WhatsApp Destek Hattı
Yamaha HTR-6130 Genişlet
Yamaha HTR-6130
  • Yamaha HTR-6130
  • Yamaha HTR-6130 Back panel
  • Yamaha raw284 Remote control

SATILDI

Yamaha HTR-6130

YAMAHAYAMAHA

CA4575

Kullanılmış

    

Teknik ve kozmetik olarak en küçük kusuru yoktur, orijinal kullanım kitapcığı, uzaktan kumandası ile birlikte gönderilecektir.

Daha Fazla Detaylar

Yamaha HTR-6130

Yamaha HTR-6130, odayı gerçeküstü surround ses deneyimiyle dolduran bağımsız ses alanları oluşturmak için gelişmiş Cinema DSP dijital teknolojisini kullanır. Ayrıca Cinema DSP, surround hoparlörleri kullanmadan dijital surround ses sunar; bu, odanızda surround ses hoparlörlerinin bulunmadığı özel kurulumlarda kullanışlıdır.

Üstelik, 192KHz/24-bit ses D/A dönüştürücüyü birleştirerek, eşleşmesi zor olacak mükemmel ses üretimi sunar. Birden fazla A/V kaynağına bağlantı, ön paneldeki mini giriş jakı, 4 SAHNE Düğmeleri, Sıkıştırılmış Müzik Geliştirici, 6 Kanallı kod çözücü girişleri ve çok sayıda DSP moduyla Yamaha HTR-6130, işi zorlaştıracak üstün işlevsellik sunar.

Yüksek Tanımlı Multimedya Arayüzü (HDMI) x2

Yüksek tanımlı DVD oynatmayı HD ekranlarınıza veya projektörlerinize aktarmak istiyorsanız, bu alıcı işi görecektir. HDMI çıkışları aracılığıyla 720p veya 1080i/1080p aktarımı yapabilen yüksek bant genişliğine sahip bir işlemciye sahiptir. HDMI, tek bir kablo üzerinden standart, gelişmiş veya yüksek çözünürlüklü videonun yanı sıra çok kanallı dijital sesi destekler.

5.1 Kanallı ve Dijital Ses Kod Çözme

Kapsamlı bir 5.1 Kanal surround ses deneyimini yeniden üretmek için özel Dolby Digital ve DTS codec'leri içerir. Ünite Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, DTS, DTS 96/24, DTS-ES Discrete/Matrix 6.1 ve DTS Neo:6'yı kodlar.

Yüksek Performanslı Çıkışlar

Profesyonellerin standartlarını karşılayan oynatma özellikleriyle, yüksek çözünürlüklü, düşük distorsiyonlu video üretimi için bileşen video girişlerine ve yüksek kaliteli ses üretimi için dijital ses girişlerine sahiptir.

iPod ve Bluetooth Ses Uyumlu

Yamaha'nın Evrensel iPod Bağlantı İstasyonu seçeneği (YDS-10) aracılığıyla iPod'unuz etkili bir şekilde HTR-6130'dan geçen başka bir Yamaha bileşeni haline gelir. Ayrıca isteğe bağlı (YBA-10) bağlantı istasyonuyla kullanıldığında Bluetooth ses cihazlarıyla da uyumludur.

Sıkıştırılmış Müzik Geliştirici

Sıkıştırılmış Müzik Geliştirici ile yüksekler ve özellikle alçaklar daha zengin ve pürüzsüz hale gelir ve müziği orijinaline mümkün olduğunca yakın olacak şekilde hayata döndürür.

SAHNE Düğmeleri

Dört SCENE düğmesi, alıcının çalıştırılmasını her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Başlangıçta DVD İzleme, Disk Dinleme, TV İzleme ve Radyo Dinleme için varsayılan ayarlara ayarlanırlar. Bir SCENE düğmesine basıldığında, o düğme tarafından kontrol edilen kaynağın oynatılmasını başlatan bir dizi işlem otomatik olarak başlatılır.

Yüksek Kaliteli 24 bit Ses İşleme

Yamaha'nın 196KHz/24-bit dijital-analog dönüştürücüsü, alıcının olağanüstü çok kanallı ses dönüşümünün omurgasını oluşturur. Doğru bir ses alanı üretimi gerçekleştirerek ve sinyal yolundaki analog gürültüyü azaltarak, eşsiz bir sarmalayıcı ses sinyali yeniden üretme kapasitesine sahiptir.

Sessiz Sinema

Bir çift kulaklık aracılığıyla tam surround ses deneyimi yaşamanıza olanak tanıyan Silent Cinema ses işleme özelliğine sahiptir.

Olağanüstü Çevresel Ses

Dolby Pro Logic, Dolby Digital ve DTS sesini 20Hz - 20KHz frekans yanıtında yeniden üretir. Dinamik aralık o kadar iyi dengelenmiş ve eşleştirilmiştir ki orta, ön ve arka kanallar kusursuz bir şekilde karışır.

Dahili AM/FM Alıcısı

Dahili AM/FM geniş bant tuneriyle surround ses işleme özelliğiyle en sevdiğiniz radyo yayınlarının keyfini çıkarın.

 

Teknik özellikler

Ayar aralığı: FM, MW

Güç çıkışı: Kanal başına 100 watt, 8Ω'a (stereo)

Çevresel çıkış: 100W (ön), 100W (orta), 100W (arka)

Frekans yanıtı: 10Hz ila 100kHz

Toplam harmonik bozulma: %0,9

Giriş hassasiyeti: 200mV (hat)

Sinyal-gürültü oranı: 100dB (hat)

Kanal ayrımı: 45dB (hat)

Çıkış: 200mV (hat)

Hoparlör yük empedansı: 6Ω (minimum)

Dijital girişler: koaksiyel, optik

Video Bağlantıları: HDMI, bileşen, kompozit

Boyutlar: 435 x 151 x 317,6 mm

Ağırlık: 8kg

Bir değerlendirme yazın

Yamaha HTR-6130

Yamaha HTR-6130