WhatsApp Destek Hattı
Denon AVR-X5200W Genişlet
Denon AVR-X5200W
  • Denon AVR-X5200W
  • Denon AVR-X5200W
  • Denon RC1193 Remote control
  • Denon AVR-X5200W
  • Denon AVR-X5200W
  • Denon AVR-X5200W
  • Denon AVR-X5200W
  • Denon AVR-X5200W

SATILDI

Denon AVR-X5200W

DenonDenon

CA4705

Kullanılmış

TÜRK LİRASI43 490 TL
EURO1 250 €
DOLAR1 338 $
POUND1 059 £

Denon AVR-X5200W

Yepyeni X-Serimizin en önemli ürünüyle tanışın: AVR-X5200W 11.2 kanal işleme ve 13.2 pre-out’a sahip güçlü bir 9 kanal amplifikatördür. Hassasiyet için özel yapım DHCT’ye (Denon Yüksek Akım Transistörler) sahip ayrık monolitik amplifikatör. Çift Wi-Fi anten ve dahili Bluetooth’la her türlü kablosuz servis için hazırdır. Ayrıca, Spotify Connect desteği ile, kesintisiz çalma kapasitesi ve DSD akış, kusursuz ağ deneyimini bir araya toplar. 8 HDMI giriş ile (bir tanesi ön panelde) 4k 60Hz geçiş sağlar ve hatta videoyu 1080p ve 4k 60Hz’e kadar yükseltme yapabilir. Şimdi yepyeni Dolby Atmos’un da eklenmesiyle, çoklu-kaynak/çoklu zonlu üç HDMI çıkışı ve kurulumunuzun ideal kalibrasyonunu garantileyen entegre Audyssey MultEQ XT32/LFC özelliklerine güç katmaktadır.

 Dolby Atmos

Dolby Atmos ile, ev sinemasını muhteşem netlik, güç, detay ve derinlikle doldurmak için ses tüm yönlerden, tepe de dahil olmak üzere canlı bir şekilde dağılır. AVR-X5200W, daha kapsayıcı, tavan montajı yapılabilen 5.1.2, 5.1.4, 7.1.2, 7.1.4* veya 9.1.2* konfigürasyonları kullanan Audyssey MultEQ XT32 kalibreli 7, 9 veya 11 kanal Dolby Atmos düzenini veya Dolby Atmos-uyumlu hoparlörleri çalıştırmak için işleme gücüne sahiptir. 5.1.2 hoparlör konfigürasyonu, 2 tepe veya Dolby Atmos-uyumlu hoparlörle tamamlanan geleneksel 5.1 hoparlör düzenini esas alır. 5.1.4 hoparlör konfigürasyonu, 4 tepe veya Dolby Atmos-uyumlu hoparlörle tamamlanan 5.1 hoparlör düzenini esas alır. 7.1.2 veya 7.1.4 hoparlör konfigürasyonu, 4 tepe veya Dolby Atmos-uyumlu hoparlörle tamamlanan 7.1 hoparlör düzenini esas alır. 9.1.2 hoparlör konfigürasyonu, 2 tepe veya Dolby Atmos-uyumlu hoparlörle tamamlanan 9.1 hoparlör düzenini esas alır. (* ek güç amplifikatörü ile)

 Bir sonraki nesil 4K görüntülemeyi tamamen destekleyen 7+1 giriş ve 2+1 çıkışa sahip HDMI terminalleri

HDMI girişi destekleyen 4K video sinyali için sekiz sistem sağlanmıştır. Bu sistemlerden biri öne yerleştirilmiştir; böylece bir kamera, oyun konsolu veya akıllı telefondan video izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. HDMI çıkışının, HDMI giriş video ve alt-zon gibi çıkış yapacak sese izin veren çoklu çıkış kapasiteli 2 sisteme ek olarak zon çıkışı için yeni bir terminali mevcut.

 Dahili Bluetooth, Dahili Wi-Fi ve AirPlay, DLNA

Pek çok portatif cihazda Bluetooth kablosuz bağlantı mevcuttur ve AVR- X5200W’nin dahili Bluetooth kablosuz teknolojisi sayesinde akıllı telefonlar, portatif müzik çalarlar ve tabletler gibi 8 adet Bluetooth-uyumlu cihazdan favori parçalarınızı dinleyebilirsiniz. Dahili Wi-fi kablosuz teknolojisi sayesinde AVR- X5200W ile ev ağınızdan internete bağlanarak internet radyo istasyonlarından, en yeni Spotify Connect teması üzerinden Spotify servisi gibi üyelik servislerine kadar müzikle dolu bir dünyanın kapılarını aralarsınız. AirPlay ile kablosuz olarak iPhone, iPod touch ve iPad gibi portatif iOS cihazınızdan favori şarkılarınızı dinleyebilirsiniz. DLNA 1.5 sertifikasıyla ilave müzik akışı için ev ağınız aracılığıyla kablosuz olarak PC veya Mac’inize bağlanabilirsiniz. Denon Remote App’imiz sayesinde favori portatif cihazınızdan AVR- X5200W’yi rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Uygulamamız Apple ve Android cihazlarla, Kindle Fire için mevcuttur.

 

Kurulumu kolay, Kullanımı kolay

Denon’un sıradışı Kurulum Asistanı ve Hızlı Başlangıç kılavuzumuz ile sisteminiz düzgünce bağlanacak, hızla ve kolayca yapılandırılacaktır. Böylece çok az bir çabayla üstün ev sineması surround ses sisteminin keyfini sürmeye başlayabileceksiniz. Kurulum Asistanında sizi kurulum süreci boyunca hızlıca ve rahatlıkla yönlendiren net ekran grafikleri ve metinler mevcuttur; bu sayede mümkün olan en iyi ses kalitesi için kritik olan sistem ayarlarını en uygun şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.

 Güçlü 9 Kanal Eco Modlu Ayrık Amplifikatör

Her kanal için maksimum gücü 205 Watt olan AVR- X5200W monolitik güç amplifikatör tasarımıyla, 9 kanalın hepsinde özdeş devre topolojisine ve özel üretim transistörlere sahiptir. Yeni Eco Mode’umuz tüm güç tüketimini azaltır ve gerçek zamanlı olarak güç tüketimi azalmasını görmenize olanak tanıyan bir ekran Eco metreye sahiptir. Auto Eco modu, normal ve Eco modlar arasında, seçilen ses seviyesine göre otomatik olarak geçiş yapar ve güç amplifikatör bloğu, en çok çeşitte hoparlörle uyum sağlayabilmek adına, 4 ohm hoparlörlerle işletimsel sabitlik sağlamak için düşük empedans sürücü kapasitesiyle donatılmıştır.

 

Audyssey MultEQ-XT32 / LFC

Bu, odanın problemlerini yakalayıp düzeltmede en ince detaylara kadar inen binden fazla tekil kontrol noktasına sahip, en tutarlı oda düzeltim çözümüdür. Ultra yüksek çözünürlük filtreleri, iki bağımsız subwoofer dahil tüm kanallara uygulanarak, düzeltimin en gerekli olduğu düşük frekans aralığında duyulmayı sağlar. Audyssey LFC, odanızda bas performansının keyfini çıkarırken, basın duvarlarınızı aşıp komşularınızı rahatsız etmesini engelleyen psiko-akustik algoritmalar kullanır. AVR-X5200W aynı zamanda, en gelişmiş profesyonel oda düzeltimi için Audyssey Pro kullanır.

 Çok odalı / Çok kaynaklı

AVR-X5200W, Ana Zon’da (AVR-X5200W’nin bulunduğu oda), Zon 2’de ve Zon 3’te bir program kaynağının keyfini çıkarmanıza olanak tanır. Kaynak, tüm zonlar için aynı olabildiği gibi, dilerseniz bu zonlarda farklı kaynakları da çalabilirsiniz. Zonlar için kaynaklar, ya analog, ya da 2 kanal dijital PCM kaynaklar (optik, koaksiyel, HDMI ve ağ dahil) olabilir.

 

TEKNOLOJİ - AVR-X5200W

7 kanal eşit güç çıkışı

7-kanal eşit güç çıkışı, ön çıkışlar vasıtasıyla bağlanan ayrı güç amplifikatörleri gerektirmeyen 7 hoparlör bağımsız bir şekilde bağlanarak sağlanan Denon Amplifikatörlerinde kullanılan bir özelliktir. Bu özellik Dolby Digital EX ve DTS ES ses modlarını destekler. Bu, başlangıçta 6.1 kanal için orada bulunan surround arka hoparlörü destekleyen ikinci bir "surround arka" hoparlörü" bağlamanıza izin vererek 7.1 surround formatlarını desteklemek için bir güç amplifikatörü eklemeden ana amplifikatörü kapatmanızı sağlar. Amplifikatörün her bir kanala ayrı ayrı güç sağlayan dahili ayrı amplifikatörleri vardır. Bu sistem, 6 ana kanala olanak sağlar; Sol Ön, Sağ Ön, Orta, Sol Surround, Sağ Surround, Sol Arka Surround ve Sağ Arka Surround. Böylece, aynı yüksek güç çıkışı almanızı sağlayarak dengeli ve etkili bir surround ses ortamı sunar.

 Dolby Digital-Dekoder

Dolby Digital, Dolby Laboratuvarları tarafından geliştirilen çok kanallı bir dijital sinyal formatıdır. Dolby Digital yaklaşık "5.1" kanaldan oluşabilir - sol ön, sağ ön, orta, sol surround, sağ surround ve ilave derin bas ses efektleri için özel olarak ayrılmış bir ilave kanal (Düşük Frekans Efektleri - 120Hz'ye kadar bas frekanslarını içeren ".1" kanal olarak da adlandırılan LFE - kanalı).

Analog Dolby Pro Logic formatından farklı olarak Dolby Digital'in ana kanalları en düşük bas sesinden en yüksek frekanslara -22kHz- kadar tüm ses bilgilerini içerebilir. Her bir kanal içindeki sinyaller birbirinden farklıdır ve bu da ses görüntüsünün tam olarak tespit edilmesini sağlar. Dolby Digital, en güçlü ses efektlerinden gürültüsüz ve parazitsiz en sessiz, en yumuşak seslere kadar muazzamn bir dinamik aralık sunar

Dolby Pro Logic IIx

Dolby Pro Logic IIx, Dolby Pro Logic II teknolojisinin bir uzantısıdır. Bu oldukça geliştirilmiş algoritma, 6.1 veya 7.1 çıkış kanalları üretmek için doğal stereo ve 5.1 kanal verilerini işler. Dolby Pro Logic IIx, surround hoparlörü/hoparlörleri olmayan sistemde bulunmaz.

Dolby Pro Logic IIx Music: Müzik modu, subwoofer'e verilen zengin ve çevreleyici bir surround ortamı yaratarak planlı arka efektleri geliştirir. Bu mod sadece 2 kanallı ses kaynaklarıyla kullanılabilir.

Dolby Pro Logic IIx Cinema: Sinema modu, Dolby Surround film müzikli filmler veya programlar için geliştirilmiştir. Bu mod ayrıca video oyunlarıyla kullanım için de uygundur.

Dolby TrueHD

Dolby TrueHD, 24-Bit ve 192 kHz'ye kadar örnekleme oranlarını destekleyen 8 kanala kadar çok net ses için tasarlanmış tamamen kayıpsız bir Ses Kodlayıcıdır. Özel Dolby HD dekoderleri gerektirir. Elde edilen sinyalin her bit'i ayrı ayrı işlendiğinden azami ses kalitesi elde edebilirsiniz.

HDMI-çıkışı (HDCP)

HDMI (yüksek çözünürlüklü multimedia arayüzü), DVI-HDCP modeli esaslı yeni bir konnektördür. HDMI, ev eğlence sistemlerinde çoklu kablo ihtiyacını ortadan kaldırarak montajı kolaylaştıran ve karmaşıklığı yok eden küçük bir konnektörü kullanan tek bir kablo ile sıkıştırılmamış yüksek çözünürlüklü videoyu ve çok kanallı sesi destekler. Bu, görüntünün yüksek renk derinliği kalitesini, parlaklığını ve kontrastını koruyabilmesi için sıkıştırılmamış dijital videoyu aktarır. Ayrıca, Denon DVD oynatıcıları gibi çoklu HDMI kaynaklarıyla kullanılan üniversal bir uzaktan kumanda ile kontrol edilebilmesi için AV.link protokolü esaslı Tüketici Elektronik Kontrolünü (CEC) de destekler. HDMI, cihazlar arasında çift iletişimi destekleyerek DVD oynatıcıların HDCP uyumlu Plazmalarla, LCD ekranlarla ve Projektörlerle iletişim kurmalarını sağlar.

HDMI bağlantısı tüm sıkıştırılmamış veri standartlarını, 480I ile 480P, 720P, 1080I ve 1080P arasında değişen geliştirilmiş ve yüksek video formatını ve mevcut PAL formatlarını desteklemektedir. Ayrıca, Dolby Digital, Dolby Digital EX, DTS, DTS EX gibi sıkıştırılmış ses formatlarını ve sekiz kanala, 192kHz'ye ve 24-bit'e kadar sıkıştırılmamış ses formatlarını (PCM ses) desteklemek için geniş banda da sahiptir

 Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Arayüzü (HDMI) ve Yüksek Çözünürlüklü Veri Korunumu (HDCP), bir HDMI veya DVI girişinden oluşan çoğu Plazmalara, LCD ekranlara ve projektörlere kurulan bir telif hakkı koruma sistemidir. Tüm Denon DVD oynatıcıları, tam uyumlu olabilmeleri için HDCP uyumlu ekranlar gerektirirler. Telif hakkı korumalı verilerin VCR veya DVD-kaydedicisi gibi cihazlara kopyalanmasını yasaklar.

Radyo Veri Sistemi

VHF/FM yayını için Radyo Veri Sistemi.

Üreticiler, radyo alıcılarını kullanıcı dostu yapmayı amaçlamaktadır. Dinleyiciler program servis adını (PS) sekiz karakterli alfa-nümerik ekranda göreceklerdir ve verici frekansı bilgileri, RDS olmayan radyolarda göründüğü gibi, RDS radyo tarafından sadece arka planda kullanılacaktır. Tuner, çok sayıda alternatif arasından, en kaliteli yayını sunan verici frekansını seçebilir.

RDS'li seyahat bilgileri şu anda Seyahat Programı (TP) ve Seyahat Anonsu (TA) bayrakları kullanılarak alınabilir.

Radyo RDS ve Geliştirilmiş Diğer Ağlar (EON) özelliğini kullanarak ağ içideki bir program servis yayınına ayarlanırsa, ayrı yayıncıdan diğer programlarla ilgili ilave verileri alınacaktır. Bu, dinleyicinin kendi seçimine göre, seyahat bilgileri veya tercih edilen Program Tipi (PTY, örneğin, Haberler) için radyoyu otomatik modda çalıştırmasına olanak sağlar.

RDS'nin başka bir özelliği de, seçildiği zaman saati/tarihi gösteren doğru Saattir.

DLNA Onaylı

AirPlay

​​AirPlay, ev ağınızdaki PC'nizden veya Mac'ten alınan iTunes müziği Airplay kabiliyetli Denon ürününüze aktarmanızı sağlar. Denon cihazından sanatçı bilgilerine, albüm kapağı resmine ve geçen süreye erişilebilir. Denon cihazından iTunes'un bazı ana arama özelliklerini kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca Apple, tüm iTunes kitaplığının içeriğini ve AirPlay kabiliyetli ürünün ses seviyesini kontrol etmek üzere iPhone, iPod Touch ve iPad için ücretsiz Remote (Uzaktan Kontrol) uygulaması sunar.

denon-avrx5200w (15).jpg

DTS-HD

DTS-HD (Yüksek Çözünürlük), 24-Bit çözünürlüklü ve 192 kHz'ye kadar örneklemeli 8 kanala kadar yüksek ses performansını destekleyen DTS'nin geliştirilmiş bir formatıdır. Formatlar arasındaki farklar aşağıdaki gibidir:

DTS-HD Yüksek Çözünürlüklü Ses

Bu format, DTS gibi çalışır ancak, daha fazla sıkıştırma sunan daha etkili bir sıkıştırma algoritması kullanır ve sonuç olarak, az miktarda veri gerektirerek her bit değeri ayrı ayrı işlenen bir ses sinyali elde edilir.

DTS-HD Master Audio

Bu format, sadece çok az sıkıştırmalı tamamen yitimsizdir. Elde edilen sinyalin her bit değeri ayrı ayrı işlenerek size optimum ses kalitesi sunar.

Bu logolu A/V-Alıcıları her iki formatı çözebilirler ve bu logolu BD- veya HD-DVD-Oynatıcıları HDMI vasıtasıyla DTS-HD sinyalini çözer veya gönderirler.

Audyssey MultEQ-XT 32

​MultEQ XT32, Audysseys'in oda problemlerinin ince detaylarının yakalanmasını ve düzeltilmesini sağlayan on binden fazla bireysel kontrol noktalı en doğru oda düzeltme çözümüdür. Subwoofer'lar dahil, tüm kanallarda çok yüksek çözünürlüklü filtreler kullanılmış ve en büyük fayda, düzeltmenin en çok gerekli olduğu düşük frekans aralığında sağlanmıştır.

Audyssey MultEQ Pro Kalibrasyonu

Audyssey Tescilli Yükleyicileri, MultEQ XT Kurulum Kiti ve MultEQ Pro Yazılımıyla kurulan MultEQ XT ile geliştirilmiş oda dengesi sunabilirler. Audyssey Kurulum Kitiyle birlikte en doğru oda ölçümleri için profesyonel, önceden kalibre edilmiş aletler verilir. MultEQ Pro Yazılımı daha fazla oda ölçümleri ve en hassas oda düzeltimi sağlar. Bir ev sinema sistemini standartlaştırılmış hedef ses kaynaklarına kalibre etmek ve hoparlörleri uygun seviyeye, mesafeye ve subwoofer geçiş konumlarına ayarlamak mümkündür.

MultEQ Pro, profesyonel olarak kalibre edilmiş bir mikrofon kullanarak oda boyunca 32 kadar kalibrasyon ölçümü sunar. Yükleyicinizle, orta kapsam dengelemesi dahil, hedef eğriyi düzenleyebilirsiniz. Ayrıca, geliştirilmiş geçiş optimizasyonu subwoofer ile uydu kanalları arasında daha iyi harmanlama sunar.

Sadece profesyonel oda kalibrasyonunun şaşırtıcı sonuçlarını duymayacaksınız aynı zamanda, düzeltme öncesi ve sonrası sonuçları gösteren bir sertifika da alacaksınız.

D.D.S.C. HD Dijital

Yüksek kaliteli, yüksek çözünürlüklü Ses Üretimi için D.D.S.C.-HD: DDSC (Dinamik Ayrı Surround Devresi)-HD (Yüksek Çözünürlüklü) Dijital, surround işlemcinin tüm öğelerinin geliştirilmiş HD DSP surround kod çözme özellikli ayrı A/D ve D/A dönüştürücüleri dahil, seçilmiş yüksek performanslı ayrı cihazların kullanımı ile iyileştirildiği Denon tarafından özel olarak tasarlanmış bir devre konfigürasyonudur.

 Teknik özellikler

Tek Bloklu Güç Amplifikatörü Yapısı

Discrete Power Amplifier

D.D.S.C. HD Digital

Saf Direkt

Üst Sınıf Ses Komponentleri

Altın kaplama RCA terminalleri

Clock Jitter Reducer

Alpha Processing

AL24 Processing Plus

Denon Link HD

Audyssey

MultEQ XT32 (PRO) 

Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume

Audyssey LFC

Sıkıştırılmış Ses Kurtarıcı

DLNA Sertifikalı (v1.5)

Kayıplı formatlar: MP3 / WMA / AAC

Kayıpsız formatlar: FLAC / ALAC / WAV

Lossless Formats: FLAC HD 192/24 / WAV 192/24 / ALAC 96/24

DSD Ses Yayını

FLAC HD 192/24

WAV 192/24

ALAC 96/24

Aralıksız oynatma (FLAC, WAV)

Fotoğraf yayını (JPEG)

AirPlay ses yayını

Windows PlayTo / Windows8 sertifikalı

Internet Radyo (vTuner)

Spotify* (connect)

Akıllı telefonlar için uzaktan kumanda uygulaması ile uyumlu Android / iOS

Ethernet Girişleri

Wi-Fi

Bluetooth

HDMI girişleri: arka / ön 7/1

HDMI çıkışları: ana / alan 2/1

Video çevrimi Analog -> HDMI

Analog'tan HDMI'a ölçekleme up to 4K 60/50

HDMI'dan HDMI'e ölçekleme up to 4K 60/50

HDMI'da Grafiksel Kullanıcı Arayüzü Bindirme

4K sinyal tam geçişi / ölçekleme / Grafiksel Kullanıcı Arayüzü Bindirme

Uyku modunda HDMI tam geçişi

Resim ayarlama / Gürültü azaltma

CEC

DSD ses kapasitesi

Ses Geri Dönüş Kanalı

Auto LipSync

Çok odalı alanlar 3

Alan ses çıkışı: hoparlör / ön çıkış o (2ch) / o (2ch) / o / o

Alan ses çıkışı: hoparlör / ön çıkış

HDMI kaynağından alan HDMI çıkışı

IP kontrolü / RS232 kontrolü / Web kontrolü / uygulama kontrolü

Uzaktan kumanda giriş / çıkış

DC tetikleme çıkışı 2

HEOS Link Control Compatibility: IR / IP

Mikrofonla otomatik hoparlör ayarı

Audyssey MultEQ XT32 + PRO

FL Ekran 2 lines

Grafiksel Kullanıcı Arayüzü – GUI Advanced

ISF Sertifikasyonu

GUI dilleri 9

Kurulum Asistanı

Hızlı Seçim plus / Hızlı seçim

Ağ / USB ile Sürüm Güncelleme

Değişken çapraz geçişi

Optimize Bass Yönlendirme

ECO Mode

Otomatik güç kapatma

Uyku Zaman Ayarı

Kompozit Giriş Çıkış 4+1 / 2

Komponent Giriş Çıkış 2/1

HDMI Giriş Çıkış 7+1 / 3

Çok Odalı Video Çıkışı: Video / HDMI

Analog Giriş Çıkış 6+1 / - 

Phono (MM) Giriş

Dijital giriş: optik / koaksiyal 2/2

Çok Odalı Çıkış: Analog / Dijital 2 / -

Çok Kanallı Ön Çıkış o (13.2) / -

Subwoofer çıkışı 2 (independent)

Hoparlör Terminali: Altın kaplamalı vida / normal vida

Hoparlör terminali sayısı 11

Hoparlör A/B / Çift amplifikatörlü sürücü / Çok odalı hoparlör assignable

Hoparlör A / B assignable

Çift amplifikatörlü sürücü assignable

Çok Odalı Hoparlör Terminali assignable

Ön Girişler: Ses / Compozit / Dijital (Optik) / HDMI / USB

USB Ses (Ön) / iPod için yapılmıştır / iPhone için yapılmıştır

RDS'li FM Radyo

Güç amplifikatörü sayısı 9

Güç Çıkışı (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2ch Sürücü) 140 W 175 W

Power Output (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive) 205 W

Mevcut Renkler: Siyah / Premium Gümüş

Metal Ön Panel

Sistem Uzaktan Kumanda RC-1193

Ön programlı / Öğrenilebilir / LCD Ekran

Power Consumption in W 730

Watt olarak sessiz güç tüketimi (ECO on / off) 65 W / 110 W

Watt olarak uyku modunda güç tüketimi 0.1

Watt olarak CEC uyku modunda güç tüketimi 0.5

Watt olarak network uyku modu tüketimi 4.5

Maximum Dimensions

Antenna:Horizontal: (W x D x H) in mm 434 x 393 x 167

Antenna:Vertical: (W x D x H) in mm ( 434 x 393 x 235 )

No Antenna: (W x D x H) in mm 434 x 383 x 167  

Ağırlık (kg) 14.2

Bir değerlendirme yazın