıkış Gücü

[Yalnızca Birleşik Krallık ve Avrupa modelleri]

(I kHz, %0,7 THD, 4 id) 160W + 160 W

Maksimum Etkili Çıkış Gücü (JEITA)

[Yalnızca Tayvan, Çin, Kore, Asya ve Birleşik Krallık modelleri]

I kHz, %10 THD, 8 Ω 120 W+ 120 W

I kHz, %10 THD, 4 Ω 190 W+190W

IEC Çıkış Gücü

[Yalnızca Birleşik Krallık ve Avrupa modelleri]

I kHz, %0,02 THD, 8 Ω 95 W+95 W

Güç Bant Genişliği

(ANA SOL/SAĞ, %0,1 THD, 45 W, 8 Ω) 10 Hz ila 50 kHz

Sönümleme Faktörü (I kHz, 8 Ω) 250 veya daha yüksek

Maksimum Giriş Sinyali Voltajı

FONO MM (I kHz, %0,5 THD) 50 mVrms

FONO MC (1 kHz, %0,5 THD) 2,2 mVrms

CD vb. (1 kHz, %0,5 THD) 2,80 Vrms

BAL (1 kHz, %0,5 THD) (BYPASS) 2,80 Vrms (ATT. -6 dB) 5,60 Vrms

Nominal Çıkış Voltajı/Çıkış Empedansı

KAYIT ÇIKIŞI 200 mVrms/1,5 kfl

ÖN ÇIKIŞ 1.0 Vrms/1.5

Frekans Yanıtı

CD vb. (5 Hz - 100 kHz) +0/-3 dB

CD vb. (20 Hz - 20 kHz) +0/-03 dB

RIAA Eşitleme Sapması

FONO MM ±0,5 dB

FONO MC ±0,5 dB

Toplam Harmonik Bozulma ve Gürültü

FONO MM - REC OUT (20 Hz - 20 kHz, 1,2 Vrms) %0,005

PHONO MC - REC OUT (20 Hz - 20 kHz, 1,2 Vrms) %0,02

BAL'den HOPARLÖRLERE ÇIKIŞ (20 Hz - 20 kHz, 50 W/8 id) %0,025

CD vb. HOPARLÖR ÇIKIŞLARINA (20 Hz - 20 kHz, 50 W/8 dd) %0,025

Sinyal-Gürültü Oranı (IHF-A Ağı)

FONO MM (5 mVrms, Giriş kısa) 93 dB

PHONO MC (500 pVrms, Giriş kısa) 85 dB

CD vb. (200 mVrms, Giriş kısa) 103 dB

Artık Gürültü (IHF-A Ağı) 33 pVrms.

KONTROL BÖLÜMÜ

Giriş Hassasiyeti/Giriş Empedansı

CD vb.   200 mVrms/47 k52

FONO MM 2,5 mVrms/47

FONO MC 100 pVrms/50

ANA GİRİŞ 1.0 Vrms/47 kCi

BAL 200 mVrnts/100

Kulaklık Jakı Anma Çıkış Gücü

CD vb. (1 kHz, 3251, %0,2 TED) 50 mW + 50 mW

Kanal Ayırma

CD vb. (Giriş, 5,1 k.. 0 Sonlandırılmış, 1 kHz/10 kHz) 74/54 dB veya daha yüksek

PHONO MM (Giriş kısa, 1 IcHz/10 kHz, Vol.,-30 dB) 90/77 dB veya üstü

PHONO MC (Giriş kısa, 1 kHz/10 kHz, Vol.: 30 dB) 66/77 dB veya daha yüksek

Ton Kontrol Özellikleri

Bas Güçlendirme/Kesme (50 Hz) 39 dB Ciro Frekansı 350 Hz

TİZ Artırma/Kesme (20 kHz) ±9 dB Tumover Frekansı 3,5 kHz

GENEL

Güç Kaynağı

[ABD ve Kanada modelleri] AC 120 V, 60 Hz

[Tayvan modeli]  AC 110 V, 60 Hz

[Çin modeli]  AC 220 V, 50 Hz

[Kore modeli] AC 220 V, 60 Hz

[Avustralya modeli]  AC 240 V, 50 Hz

[İngiltere ve Avrupa modelleri]  AC 230 V, 50 Hz

[Asya modeli] AC 220 - 240 V, 50/60 Hz

Güç Tüketimi

[Asya modeli] 250 W

[Diğer modeller] 350 W

Bekleme modunda güç tüketimi 0,3 W

Boyutlar (G x Y x D) 435 . 157 x 463 mm (17-1/8" x 6-1/8" x 18-1/4")

Ağırlık 23,4 kg (51,6 lbs) 

Bir değerlendirme yazın

YAMAHA A-S2100

YAMAHA A-S2100